veliaht34 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 o zaman özür.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 eee ne oynuyoz şimdi :) benim de oynayasım var ama ortada oyun yok galiba :=) closed betalar dışında yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Tales of Pirates a gelin biz arkadaşla oynuoyruz şuan party healer adamına filan ihtiyaç var. Mystic oceon da kara denizdeyiz :D (black sea :P) benim nick : Bellow ark : Brenda bekleriz herkesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 indiriyom clienti tales of piratesin bi el at msn falan varmı bellow? [email protected] el atıver :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 hehe ben oyundayim ama lvl9 dan ufaklar pm atamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 lvl kaçsın sen ged hangi server bide ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 level3 um sizin yazdiginiz serverdayim shaerl oyundaki adim yeni basladim newbie questi yapiodum Mystic oceon da kara denizdeyiz shaitan city [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:34 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 city yazmadım benim citynin adınıda unuttum iyimi D:DD:D hemen bakıp yazıyorum ama ekranın en solunda kalan şehirdeyiz. Bizde lvl 13 üz zaten sabah kascaz fazla kasmadık. Bir türk guildi kurup korsanlık yapmak planımız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bende lvl4 oldum .. 10 olur birakirim simdilik. healer actim. 9 dan sonra pm olayi gelince msg atarim zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tales of piratesa başlayasım geldi. dl nerden yapıcaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 evt buldum sitesini indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben de clientı indiriyorum an itibariyle yarın falan başlarım az buçuk oynamaya :) şu city server olaylarını tam olarak söylerseniz buluşabilriim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 evet abi benim 22 dkk kaldı bitmesine city beli deil classtada bi karar kılamadım nasıl birlik olcaksak : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 ben oyundayım şu an sizin söylediğiniz serverde. nick: katsushiro soldaki şehri seçtim geziyorum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 bende giriyom simdi soldaki sehre girerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 lvl11 herbalist oldum ilk skill klasik heal yarın gece gelirim birdaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yuksek levelli tanıdık bulun oyunda :) mentor die bir sistem var biri size level kastirirsa lvl41 ustu bir suru sey kazanıo.sende hizli level atliosun falan.forumlarda yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 yaw lvl 10 oldum bende fekat shaitan citye gidemiyorum herbalist lik için 2 kere denedim yolda biçtiler baydım çıktım ehe :p char name gelroth bu arada [ Mesaj 18 Ağustos 2007, Cumartesi - 04:21 tarihinde, Maedhros tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 teleport ol. sehrin kapilarinda teleporterlar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 skill nası ve nerden açılıyo yahu. lvl 9 oldum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Bende oynıcaaaam xD.İyini Tales of Pirates inince bi el atatrsnz artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 of sıyırcam icicleda ray i bulmam lazım hunter promotion için ama hiç biyerde yok adam. verdikleri koordinatlar 1365,70. 320ye gelince deniz var zaten 70e nası gitçem yardım edin la asdlsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 promote olunca bir tane skill kitabin oluo onu kulaniosun ilk skilin aciliyor insanlari bulmak icin alt+r ye bas radarda komutlari gir ona dogru ok isareti cikicak oyun bildigin level item kasmaca dandik bir oyun aslinda. tek iyi yani radar sistemi. shadowbanedeki TRACK sistemini oyundaki npclere koymuslar. begendim. bos zamanlarimda girerim oynarim biraz biraz.bide mentor bulsak pl yapsa kral olurmus, yok mu bi zamani cok olan oynasin sonra bizide yetistirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 said: of sıyırcam icicleda ray i bulmam lazım hunter promotion için ama hiç biyerde yok adam. verdikleri koordinatlar 1365,70. 320ye gelince deniz var zaten 70e nası gitçem yardım edin la asdlsdf onu oyunda birileri soyluyordu sanirim bu koordinatlar bugli.oyunda world chatte dogrusunu sor. yardimci olurlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 koordinatlar çok deli buglı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar