Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yeni çıkmış (dvd olarak çıkmış olsa daha iyi olur) olan filmlerden neleri önerirsiniz. Yüzlerce anime serisi, onlarca dizi, pek çok da film izledim izleyecek bir şey bulamıyorum. Son çıkanlardan öneri istiyorum :) Yeni izlediklerimi yazayım da farklı öneriler yapın. Ocean's 13 Norbit Ghost Rider 28 Weeks Later Fantastic Four Rise Of The Silver Surfer Delta Farce Disturbia Evan Almighty Hot Fuzz Live Free Or Die Hard Next Pathfinder Shooter The Condemned The Number 23 Vacancy Bunlar dışında olsun lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bunlar daha cok yeni dvd ler olmus :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 nightwatch ve daywathc izle daywatch dvd ye yenı cıktı sayılır nightwatch'ıza izlememişsindir diye tahmin ediyorum. science of sleep izle izlemediysen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 vacancy mi :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Live Free Or Die Hard? dvd si çıktı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ghost Rider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @cuce nightwatch ve daywatchı izledim evet. science of sleepi deneyeyim sağol @dasaa torrent sdf @khalad onu izledim :) ayrıca vacancy kötü evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 muhteşemdi ikiside ya dimi. neyse, şey izle o zaman aklıam film gelmedi gelince izlersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 vacancy güzel bence,kate de güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 transformers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 transformers pre-air ya da dvdrip olarak yok daha. sinema çekimi hepsi.öyle izleyip de güzelim filmi mahvetmek istemiyorum. sinema da yok burda gidip izliyim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 apocalypto, fracture, zodiac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 the ex "fast track" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 delta farce altyazı nereden buldunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 stay, Bir tutam baharat ( a touch of spice ), Bourne 3 : ).. Bu kadar bunlarin su an down edilable versiyonlari gayet kaliteli. Edit : Die hard'i yazmissin sildim : =) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 16:17 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sağolun deniyorum sırayla. delta farce'a altyazı bulmadım bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ocean's 13 çıktı mı ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 dvd kalitesinde var bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 the bourne ultimatum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yaw hani roger rodrigez ve tarantino nun birlikte çektiği bi film vardı neydi ismi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 the grindhouse planet terror ve death proof olarak iki ayrı film de bulabilirsin.. //@Darksoul [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 08:58 tarihinde, DoruK tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 oo ,tenks Bu arada The grindhouse ve planet terroru hiç beğenmedim,tarantino filmi diye aldım berbat bişey olmuş bence [ Mesaj 17 Ağustos 2007, Cuma - 09:24 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Prestij çok guzel dıyorlar ama daha ızlemek nasip olmadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 the nummer 23 iyidir sayılarla takıntısı olanların izlemesini pek tavsiye etmiyorum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 finrod, daha fazla vakit kaybetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar