LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Medeni ülkelerde olsa bu gazetenin tirajı acaip düşerdi, ortadan kalkardı gazete, ama bu ülkede bunlar yine en tanınan olmaya devam eder muhtemelen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @Lath: Hay medeni ülkene... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Sabah skytürkde Emin Çölaşan'ın kadim dostu i.Melih Gökçek olayla ilgili yorumunu izledim, biraz şakacı bi abimiz tabi kendisi. '' Çok üzüldüm ,Türk bayraklarını deil ama; belediye bayraklarını yarıya indireceğiz,bi üzüldüğüm noktada ondan aldığım tazminatlarla çoçuklara top falan alırıdm artık onları alamıyacagım için daha da üzgünüm'', gibi bişeyler zırvalamış. Aferim oğlum Melih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 eet 500 tane tazminat davası açmıştı, 1 tanesini aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Cumhuriyetin hala kendi matbaa si yok Sabah basiyor yani yarin derseki ben basmiyorum gorursunuz o zaman.. %40 ina talip olan birini taniyorum vaad leri arasinda kendi matbaasini kurmakta var cumhuriyet universitesi kurmakta var insallah satarlarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 aydın doğan kimden aldığı direktifle ertuğrul özkök e bu konuda tam yetki verdi acaba? sam falan cevap versin demokrasi adına oy verdiğiniz adamların nasıl faşizme götürdüklerini görün buyrun burdan yakın. daha da kötü olacak, ağlayacaksınız da biz dedik diyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 AKP'yi "demokratik" diye destekleyenlere bi tarafımla gülüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 aydın doğan yıllarca ecevit'i yalarken siz nerelerdeydiniz sly ben onu merak ediyorum.. :p adam profesyonel işinde, kim baştaysa onu yalayacak elbette ki. sonraki seçimde başkası gelir onu yalar bu sefer. tayyip daha tatlı diye yalamıyor sonuçta. çölajanı'nın işten atılmasıyla akp arasındaki bağlantıyı da kurabilmiş değilim, yazma ehliyeti mi elinden alındı, nedir? okuyucusu varsa elbette ki başka yerde iş bulacaktır yazmak istiyorsa. iki gündür şurada kopan yaygaranın sebebini anlamış değilim. ha ama ağlayacak sebep aranıyorsa o başka tabii.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 akp basi turbanli diye cankayay cikamiyor a destek veren sam muhalif diye isinden atilan adama gayet normal diyor supersin sam demokrasi kulturune hastayiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sam nerede gazetecilik ahlaki, tarafsizlik ilkesi? Aydin Dogan gazetenin sahibi, tabi istedigini yapabilir, ama ahlaka aykiri degil mi sence? Sana bu ters gelmiyor mu? Yillardir her hukumete muhalif bir yazardi Emin Colasan, simdi niye atiliyor? Atiliyor cunku halkimizin 48%'inin destekledigi bu adamlar ulkeyi kral gibi yonetebileceklerini anladilar, ne yaparlarsa yapsinlar "ALLAH" dedigi zaman herseyin unutulacagini anladilar. Emin Colasan simdi radikal'e falan gecer ama yine anlami olmaz... Hurriyet gibi AKP yalakasi bir gazetede muhalif yazarlarin yazisini okumak zevkli birseydi, guzeldi, artik o da yok. KAfam girsin boyle duzene, ahlaka ve anlayisa. Aziz Nesin buyuk adammis, Halkim hakkinda cok dogru tespitte bulunmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Öyle demeyin ama demokrasi arkadaşlar demokrasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 demokrasi = cogunlugun azinliga kayitsiz sartsiz hakimiyeti dimi sam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 viktor, birincisi demokrasiyle alakasız bir durum? özel bir işletme, çalışanını işten atınca demokrasi mi çiğneniyor? ha sendika yasasıdır bilmemnedir onu bilmem, usulüne aykırı bir işten çıkarmaysa dava da açabilir çölajanı. nesi ahlaka aykırı azmobap? dediğim gibi kanuna aykırı bir durum varsa, sözleşme ihlali yapıldıysa mahkemeler var. birşey yoksa da gider yazar gene, tek gazete hürriyet mi bu ülkede? anlamadığım olay şu ki tayyip aydın doğan'a emir verdi de öyle mi atıldı lol? düzinelerce yazarın kovulması lazım o halde çölajanı'na gelene dek. ortada fol yok yumurta yok denir ya, aynen öyle. hani gizli bir belge filan mı çıktı da benim haberim yok? demokrasi kelimesini sözlükte arayıp buluyorsunuz, gelip buraya yazıyorsunuz. anlaştık mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 pardon da sam, atilmasini saglayan yaziyi bi oku (okudun biliyorum) ve dusun. Bu baska neden olabilir? ne tetiklemis olabilir bunu? Yillardir muhalefet yapiyordu dokunulmuyordu. Bunlarin hepsi alamet efendi.. bu arada gazetecilik ahlaki diye birsey vardir evet, dogruyu yazmak ve objektif olmaktir bu... sen ulkenin ilkelerine hakaret eden bir dergiyi elestirdigin icin atiliyorsan gazetenden o ahlakin icine edilmis demektir. Ama seni taniyorum artik Sam, burda kicimi da yirtsam degismeyecek fikrin :P ugrasmayacam o yuzden, WH online da alacagimiz fraglere dogru emin adimlar atalim biz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ne güzel bir ülke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: tayyip daha tatlı diye yalamıyor sonuçta. haha bu mudur yorumun yanı? aynen özrü kahabatınden beter durumu, hoş tatlı diye yese gam yemem, taraflı gazatecilir der gecerim, en azıdnan cıkarcı gazetelecilik dğeil derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sam demokrasi dusunce ozgurlugu olmadan olmuyordu yanlis hatirlamiyorsam hemen yasalar cart curt deme ucuz oluyor yakistiramiyorum sana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 abi atılmasını sağlayan değil de son yazısı sanırım o, zaten bugün değişik şeyler deniyor. önceden ayrılmasına karar verildiği yönünde laflar edildi. zaten atılmasına neden olacak bir yazıysa neden bassınlar? hiç basmadan atarlardı aynen. neden şimdi sorusuna da şöyle yorum yapıldı: kütük gibi üslubu olmayan muhalefet tercih etti gazete ve hatta işte özdil'i getirmişler. mantıksız mı şimdi bu? ya ayrıca hürriyet kim ahlak kim? onyılların tabloid gazetesi. çölajanı kovulunca mı kaka oldu birden? adamlar onyıllardır iktidarı yalıyor. belki daha genç arkadaşlar eskiden okumamıştır deyip hoşgörebilirim de aynısını herkes için diyemeyiz elbette. WH çılgın olacak gibi bap valla, teması koparmayalım ehu cüce'cim dediğim gibi, hürriyet ya bu. lol düşünce özgürlüğüne aykırı bir durum mu var viktor? hapse mi atıldı adam? yazı yazma ehliyetine el mi kondu devlet tarafından? ayrıca seviyesiz mesajları dikkate almayacağım, yormasın parmağını bazıları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: çölajanı'nın işten atılmasıyla akp arasındaki bağlantıyı da kurabilmiş değilim, bu çölajanı lafı yazana komikmi geliyor? mantığı nedir,bu şekilde çok antipatik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 e sam'cim sende diyosun e hürriyet bu diye, yanı adamların savunacak bi yanı yok zaten, daha ne zorluyosunki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bushbakan kadar eğlenceli bence. cüce ben hürriyet'i savunmuyorum ki, insanların bunu akp'nin bir sansür girişimi olarak yorumlamasını saçma buluyorum. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:15 tarihinde, Sam tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 SkyTurk'te izledim biraz önce. Melih Gökçek'in yorumu: "Çok üzüldüm kendisinden aldığım tazminatla çocuklara top ve oyuncak alıyorduk. Artık alamıcaz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ha çölajanı ajan gibi çalışan, spekülasyonlarla, kışkırtmalarla geçimini sağlayan bir insan. bir nevi arap lawrence. 'çölajanı'nın mantığı da o eğer çok merak edildiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 simdi tarafsızlıgı ele al biraz sam.spekulasyon olarak ne yapmıs bu adam? kendıne atılan maıllerı cevaplamıs,baska dergilerin kapaklarını gosterıp cumhuriyet e karsı olduklarını belirtmis vs. spekulatif tarafı neresi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 valla benim yazılarını gördüğüm, bildiğim çölajanı her fırsatta pireyi deve yapan, kendince hayali kaynaklarla suç unsurları yaratmaya çalışan, genelkurmay başkanı "benim bu konuda yorumum yok" dediğinde bile ağzını yoklamak için onu canlı yayında küçük düşürme pahasına kışkırtan bir insan. tek tek yazılarını alıp analiz edemeyeceğim doğrusu, kusura bakmayın. birisinin özgürlük savaşçısı öbürünün teröristidir gibi bir durum sözkonusu çünkü. ne kadar anlatsam da kafi gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar