Enyalios Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 bendede aynı oldu mesela iptal ettim tekrar bi baktım stoktaydı aldım direk geldi 5 güne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2007 sendit ten gelen ürün eninde sonunda elinize geçiyor bu konuda bi problem yok ancak adamlarin 100% gecikme garantisi mevcut :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 postacidan sikayet etmeyin modern sehir hayati insanlari cok yanlis yerlere surukledi mahallesindeki postacinin ismi gectim omrunde yuzunu gormemis adamlar var "amaan elin postacisiylami konusucam" modundalar herseyin basi guleryuz tatlidil bende boyle takilri postaciya soverdim disari atinca yada gecikince filan sonra bi gun sesli kufur ederken annem sagolsun uyardi yanlis boyle dusunmek diye gittim bu sekilde dusundugum bize hizmet veripte yuz goz olmak istemedigim insanlarla tanistim postacimiz cok kral bir adam cikti 4-5 senedir selamlasiriz bayramlasiriz bazen elinde cok sey olur size birakabilirmiyim yarisini diegr yariyi sonra alirim filan der ama hicbir mektubu atlamaz ayda 2-3 paket gelir yurtdisindan hepsinle ilgilenir buyuk paketleri geldigi gun haber verir postanede git al diye tasiyabilicegi paketleri (t-shirt tu oyundu kitapti) vs vs hep getirir asagi biraktim diye seslenir kapiyi acinca evde yoksak birakmaz ertesi gun getirir resmi evrak gelirse direk kapiya kadar cikarip elden teslim eder aninda postanedede artik tanidilar isim adres oalrak benim paketleri ozel ayiriyor sahip cikiyorlar hicbirseyim kaybolmadi ingiltereden sabit 7 gunde uzakdogudan 14-15 gunde geliyor hep gecikme olunca ahanda gumrukte bisey oldu diyorum hepte hakli cikiyorum "gelin bakalim gumruge" kagidi elime gecince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 senditi çok fazla büyütüyorsunuz ve ne yazık ki Türkiye'de çoğu kişi sendite takılıp kalmış durumda. WOW: BC'yi senditten preorder yapan kişiler "preorder kalmadı" cevabı alıyorken, ben gameseek'ten ettiğim preorder'ı alıp oynamıştım. game.co.uk var bi de, denemedim ama güzele benziyor. sendit'e saplanmayın. arşivi bile yok denecek kadar az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 viktor bizide tanıstırsana ptt'le kanka olmussun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DePeCHe Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 http://www.gameseek.co.uk Şu ana kadar 6-7 oyun aldım , en geç 6 - 8 günde elime ulaştı.Alternatif arayan varsa güzel bir site. [ Mesaj 22 Ekim 2007, Pazartesi - 12:41 tarihinde, DePeCHe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2007 Şimdiye kadar senditden en ufak bir problem yaşamadım. Müşteri hizmetleri mükemmel bence. Attığım her mail anında cevaplandı (yılbaşında 2 3 gün gecikmişti cevap ama o kadar olur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 valla simdiye kadar sendit ten aldiklarim en gec 15 gun icinde elime gecti bu kadar ilgili sitede yok sanirsam mail atarsiniz msn den arkadasinla konuyormus gibi aninda karsilik geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2007 ben de WOWu sendit den almıştım 5 güne gelir dediler 5 güne geldi ^_^ seviyorum senditi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar