Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 upper forever, pre faculty never dalgası da, korkma bi olayı yok hazırlığın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 şimdi ben gidip whats yout name present simple öğrenme ve sıkılma tarftarı değilim hazırlık okumak isteyenler için bir sınav yapıp seviye belirleme olayı yok mudur? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Bilkent'de hazırlık atlama sınavının adı COPE. İki aşamalı olarak yapılıyor ve iki aşamada aldığın notlar göz önünde bulundurularak 5 farklı kurdan birine yerleştiriliyorsun. Eğer aşağı yukarı birşeyler biliyorsan zaten ilk kurdan başlamazsın, eğer ortalama birşeyler biliyorsan da 3. (yada 4. emin değilim) kurdan başlayıp 1 dönem okuyabilirsin hazırlığı (sonra da irregular yani düzensiz öğrenci olarak başlarsın bölüme). Tavsiyem, ingilizcenin yeterli olduğunu düşünmüyorsan kesinlike oku hazırlık. Bölümüne geçtiğinde herşey ingilizce olacak zaten, o yüzden hazırlıkta altyapı oluşturmazsan ileride işkence olur dersler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 COPE sınavı bu arada 6-7 Eylül tarihlerinde yapılıyor. edit: ki baktım zaten biliyormuşsunuz. [ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 20:48 tarihinde, Exodus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 benim tavsiyem de atlayabiliyorsan atla hazırlığı kesinlikle okuma. cope u atlayabiliyorsan ingilizcen zaten yeter merak etme. dersleri vs çok rahat anlarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodus Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Orası da doğru tabii, zaten ingilizcen yeterli değilse COPE'u geçmen zor. Ingilizcenin Bilkent'de ne kadar inanılmaz önemli olduğunu unutma demek istediğim. Ne hazırlık sınıfını ne de COPE'u boşu boşuna koymamışlar oraya. Bölüme girdikten sonra, COPE'u geçmelerine rağmen, çok büyük sıkıntı yaşayan onlarca öğrenci biliyorum bizzat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 tedden mezun oldum bu sene ben. bilkente geliyorum copea gircez =) pozitive englishe yazılcam bide cope için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 evet ya şu pos mudur nedir o kursa ben de yazılsam mı diye düşünmekteyiim.atlayan birkaç tanıdık sayesinde atlamış. erkenden antalyadan ankaraya mı gitçez şimdi=( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 5 sene önce ben de positive englishe gitmiştim :) iyi kurstur valla kursa gidecek varsa tavsiye ederim. copetan önceki çoktan seçmeli o kolay zaten sorun yaratmaz zaten kurslarda onun üstünde de durulmaz pek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 şimdi sizin tavsiyeniz gideyim mi posa sınav ayın 6sında ama? yani ayrıca herkes bu hazırlık atlama sınavına girrmek zorunda mı?girmezsem en kötü kurdan mı başlıyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 isabella valla eger kurs filan dusunuyorsan pozitive english süpermiş herkes oyle diyo bende oraya yazıldım direk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ya o diilde bayaa bilkentli pati oldu bu sene. vay be. büyüyoruz (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 olm büyüyoruz da bi karşılaşamadık ki. : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 aga sne speedde sigar içilen bölüme takılıon. ben hiç girmiorumki oraya gözüm yanıo sdfsdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 yok beyav, speed i bıraktım : ). her tarafa gidiyorum : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2007 ginaly makarna satıomsn abi copea gircez ucur bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ben derdimi anlatamadım=( şimdi ben en kötü kurdan başlamamak daha iyi bir kurdan başlamak için napıcam?bir sınava mı giricem yoksa herkes haz. atlamaya girecek de ona göre mi ayarlanacak? bir de şimdi gitsem hemen antalyalardan haz. atlamaya posa kaydolmaya bir işe yarar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 emin değilim ama muhtemelen sınav sonucuna göredir kur. sınava girmezsen en kötü kurdan başlarsın doğal olarak bu arada toefl'dan 210(benim zamanında öyleydi) alırsanız cope'a girmeden hazırlığı geçebilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 213 olması lzmdı cemad cbtde cogu ünide ama bilkenti bilemicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 doğrudur yaklaşık öyle birşey işte tam hatırlayamıyorum ama toefl'a girmek isteyecek olursa bilkentin sitesinde yazıyordur kaç gerektiği Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 213 diye biliyorum ben de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 said: Stifler § 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 02:58 [ özel msj ] ginaly makarna satıomsn abi copea gircez ucur bizi ahushdafu XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yahu kimse bilmiyor mu hazırlık olayını siz nasıl kur atladınız hacılar patide herkes haz mı atladı yoksa herkes en kötü kurdan mı başladı hayırdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yav dioz ya ablacım işte, girecen cope'a bakacan duruma. ben girdim baktım. dediler ki bna "lan sen intermediateden başlıcan". ei dedik. inter, upper, prefact okuduk bitti. çok takma yahu kafana, dert etme bu kadar anaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 bende ilkokul ortaokul tedde okudum lisede anadolu lisesiydi positive english e gittim B ile geçtim sınavı zor bi sınav değil ama tabi temeliniz ve geçmişiniz çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar