Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ne bir film,ne bir dizi vs. City of Abuse yakın bir arkadaşımla 2 ay önce verdiğimiz karar doğrultusunda ortaya çıkmış bir proje.Projenin amacı basit,Fake Grindhouse Film fragmanı çekmek. Ayrı Ayrı çekip yaklaşık 1 saat önce birleştirdik ve şu son şeklini aldı. http://www.youtube.com/watch?v=kXf9-WbDutE The Man Who Cant Stop Killing,arkadaşımın hazırlamış olduğu bölüm.Çok zor şartlar altında yarım yamalak Fear'da çektik sahneleri.Yetersiz görüntü ile elinden geldiğinde kasıp yapmış.Kendi yorumumum Grindhouse stiline benimkinden daha uygun olduğudur. Jack The German Slayer,benim hazırlamış olduğum bölüm.tamamını Call of Duty 2'de çektik,benim hayatım boyunca yaptığım ilk kurgu olması bakımından yeri ayrıdır.İlk işim,Grindhouse stiline uygun olmayan daha çok normal,iki bölümlük film havasında ilerleyen bir fragman. Kendi yaptıklarımızı da eleştirdikten sonra fragmanımızı Pati'ye sunuyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 anlamadım simdi sadece fragman mı yaptınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 evet :D Fragman çalışması ya ,Grindhouse çıkmadan önce Robert Rodriguez ve arkadaşları düzenlemişti böyle bir yarışma.Biz oyunda çektik gerçi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yakın zamanda devamını isterüz : Sadece Zombi oyunlarından yapsanız yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 @akuma: tamamen benim kafamda bir yaklaşım ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ya o başta çalan (gitarlı olan) müzik ne? b uarada güzel olmuş helal :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Stiphnoyds - Afraid Of The Russians Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 süper süper patiden kadro kuralım film çekin kısa film yarışmasına katılırız sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar