Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mirana

Deacon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
kullanan çok iyi kullanıyor. hatta geçen gün birisi oyunun en iyi agi ranged herosu dedi. iyi oynayanları gördükçe de hak veriyorum aslında. ama ben bu heroyla oynamayı beceremedim bi türlü.

yardım istiyorum sizden. ne kasılmalı, nasıl kasılmalı vs...
Mesaj tarihi:
pt ve vanguardla başlıyorum genelde, ardından mealstrom+eaglehorn bunun dişinda bf de çıkabilirsin, ama karşıdaki herolara bağlı değişebilir itemlar.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 20:51 tarihinde, Marl0_on tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yo yanlış değil abi. sy bazılarınca ezık itemi gibin görünsede cuk oturuyor. Yani hız veriyor attack speed verıyor hp verıyor dmg verıyor. Vangard cok yanlış onu söyleyim.
Fistanın miranasıda güzel bazılarıda öyle kasıyor.
Mesaj tarihi:
ben yazmayı unutmuşum, vanguard in ring of health ini aldıktan sonra doğru arcane e başlıyorum. Vanguard da bence gerekli abi, hpsi çok az ve range herosu olduğu için genelde ortada 2 hero nun karşısında kasmalı ki orda 2 skill kullansalar hp yarılıyor. ama vanguard in hpsi ve hp regeniyle pek yormuyor insani base yapayım hp doldurayım filan. ha karşıdaki herolara göre hood da olabilir vanguard.
Mesaj tarihi:
arcane'e gerek yok bence, ring of basilüs yetiyor ilk başlarda rahat rahat. ayrıca sy yerine eos gidilmesi taraftarıyım çünkü ilk levellarda zaten skilleri ile gayet güzel dmg verdigi için hayatta kalmak daha çok işe yarayacaktır. ondan sonra bi tane de butterfly çıkarsak oyun bitme noktası gelmiş demektir zaten
Mesaj tarihi:
arcane'e gerek yok demene laf etmiyorum da nasil oynadigini biliyoruz, ok atmak yok, yildiz kaydirmaca yok. basiluse gerek yok sen bi sise su kap yuzunu yikarsin dolar gene giden manan.
  • Yeni Oluştur...