Orf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Kararsızlık kotu bır ozellık... Ayrıca saatler boyunca kullanacagınız karakterizin hakikaten iyi secilerek oluşturulması gerektiği kanaatindeyim. O yüzden soruyorum, herkesin kısaca kendi karakter/sınıfı ile fikri nedir? Ben bir MA, bir Agent, bir Trader, bir engineer başladım, ama hala karasızım, tahmin ederim ki lvl 5 halleri bu karakterlerin tam oturmuş değil. Bu yüzden sizin yüksek lvl lar için fikirleriniz soruyorum :) Orf Future Supaleet of AO :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Agent ilerde yani 150+ olduktan ve mimic yapmaya başladıktan sonra çok keyifli ama o LVLa kadar biraz zor oynaması. Diğer mesleklerin belirli nanolarını yapabildiğin için önünde birçok seçenek var ama dediğim gibi yüksek LvL olduktan sonrası keyifli.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 hepsi sanırım yüksek seviyeyken zevkli.. elimde adventurer var ana karakter olarak.. kılıç alcam biri piercing istiyor, biri 2handed istiyor.. 1handed edged weapon buluyorum.. Ona da skillim yetmiyor. Ya da sneaking gibi şeyler istiyor.. Herhalde 25. level olana kadar doğru dürüst bir silah alamıycam :)[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 benimde sorunum o zaten class beğenemiyorum şimdi soldierım fena değil :) öneririm.agent ben pek sevmedim.crat dışında bütün classları opynattım.valla adv güzel,soldier güzel,enforcer tavsiye ederim,mp güzel,doc fazla güçsüz oyunun başında ama sonra bayağı iyi oluyormuş.bu arada sahiden karakter isimleri değişmiyor yanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar