Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=MYXsl9kCLVw&mode=related&search= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 1.18 Görünce zaten tiksiniyordum dahada tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 öeh iğrençmiş be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yavaşça kendinizi öldürmek istiyorsanız için. ben de içiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 içen biri olarak biraz kötü hissettim.Hatta baya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya fikrimi söylemeden önce, bu müzik ne lan. Arena müzigi gibi, sigara tacirleri!!!!! HOYDARHOYDARHOYDAR. daha etkileyici olsun diye yapmislar muhtemelen de, bezdirdi müzik beni :/ cok etkili bi video, önceden de izlemistim. ama sonuc; hala iciyorum =* özellikle o Every Cigarette is doing you damage lafindan sonra, insan evladinin sigarayi yakmasindan tut, dumanin bogazindan cigerlere gitmesi olayi cok iyi olmus, insani ürpertiyor. evet bunun üzerine bi sigara yakilir simdi mesela. * [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 18:50 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Aklima bu iki resim geldi yahu.. Paylasalim. [spo] [/spo] [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 agız kanseri olayı bitirdi beni.. ama genede içiorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aykan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 İzlerken Sigara İçiodum Bide Beni Düşünün :D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: ya fikrimi söylemeden önce, bu müzik ne lan. Arena müzigi gibi, sigara tacirleri!!!!! HOYDARHOYDARHOYDAR. daha etkileyici olsun diye yapmislar muhtemelen de, bezdirdi müzik beni :/ NE DEDİN SEN ?1111!1 yaşın ufak tabi senin terminatör ile büyüyen bir nesil olamadığın için doğaldır bunları söylemen dsadfsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 aort ne fenaydı ya. iyi ki içmiyorum öyg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Valla kusura bakmayın hiç izleyip te sigara keyfimi bozamam ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Anneme izletmem lazım bunu sdfsd. Sigara içilen yerde nefes alamıyorum konuşamıyorum boğazım kitleniyor,hayatı zehir ediyor saolsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 zevkimin içine edildi bu vidyoyla..gerçi hep bildiğimiz şeyler bunlar..yine mal gibi içiyoruz..kendi salaklığımız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 oah ne biçim yağ çıktı be damardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ha bu arada o kısmı biraz yalan geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yok gerçek o. otopsi olaylarında aortlarından zift tabakası gibi katran çıkan insanlar da gördüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 başladıgıma lanet olsun ama ben sigaradan nefret ederdım ne olduysa pati bulusmasından sonra oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 abi çıkan zift değil yağ yanlız orda ondan saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 damarda yağlanma olur benim bildiğim ? alkol ve sigara da buna katkıda bulunur bi güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya bırak allasen bişi olmaz ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 thank you for smoking filmi geldi aklıma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 içmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 içmiorum mutluyum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 elimi gırtlaktan cigere sokup katranı sıyırasım geliyor bazen.ölüyoz lan alooooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar