Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 bende kesilince ödüyorum gidip ama faiz maiz yok gelen faturaların toplamı kadar ödüyorum sonra artık bi daha ne zaman keserlerse :D acaip yakın bize şube yürüyerek 4 koşarak 2 dk uzaklıkta o yüzden rahatım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 allah belanı versin telekom falafoş ettin düşüre düşüre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 ping'in yüksek olma sebebi nedir? İstanbul / Bursa / Eskişehir hepsinde aynı ping. 2 Bilgisayarımdada test ettim ikiside aynı. normalde hep 50 80 lerde gezerdi. nedeni nedir hala anlayamadım. Her hangi bi dl ve ya upload acık deil :/ [ Mesaj 01 Eylül 2007, Cumartesi - 17:47 tarihinde, DeBuffAndHeal tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeTh Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Debuffandheal, yaklaşık son 1 aydır süregelen bu internet sorunu adsl in hat yükseltmesi ile ilişkilidir. Tüm Türkiyede bütün oyuncular veyahut genel olarak internet kullanıcıları aynı konudan şikayetçidir. 3. sayfada tom arkadaşımızın dediği gibi tek yol basın aracılığı ile baskı kurmak, hakkımızı aramaktır. HAtlardaki yoğunluk öğlen 12:00 sularında başlıyıp gece 01:00 a kadar devam ediyor. Bu saat dilimleri dışında kablo net kullanıcısı olarak gayet normal internetim. Tom'un 3. sayfadaki postu durumu gayet iyi özetliyor. Edit: Tom'un postu 3. sayfada değil, 4. sayfada. [ Mesaj 02 Eylül 2007, Pazar - 20:36 tarihinde, MeTh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Killer Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 arkadş dedi airties'a satmış hisseleri.bide yunan kabloları koptu falan vardı o ne iş?avrupa tarafında sorun yaşıyo olabilirizde asya tarafı ne durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 istanbul şişlide sorunu olan var mı ? net fln gidiyo ve inanılmaz bir yavaşlık söz konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 aynen gitti yeni geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 komple gitti galba komple adsl patladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 msn boş benim resmen herkes gitmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benim de msn boboştu biraz önce.. şimdi bi iki kişi canlı kalmayı başarmış olan patlamadan ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Benim de 20dk kadardır netim yoktu, 4440375ten de ulaşılmıyor müşteri hizmetlerine :/ . Şimdi PPPoE'yi PPPoA yaptım can sıkıntısından düzeldi. Acaba ne alakası var merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ben de merak ediyorum o PPoEA ların ne anlama geldiğini.. a yapsak ne olur? e yapsak nolur acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ben bi kere sormuştum ne farkları var diye, teknik destekteki elemanın verdiği cevap; "bazıları A'da bazıları E'de çalışıyor" olmuştu. Kurcalamadım bir daha da, öyle kafama estikçe değiştiriyorum xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ppp over ethernet ve ppp over atm imiş.. ama atm nedir onu tam anlamadım ben... ama şimdi yaptığım araştırma sayesinde öğrenmiş oldum biraz.. said: bu konuya net bir açıklık getireyim türkiyede telekom altyapısınde sadece 2 tane network var bir tanesi NEC(namı değer PPPoE-LLC) diğeri ALCATEL(PPPoA-VCMUX) bunların aralarındaki fark NEC eski sistem fakat ALCATEL yeni sistem örneğin NEC network u ADSL2+ desteklemiyor gerçi bu "2+" ne zaman gelecek bilgim yok ama(hoş telekom da teknik desteğinde bunun ne olduğu konusunda hiç bir bilgisi yok) ALCATEL networku ADSL2+ desteklediği için tüm portları buna geçiriyorlar ve modem üreticileride (bunlara uyduruk modemleri dahil etmeyelim) bununla ilgili gerekli çalışmaları yapıyorlar dikkat ederseniz şu an satışı yapılan modemlerin üstlerinde ADSL2+ uyumludur şeklinde ibareler mevcut tamamı bu yeni altyapıya uyum sağlamak içindir. ve bu tipte modemler genelde PPPoA yada PPPoE her ikisindede çalışmaktadır ve önemle belirteyim şu anda yeni satışı yapılan tüm adsl portları ister superonline ister telekom hepsi PPPoA-VCMUX VPI:8 VCI:35 standart ayardır. destek almak istediğinizde 4440375 teki garip adsl den bihaber arkadaşlarımızın kafalarını şişirmeyelim :) kolay gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Ahahah yani benim modem haybeye çalışıyormuş nerdeyse 1 senedir. Hep PPPoE'de çalıştırdım hayvanı. Yalnız nolduysa 200 ms alıyorum WoW'da , aylardır ilk kez bu kadar iyi (ppp'yle alakası yok gerçi saat 4'ten bu yana öyle :P) [ Mesaj 07 Eylül 2007, Cuma - 18:31 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 lan benim modemde de ayar pppoe imiş.. düzelteyim bari :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 benim hala pppoe dışında çalışmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 değiştirdim ve babayı aldım :D benimki de sadece pppoe de çalışıyomuş. öğrenmiş olduk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Düşmez kalkmaz bi Allah diyor telekom ondan paso düşüoz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 said: pppoe over ethernet ve ppp over atm imiş.. Hemen bilgi verelim over ethernet : Datacenterlarda hali hazirda bulunan modemler... yani normal insanlarin kullandigi yogun hatlar.. over atm ise banka hattidir bunlarin hat genisligi buyuk ve veri transfer yogunlugu azdir... Yani loss cok dusuk oluyor... Google'da Metro Ethernet diye aratirsaniz anlarsiniz nedemek istedigimi.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Peer-to-peer olmamasına rağmen şu anda blizzard downloaderım harikalar yaratıyor. 75 kb/sn - 100 kb/sn arasında gidip geliyor. peer-to-peer açık olsa dahi max 60 kb/sn'ye çıkar arada da 0'a inerdi. Noluyor lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ya ciddi ciddi ayarlardayım PATİYİ BİLE kaç saatte açıyo deli oldum. dl ler 60 tan yukarı cıkmıyo kudurcam kafa atıcam monitöre daha 20 GB DOWNLOAD WAR KAFAM DİİL KOMPLE TTNET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 beyler alakasız bi soru soracam kotalı adls den kotasıza nasıl geçiş yapabilirim? rahat bir işlemmidir nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 24 saatte degıstırdım ben sorunsuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 bağlantı sorunu olan var mı? benimki kafayı yedi iyice :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar