eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=186525 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kanaltürk en son CHP'den 3 milyon dolar almıştı hala zor geçiniyorsa ilginç... Ayrıca Emin Çölaşan'ı gazeteden atarak susturamazsınız. Silik bir adam ve karakter değil. emin olun yazılarına başka yerden devam eder hiç olmazsa internetten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 az önce hürriyet in 0212 677 00 00 numarasını aradım. - hürriyet gazetesi merhaba - emin colasan ayrıldımı gazeteden? - emin bey bu aksam itibariyle gazetemizden ayrılmıstır. - yazıklar olsun sizin gibi gazeteye.bir daha hicbir sekilde hürriyet evime girmeyecek tekrardan yazıklar olsun. *kapat* sinirlendim eet. numarayı arayıp tepkimi koydum,isteyenler arayıp söylesin. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:24 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Allah belanı versin Hürriyet, Allah belanı versin Aydın Doğan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ama atmasaydın cici hürri cici aydın lalal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 O ne alaka? Hakkımda ne biliyorsun da böyle bir yargıya varabildin merak ettim? [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:32 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 öle ortaya attım bi yazar için hürriyet okumayın abi ya netten okuyun madem... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 E başından beri, ya da farkettiğimden beri diyeyim Aydın Doğan'ın tutumuna tekelleşmesine ve hükümet yanlısı (yanlısı derken gazeteci objektifliğini bozacak safhada) politikasına karşıyım ben. Gazetede zaten 2-3 tane iyi adam vardı onların da böyle harcandığını gördükçe de tepkimi böyle veriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 :S:S:S:S oha diyorum baran gazetesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 abi türkiyede tek gazete mi var sanki ,tek gazete var ondada iki tane saf öz gerçek türk ırkından gazeteci varmış gibi dawranıyosunuz.zaten bu adamın(çölaşan), aydının(doğan) gazetesinde yazması anormal diimi adam eğer hükümet yanlısıysa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 olmasa işine son verilmezdi heralde dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Türkiye'de adam gibi okuduğum, doğru düzgün yazdığına inandığım 3-5 tane köşe yazarı var benim. Bunlardan biriydi Çölaşan, hatta arada TV'de de izlerdim yorumlarını. Evet zaten yazması garipti, ancak Doğan zaten tekel durumda. Okunan, kitleye ulaşan hemen tüm gazetelerin sahibi, olmadıklarını da teker teker satın alıyor. Bundan dolayı durum çok da abartı değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bekir Coşkun da istifa ediyormuş Hürriyetten, eh hadi bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hadi bee helal olsun [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:43 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 *bu saate kadar niye bekledin diye sorar okuyucu* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 emin çölaşanı kovdukları için olduğu belli de ondan sormaz [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:45 tarihinde, eagle_dnz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Adamın amacı geniş kitlelere ulaşmak. Şu anda Türkiye'de alınıp da en çok okunan gazete Hürriyet, (Posta falan gibi arka kapak güzelleri ya da paparazi haberleri için alınan gazeteleri saymıyorum), dolayısıyla bu adamlar için amaçlarına ulaşmanın en iyi yolu zaten Hürriyet sayesinde kitlere ulaşmaktı. Ama yollarının tıkandığı ortada şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Bekir Coşkun da istifa ediyormuş Hürriyetten, eh hadi bakalım nereden aldın bu haberi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Onu bunu bırakında Kanalturk'un kapatılma durumu var.Maddi kaynaklardan dolayı.Tanıdıklarımdan biri orada calısıyor.Gercekten zor geciniyor kanal No problem, verir CHP peşin para reklam için 10 milyon dolar tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Apache:KanalTürk'ü açtım demin gelişme var mı diye, bir Türk filmi vardı ama altyazı geçti 2 defa birazdan tekrar geçer [edit: araya mesaj girmiş belirtim] [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:47 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bekir Coşkun da mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ooo huun yüce demokrasi savunucusu bir yazarın işine son verilmişken senini onun tarafını tutmanı beklerdik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: *bu saate kadar niye bekledin diye sorar okuyucu* ikisinede(emin bekir iklisi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cevabını verdim Breedan yukarıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 aksam namazını kılmadan kovulmam demısler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar