Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kullanan çok iyi kullanıyor. hatta geçen gün birisi oyunun en iyi agi ranged herosu dedi. iyi oynayanları gördükçe de hak veriyorum aslında. ama ben bu heroyla oynamayı beceremedim bi türlü. yardım istiyorum sizden. ne kasılmalı, nasıl kasılmalı vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 aiming calismak lazim asil uzaktan okla stunlamak icin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 pt ve vanguardla başlıyorum genelde, ardından mealstrom+eaglehorn bunun dişinda bf de çıkabilirsin, ama karşıdaki herolara bağlı değişebilir itemlar. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 20:51 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o süper uber oynayanların hepsi demiyorum ama %80 i nasıl oynuyor biliyormusunuz? sizde onlar gibimi oynamak istiyorsunuz? Sux0r mh programları bir telefon yeter =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 çok pis oynuom ben miranayla. 2xbracer, pt, mjolnir, sonra oyununa göre linken falan.überim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ap heromdur kendıleri. Sy kasarım çekinmem üstüne butterfly cıktınmı tp ıle bırlıkte gg. Ayrıca mh ye gerek yok tecrübe istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 piyasadakilerin çoğu mh er söylüyorum inanmıyorlar bende çok iyi oynarım ama sırf mh er damgası yememek için seran flm alıyorum ap de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Valla genelde public oyunlara girmediğim için öyle sorunlar yaşamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sy yanlış gibi abi = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yo yanlış değil abi. sy bazılarınca ezık itemi gibin görünsede cuk oturuyor. Yani hız veriyor attack speed verıyor hp verıyor dmg verıyor. Vangard cok yanlış onu söyleyim. Fistanın miranasıda güzel bazılarıda öyle kasıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Arcane kasan tek benmiyim? 2 yada 3 tango. Direk arcane sonra. Gerisi hayal gücüne kalmış. Duruma göre meka kastığım olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben arcane değilde basıllus yapıyorum basta sonra satıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben yazmayı unutmuşum, vanguard in ring of health ini aldıktan sonra doğru arcane e başlıyorum. Vanguard da bence gerekli abi, hpsi çok az ve range herosu olduğu için genelde ortada 2 hero nun karşısında kasmalı ki orda 2 skill kullansalar hp yarılıyor. ama vanguard in hpsi ve hp regeniyle pek yormuyor insani base yapayım hp doldurayım filan. ha karşıdaki herolara göre hood da olabilir vanguard. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 işte orada tecrübe işe giriyor. Mesela fistan oyunun başında 2 tane bracer yapmış çözmüş onu. Ben sy yapmışım sen vangard ama vangard tank olmadıktan sonra gereksiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 valla herkeste gördüğüm ortak item deso idi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Ben bottle alıyorum başta sonra eaglehorn,gerisi geliyor zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 başkta direk bottle, 2 bracer, duruma göre travel çıkılabilir ama genelde pt çıkıyorum sonra mjo yada mkb falan bottle'ın en iyi gittiği herolardan birisi mirana bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bottle kesmez arcane ring lazim o manaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 pt+arcane+vanguard+mjolnir zaman yetersede butterfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Arcane allahin emri Mirana'ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 benim öyle zıpzıpla işim olmaz, ayağı yere basan hero gelsin benim sokağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Arcane ne kadar çabuk çıkılırsa o kadar etkili olur kendileri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 arcane'e gerek yok bence, ring of basilüs yetiyor ilk başlarda rahat rahat. ayrıca sy yerine eos gidilmesi taraftarıyım çünkü ilk levellarda zaten skilleri ile gayet güzel dmg verdigi için hayatta kalmak daha çok işe yarayacaktır. ondan sonra bi tane de butterfly çıkarsak oyun bitme noktası gelmiş demektir zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 arcane'e gerek yok demene laf etmiyorum da nasil oynadigini biliyoruz, ok atmak yok, yildiz kaydirmaca yok. basiluse gerek yok sen bi sise su kap yuzunu yikarsin dolar gene giden manan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bottle alın direk ne kasıyosunuz arcane ring fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar