Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Emin Çölaşan'ın işine son verildi.

tellos

Öne çıkan mesajlar

az önce hürriyet in 0212 677 00 00 numarasını aradım.

- hürriyet gazetesi merhaba
- emin colasan ayrıldımı gazeteden?
- emin bey bu aksam itibariyle gazetemizden ayrılmıstır.
- yazıklar olsun sizin gibi gazeteye.bir daha hicbir sekilde hürriyet evime girmeyecek tekrardan yazıklar olsun.
*kapat*

sinirlendim eet.

numarayı arayıp tepkimi koydum,isteyenler arayıp söylesin.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 21:24 tarihinde, Apache tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

E başından beri, ya da farkettiğimden beri diyeyim Aydın Doğan'ın tutumuna tekelleşmesine ve hükümet yanlısı (yanlısı derken gazeteci objektifliğini bozacak safhada) politikasına karşıyım ben. Gazetede zaten 2-3 tane iyi adam vardı onların da böyle harcandığını gördükçe de tepkimi böyle veriyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Türkiye'de adam gibi okuduğum, doğru düzgün yazdığına inandığım 3-5 tane köşe yazarı var benim. Bunlardan biriydi Çölaşan, hatta arada TV'de de izlerdim yorumlarını.

Evet zaten yazması garipti, ancak Doğan zaten tekel durumda. Okunan, kitleye ulaşan hemen tüm gazetelerin sahibi, olmadıklarını da teker teker satın alıyor. Bundan dolayı durum çok da abartı değil.
Sosyal ağlarda paylaş

Adamın amacı geniş kitlelere ulaşmak. Şu anda Türkiye'de alınıp da en çok okunan gazete Hürriyet, (Posta falan gibi arka kapak güzelleri ya da paparazi haberleri için alınan gazeteleri saymıyorum), dolayısıyla bu adamlar için amaçlarına ulaşmanın en iyi yolu zaten Hürriyet sayesinde kitlere ulaşmaktı. Ama yollarının tıkandığı ortada şimdi.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...