Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ah sendit vah sendit

fir3blad3

Öne çıkan mesajlar

postacidan sikayet etmeyin

modern sehir hayati insanlari cok yanlis yerlere surukledi
mahallesindeki postacinin ismi gectim omrunde yuzunu gormemis adamlar var

"amaan elin postacisiylami konusucam" modundalar

herseyin basi guleryuz tatlidil
bende boyle takilri postaciya soverdim disari atinca yada gecikince filan sonra bi gun sesli kufur ederken annem sagolsun uyardi yanlis boyle dusunmek diye

gittim bu sekilde dusundugum bize hizmet veripte yuz goz olmak istemedigim insanlarla tanistim

postacimiz cok kral bir adam cikti
4-5 senedir selamlasiriz bayramlasiriz bazen elinde cok sey olur size birakabilirmiyim yarisini diegr yariyi sonra alirim filan der
ama hicbir mektubu atlamaz
ayda 2-3 paket gelir yurtdisindan hepsinle ilgilenir buyuk paketleri geldigi gun haber verir postanede git al diye tasiyabilicegi paketleri (t-shirt tu oyundu kitapti) vs vs hep getirir asagi biraktim diye seslenir kapiyi acinca evde yoksak birakmaz ertesi gun getirir
resmi evrak gelirse direk kapiya kadar cikarip elden teslim eder aninda

postanedede artik tanidilar isim adres oalrak benim paketleri ozel ayiriyor sahip cikiyorlar

hicbirseyim kaybolmadi ingiltereden sabit 7 gunde uzakdogudan 14-15 gunde geliyor hep
gecikme olunca ahanda gumrukte bisey oldu diyorum hepte hakli cikiyorum "gelin bakalim gumruge" kagidi elime gecince
Sosyal ağlarda paylaş

senditi çok fazla büyütüyorsunuz
ve ne yazık ki Türkiye'de çoğu kişi sendite takılıp kalmış durumda.

WOW: BC'yi senditten preorder yapan kişiler "preorder kalmadı" cevabı alıyorken, ben gameseek'ten ettiğim preorder'ı alıp oynamıştım.

game.co.uk var bi de, denemedim ama güzele benziyor.
sendit'e saplanmayın. arşivi bile yok denecek kadar az.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...