unity100 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: dom, 14 October 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Ben yanlış testi mi yaptım acaba? You are a denyo( `denilo`, a chinese word,meaning unstable and out of balance). Sorry, you can't represent a feeling.bu arada apathy çıkmışım, sonum hayrolsun. zuhara ahuehua euahhuh huhuhuh ehuaheh uhuhuhu muuuh ahaaaa iiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ahahaahah ahahahahaahah allahim aklima mukayyet ol ahahaheeheheeheh[hline]referanslar :www.mizzah.comwww.tokaci.com(oscommerce customization)turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 yok abi bu test sallama boyle en sevgi dolu uyumlu seyleri secsen de apatik yapip sciyo. bence follofos olmus bu test duvardan duvara ziplamiyosaniz apatik cikiyosunuz.[hline]referanslar :www.mizzah.comwww.tokaci.com(oscommerce customization)turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com edit maymunu olduk...[Bu mesaj unity100 tarafından 14 October 2003 15:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 üniti resim üstüne sağ tıklayıp, özelliker ve çıkan urlyi copylesen, buraya pastlesen, sonra başına ve sonuna url tagları koysan..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 yahu iste html kodlama olayi korolmasin image dedin mi basliyorum img src diye editlerken dahi img src gittim ilk seferinde.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ahanda kimseye çıkmamış bişe çıktı bana: You represent... desire. You sure are motivated. You have a definite knack for getting what you want. You always put your own interests before those of others, and you almost always find youself being satisfied. Though you have determination, try some compassion. Putting others first occassionally can get you even more satisfying relationships.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OutTrader Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... hope. You're quite a daydreamer and can be a hopeless romantic. You enjoy being creative and don't mind being alone at times. You have goals, and know what you want in life... even if they are a little far fetched. hmm..guzelmis[hline]Mors certa et hora certa [Bu mesaj OutTrader tarafından 14 October 2003 16:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: fedaykin, 14 October 2003 13:16 tarihinde demiş ki: Hade lennnn....... Bana da aynısı çıktı, bende aynı kanıdayım =] [edit; 2. sayfayı görmeden atmıştım mesajı, şimdi ekleme yapayım. Dom lool, çok iyiymiş. =] Magic ben bu accountla böyle çıktım, Gunn ile ne çıkar bilmiyorum, ona da bakarız] [hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben... [Bu mesaj Nefr tarafından 14 October 2003 16:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... apathy. You don't really show any emotion. You can be considered cruel and cold, but you just don't really care about anything. This is just the way you are... you're quite a challenge to get close to, and others may perceive you as boring.[hline]Nature's law instead of god in heavenBlind Guardian - Punishment Divine-=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=-But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked)to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 hope [Bu mesaj Berk tarafından 14 October 2003 16:44 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... insanity. You're quite a quirky little creature. You're emotions are varying. You may appear childish and innocent, but you have a tendency to freak out. You're incredibly random, but it's good to be unique. People know you're an odd one, but you certainly don't mind.[hline]Riruix Fevaxium-ubah zabrak brawler-swg/tell riruix Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... anger. Mad at the world, eh? You have a tendency to...freak out easily. Overly emotional abouteverything, you're most prone to bouts of cruelty and moodiness. Other people may beafraid of the fact that you explode so easily, but at least you're honest... even if you're honest about not liking anything. Harbici işe yarıo lan![hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa..Espiriyi anlamadım [Bu mesaj Chemical tarafından 14 October 2003 17:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 anger çıktı bana da[hline]Gunn, 14 October 2003 16:12 tarihinde demiş ki: Sallanmak için güzel bi kızın donundan daha iyi biyer düşünemiyorum açıkçası [i]SAPIM hala sapım sap doğdum sap gidicem...saplık bir kudrettir...kendine hakim olabilenler saptır...saplık bi zeka belirtisidir...saplık şöyledir ...saplık böyledir...saplık eşittir Infernal_Reborn wtf is goin on?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Playfulness Dres'le ayni moddayim.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 14 October 2003 17:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Angerler.. BİRLEŞİN![hline]Eda'nın anısına (1984-Hala yanıyo) EdaaaaAaaa Çoook iiyi bir ablaaydııı Ühü oof be edaaaaa.. Keşkee evdeee yakacak birşeyler olsaaydıııı ühü ah be edaaaa.. Espiriyi anlamadım<<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: dom, 14 October 2003 15:29 tarihinde demiş ki: Ben yanlış testi mi yaptım acaba? You are a denyo( `denilo`, a chinese word,meaning unstable and out of balance). Sorry, you can't represent a feeling.bu arada apathy çıkmışım, sonum hayrolsun. Abi varya resim super ya., muthis otesi Lol +1[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan ClubKilicim ve ben ve kullanim[Bu mesaj The_Guardian tarafından 14 October 2003 17:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hione Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... happiness. Boy, are you full of cheer or what...? You have asunny disposition and enjoy trying to spreadyour happiness. You have a tendency to be alittle hyper, but you have the ability to makeyour own fun no matter what.a.k.a Templar Saunblade fütursuzca sevişirim mütemadiyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... anger. Mad at the world, eh? You have a tendency to... freak out easily. Overly emotional about everything, you're most prone to bouts of cruelty and moodiness. Other people may be afraid of the fact that you explode so easily, but at least you're honest... even if you're honest about not liking anything.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit -------------------------Son Başlangıçtır! ------------[Bu mesaj BlaCk_DmC tarafından 14 October 2003 17:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... naivete. So innocent and trusting... you can be very shy at times, but it's only because you're not sure how to act. You give off that "I need to be protected vibe." Remember that not all people are good. Being too trusting will get you easily hurt[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyımHer şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... happiness. Boy, are you full of cheer or what...? You have a sunny disposition and enjoy trying to spread your happiness. You have a tendency to be a little hyper, but you have the ability to make your own fun no matter what. vay be amma mutluymusum da haberim yokmus :) [Bu mesaj edi tarafından 14 October 2003 17:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... desire. You sure are motivated. You have a definite knack for getting what you want. You always put your own interests before those of others, and you almost always find youself being satisfied. Though you have determination, try some compassion. Putting others first occassionally can get you even more satisfying relationships. rofl[hline]Volfied, 24 June 2003 21:17 tarihinde demiş ki: kizin hirkasindan tuttum zipladim kafa kodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Beyler caktirmayin ama resimler gittikce aciklasiyo,Hadi biraz daha devam edersek pekl te muhtescen resimler le karsilasmaya biliriz, "Sex machine" fln gibi bir sonucla karsilasmayiz insallah. Karsilasirsakta beyler aman koymayalim, buraya[hline]Infernal_Reborn, 07 October 2003 17:28 tarihinde demiş ki : bi garip hissediyorum walla kendimi ne hayvani cazibem warmış yauw turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) (olurya bir aksilik olmadi burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 [hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... anger. Mad at the world, eh? You have a tendency to... freak out easily. Overly emotional about everything, you're most prone to bouts of cruelty and moodiness. Other people may be afraid of the fact that you explode so easily, but at least you're honest... even if you're honest about not liking anything.[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi alaİsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 said: Dresquin, 14 October 2003 14:27 tarihinde demiş ki: holaa Bir anda karakter degisikligine ugradim.[hline]Siyah Kahve.com; Edebi kahvelerin mekânı +3412343652512345 bana da aynı şey çıktı[hline]Benim uğurlu sayım 1453,bir artı dört artı beş artı üç , Onüçü uğursuz sayan batılılara OSMANLIDAN HEDIYE OLSUN SONSUZA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 You represent... naivete. So innocent and trusting... you can be very shy at times, but it's only because you're not sure how to act. You give off that "I need to be protected vibe." Remember that not all people are good. Being too trusting will get you easily hurt. hmm kendime bağdaştıramadım pek ama bazı yerleri doğru..[hline].::Azmodai::. (4:28 PM) : ama oyle degilmi abi? allah icin soyle :) sevimli degilmiydim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar