Obscura Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Hope çıktı banada[hline]Mr. Molko [b]I'm a man, a liar, Guaranteed in your bed, I gotta place it on the rack Got a place inside it
dark-dr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bu testi yapmadim da, her zaman dogru sonuc veren bi personality test var, birsuru kisiye uyguladim, daha hic yanlis sonuc vermedi.
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bu dark'ın verdiğinde hep you're a fucking idiot dio ehue[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum
tunca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bi tek benmi deli çıktım lol uniqim ben tapın [hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg /tell riruix [Bu mesaj tunca tarafından 14 October 2003 21:02 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: dom, 14 October 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Ben yanlış testi mi yaptım acaba? You are a denyo( `denilo`, a chinese word,meaning unstable and out of balance). Sorry, you can't represent a feeling.bu arada apathy çıkmışım, sonum hayrolsun. allahim gelip gidip guluyorum, bittim artik... bir ben vardi benden iceru artik o da yok. sagdaki icki/sigara icer pozunda adam ile soldaki bunyeyi salmis tipin kombinasyonu... allahim aksam aksam ne oldugumu sasiricam gulmekten...[hline]referanslar :www.mizzah.comwww.tokaci.com(oscommerce customization)turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 trigun izleyesim geldi :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 trigun mu bu anim. komedi mi ? bulalim izleyelim oyle ise.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Grudge Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 evet ve evet ve evet bulup izlemelisin mutlaka :)[hline]You have questions, my friend, but are you prepared for the answers?
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Dom LOL öldüm gülmekten ehauahu hala gülüyorum[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 dom hakikaten bahtsız ötesi bir kardeşimizmiş, çince'mizi de ilerlettik bu vesileyle. aman çinlilerin yanında küfretmeyelim adamlar anlıyor olmalı.. :-p You represent... kindness. You're a very gentle, kind, and caring individual. You truely care about people and are generally well-liked. Though sometimes you may be perceived as weak, you truely have a strong heart and a good desire to help others. züper test, ilk defa bir sonucu beğendim.. :)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 You Keci...Also Known as,Kai-Chi..You're quite a cyclist and can be a hopeless romantic.You enjoy being with your bicycle and nature. You have a good mtbike.You,really a good mountain goat. Alla alla... ilginç[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a BeginingOnly in My Dreams Now...Curse!Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Sam Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 japonların çizim teknikleri ben görmeyeli 200 yıl geriye gitmiş demek ki mumi.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil..
Halfmumi Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 eheh walla Sam harbi bende şaşırdım :] yanlız yorumları doğruda..Resimi anlamadım :][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Fear?i dont know what is it?..[Downloadable Avi]
Solonor Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Anger çıktı baştan kasmıyım. :D [Bu mesaj Solonor tarafından 16 October 2003 01:12 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 said: Sam, 16 October 2003 00:48 tarihinde demiş ki: japonların çizim teknikleri ben görmeyeli 200 yıl geriye gitmiş demek ki mumi.. ;)[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. [hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 :p[Bu mesaj Darksun tarafından 16 October 2003 02:05 tarihinde değiştirilmiştir]
NuKe Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 You represent... happiness. Boy, are you full of cheer or what...? You have a sunny disposition and enjoy trying to spread your happiness. You have a tendency to be a little hyper, but you have the ability to make your own fun no matter what.[hline]Ejderha Gibi Uçarım, Elf Gibi Sokarım(ok bakımından)... DiaBoLiC, 15 September 2003 21:43 tarihinde demiş ki: bu cinlerin toplu organizasyonları var bu fotoğrafın internete çıkmasına izin verilir mi???
Öne çıkan mesajlar