Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekonomi Birliği

Bodrack

Öne çıkan mesajlar

Kabul edilmelidir ki kıtamızda ekonomisi güçlü olan devletlerin biraraya gelip kıtanın ülke politikasını belirlemesi bütün kıta için daha yararlı olacaktır.Zaten ekonomide önde olan ülkeler ekonomide başarılı olduklarını kanıtlamışlardır.Bu yüzden ekonomide geride kalan arkadaşlarımız adına kıta ekonomi poltikasını belirlememiz tüm kıtanın yararına olacaktır
Bu yüzden ekonomide en iyi durumda olan ilk 5 ülkeyi yönetici olarak atamayı ve bu ülkelerin kendi aralarında belirlediği lideri kıtamızın lideri olarak belirlememiz gerektiğine inanıyorum
Ekonomide en iyi durumda olan 5 ülke

378 260 582 181 $ lık üretimiyle Endhaven
242 764 488 832 $ lık üretimiyle Trade and Welfare
139 161 797 860 $ lık üretimiyle Zgrw
138 858 969 151 $ lık üretimiyle Dredia
128 166 026 373 $ lık üretimiyle Decan

Sizin için en yaralı olan yolu görmeniz dileğiyle

Dredia Cumhuriyetinin elçisi
Erric Lorduroan
Sosyal ağlarda paylaş

Very Strong
------------------
Aldurbania
Trade and Welfare
Dredia

Strong
----------
Ethandir
Haciyatmaz
Zambochia

Yukarıda yazdıklarıma göre yada başka bir şekilde.Ekonominin hangi şekilde daha iyi olduğunu belirlememiz gerekiyor sanırım.Ancak ekonomik bir birlik şart

Dredia Cumhuriyeti

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:50 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yozlaşma da birinci sıra mı? Kime ve neye göre? Bizim tanıdığımız bir araştırma değil. Allahın yer yüzündeki gölgesi haşmetli Sultan'a yozlaşmış diyerek hak etme hakkını size kimse tanımadı.

Gretzia Sultanılığı'nın resmi ültimatomudur:
Dredia Cumhuriyeti resmi bir özür metni yayınlamazsa, bunu açık bir casus beli kabul edeceğiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Dredia Cumhuriyeti yozlaşmış hükümetlerle olan mücadelesinden vazgeçecek değildir!Dredia Cumhuriyetinin yegane amacı dünyaya demokrasiyi yaymak ve insanlığı bu yolla yozlaşmaktan kurtarmaktır!Geri adım atacak değiliz!Dredia Cumhuriyeti olarak Gretzia Sultanlığından gelecek eğitim veya turistik gezi amaçlı hiç kimseye artık vize vermeyeceğimizi bildiriyoruz
Dredia Cumhuriyeti
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...