Zep Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 pki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ah horace ah olayları anlamak ıstedıgın gıbı anlıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Bence işten asılıp daha suikaste kurban gitmedigine sevinelim, hoş, bu iktidarla oda olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Haplo Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Açıkcası ben üzüldüm. Kendisini sevmem ama KOVULMAK işlemi hoş değil. Medya her zaman bir tarafta olmuştur. Menfaat ilişkisi ama eskisi gibi bir devirde değiliz. Emin Bey sonsuza kadar yitmiş değil. Dediğim gibi eğer basın dünyasında aradığını bulamıyorsa artık alternatifler var. Gazetenin yerini tutmasada artık internet var. Düzenli olarak nette yazsa hala sesini duyurur. Hatta çok iyi bir örnekte olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Birde ne hitmekse Hurriyetin web sitesindeki bizeulasin bölümü kullanılamıyor artık, 2-3 internet cafedende denedim hep bir "error" alıyorum.. Artık hikmetinde bu kadarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 anlamak istediğim gibi ... bilmiyorum böyle anlıyorum işte. kendini kandıran ve başka yönden bakmaya korkan bi adam değilim. burada basın özgürlüğüne halel görmüyorum, patron çalışan işi. yapacak bişi yok. fehmi koru zaman gazetesinden çıktığı zaman da bişi demedim mesela. paranoya da yapmadım. olur öyle şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Horace paton-çalışan işiyle alakası yok.. Bunu sende biliyorsun bende biliyorum birbirimizi kandırmayalım GAZETECİLERDEN KINAMA Türkiye Gazeteciler Sendikası, Çağdaş Gazeteciler Derneği, Diplomasi Muhabir Derneği, Ekonomi Muhabirleri Derneği, Foto Muhabirleri Derneği, Profesyonel Haber Kameramanları Derneği, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Ankara Temsilciliği, Avrupa Gazeteciler Birliği Türkiye Temsilciliği ve Haber-Sen, Çölaşan'ın işten çıkarılmasıyla ilgili ortak yazılı açıklama yaptı. Ortak açıklamada, Çölaşan'ın keyfi bir kararla işten çıkarılmasına tepki gösterilerek, nedenleri ve sonuçlarının endişeyle izlendiği belirtildi. "Medya sahiplerinin ticari kaygıları ne yazık ki onları hükümetlerin esiri haline getirmektedir" denilen açıklamada, medyanın bir yandan devlet kontrolünde bir yandan da tek bir işveren egemenliği altına girme eğiliminin basın özgürlüğü açısından ciddi bir tehdit olduğu ifade edildi. Açıklamada şunlar vurgulandı: "Basın emekçilerinin halkın haber alma ve gerçekleri öğrenme hakkını kullanmaları için üzerlerine düşen kamusal görevi yerine getirirken sadece devlete karşı değil belki ondan daha çok medya sahiplerine karşı bağımsızlığının yasalarla ve sendikal örgütlülükle güvence altına alınması ihtiyacının aciliyetini ortaya koymaktadır." TÜRKİYE GAZETECİLER CEMİYETİ: ''ÇÖLAŞAN'IN HER ZAMAN YANINDA OLACAĞIMIZI BİLDİRİYORUZ'' Türkiye Gazeteciler Cemiyetinden (TGC) yapılan açıklamada, ''Türk basınının önemli yazarlarından Emin Çölaşan'ın muhalif yazıları nedeniyle işine son verilmesini içimize sindiremiyoruz. Kendisinin her zaman yanında olacağımızı bildiriyoruz'' denildi. TGC Yönetim Kurulu tarafından yapılan yazılı açıklamada, uzlaşma, hoşgörü gibi mesajların çokça verildiği bugünlerde böyle bir uygulamanın iktidar-basın ilişkilerinde gelecek döneme ilişkin endişeleri artırdığı kaydedildi. Açıklamada, şu görüşlere yer verildi: ''Türk basınının önemli yazarlarından Emin Çölaşan'ın muhalif yazıları nedeniyle işine son verilmesini içimize sindiremiyoruz. Kendisinin her zaman yanında olacağımızı bildiriyoruz. Basın özgürlüğünün, demokrasinin vazgeçilmez unsurlarından biri olduğunu başta iktidar olmak üzere medya dahil tüm kesimlere bir kere daha hatırlatıyor, bu tür girişimlerin son bulması için herkesin üzerine düşen görevi titizlikle yerine getirmesini bekliyoruz.'' En azından sahip çıkılmış [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:10 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 patron çalışan durumudur. benim kimseyi kandırdığım yok. gerçi baktım sam de bin kere söylemiş, ama anlaşılmıyor heralde. patronu yalamaya bayılıyorsa, hoş görünmeye çalışıyorsa (ki ben hala başka bir sebep olduğunu düşünüyorum) çalışanını kurban ediyorsa, bu onun ayıbıdır, onun işidir. demokrasi ile basın özgürlüğü ile alakası yoktur. olsa olsa işçi hakları ve sendikalarla filan alakası olur. cumhuriyet gazetesi çıkartıyor mu gazetecisini işten? çıkarmıyor. hükümet çok istese yalvarsa bile çıkartmaz. hükümet cebren, hukuka aykırı olarak sansür getirirse, bu hükümetin basın özgürlüğüne darbesi olabilir. budur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Sam en azından bu konuda Emin Çölaşanı desteklemeni, demokrasiyle çelişen bu hareketi savunmamanı beklerdim.. Aksine körü körüne akp ile ne alakası var diyorsun Sana olan tüm saygımı yitirdim malesef.. çölajanı'nın nesini destekleyeyim? işten atıldı diye saçmalıklarına alkış mı tutmam gerek? gitsin blog yazsın iş bulamazsa. demokrasiyle alakası olmadığını ben izah ettim defalarca, anlamamazlıktan geliniyorsa yapabileceğim birşey yok. 'körüne körüne' özel bir işletmenin çalışanını işten çıkarmasını devlet sansürü gibi göstermeye çalışan sizsiniz. saygı sizin, istediğinize gösterebilirsiniz. kimseye yaranma gibi bir gayem olmadığı gayet açık. saygı duyulacaksa da buna duyulur kanısındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kabahat yalatanda degil yalayanda diyosun, ama ben sana yeni bi perspektif sunmak istiyorum (iddialı) abd barzani uzerinden kuzey ıragı kontrol altında tutuyor, kendisinin mutualist sandıgı gerekcelerden dolayı. ama barzaniyi bulundugu yere getiren zaten abd, dolayısıyla nedir efendim ikisini birbirinden ayıramazsın. eger hukumet basını elinin altında tuttugu bir medya patronuyla susturabiliyorsa evet bu ifade ozgurlugune, dolayısıyla demokrasiye yapılmıs bi yamuktur. zannetmiyorum ki gormezden gelip siyaset yapasınız forumda, sadece isin perde arkası cıktıgında susurluktaki gibi aaa layanlardan olmayın. (gerci perde arkası mı kalmıs o ayrı mesele ya) [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:55 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hürriyet nası hükümetin yanında manşetten türban çeteresi yayınlıyolar ??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 demokrasi deyince aklıma çoğunluğun yönetimi,eşitlik gibi kavramlardan çok diktatörlük geliyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hükümetin yanında değil, hükümetin baskısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 azınlık diyincede benim aklıma soylular gelmiyo nedense:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 evet, o perspektife göre bekir 'göbeğini kaşıyan' çoşkun ve daha nicelerinin de kovulması lazımdı. komplo teorisinden öteye giden birşey görebilmiş değilim ben bu kadar edilen laftan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 baskısında diyemezsin, karsılıklı cıkarlar geregi. her emperyaliste bir de reuters sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 mehmet barlas hakkındaki görüşün nedir sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya sana dmeiyorum ki tayyip sayborgmus dunyayı yoneticekler, komplo teorisi dedigin elle tutulamaz ucuk seylere denir. bunun oldugundan insanlar emin siz nasıl hala gozlerinizi bile kapamadan bu kadar korlesebiliyosunuz ben anlamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Çünkü körleşmek de demokratik bir hak Değil mi cevatım? -Evet abi evet evet! [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:02 tarihinde, Prawler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 komplo teorisinin içinde yaşıyosunuz farkında değilsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 birincisi ne olmuş barlas'a? ikincisi a kişisi komplo teorisini yuttu diye ben de yutmak zorundayım? üçüncüsü de evet içinde yaşadığımız bir komplo teorisi var, "rejim elden gidiyor" feveranıyla çıkarlarını korumak için türkiye'nin batmasına bile göz yumacak bir kesimin halkın bir kısmını uyutması. ben de buna eminim, hadi siz de emin olun? bu nasıl? neyse çıkmam lazım, size kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sam kusura bakma ama artık kişisel hakarete başlamak zorundayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Sam, AKP'nin kollarından birine girsene, hatta sen üyesindir zaten. Çünkü tam AKP'li kafası var, uyumlusunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sam artık darbe yapasım var diye topic açsan bile bunlar seni aralarına almaz:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 zavallı emin çolaşan be. ben çok üzüldüm kendisine. ... RTEĞ , ki küfür etmemek için zortutuyorum kendimi, nasıl da demokrasiyi yok etti. demokrasi trenmiş inince iner işte bu demokrasisi tayyeaap in. emin çölaşan işten çıkarıld çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar