Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
"gene" ne demek, adam daha yeni kabul ettirdi kendini ofansif olarak, shards dan hayır gelmeyeceğini yeni anladılar. Son topu kötü kullandı evet ama ondan önce d12 çok ft kaçırdı, meer zaten berbat..
Mesaj tarihi:
Marcus Camby şu an devam eden ve son çeyreğine girilen San Antonio - Denver Nuggets maçında 3 çeyrekte 18 Rebound aldı. Büyük ihtimal Season-high gelicek ama ne kadar yükselticek acaba çıtayı. Bir önceki 21 rebo idi.

Ayrı bir detay ise k-mart skorda katkı yapmadı ama 6 blok ile hala sağlam olduğunu hatırlattı :) Camby 4 blok ile ona eşlik ediyor. 60-59 bitti 3. çeyrek. Denver'in ezici pota altı üstünlüğü SA'yu dış şutlara itti ve şu an %36 ile atıyorlar. Denver'ı şanslı görüyorum ben 3. bir skorer çıkarsa eğer. A.I ve Anthony dışında çift haneli atan yok.
Mesaj tarihi:
Bu arada devam eden diğer maçta Bulls - Blazers ikinci uzatmaya gittiler. Çok çekişmeli geçiyor orası da. Onu izleyemiyorum maalesef ama Brandon Roy yine takımı sırtlıyor gibi. 23 sayı 5 rebound 11 asist
Mesaj tarihi:
Son çeyreğin büyük bölümünde Camby'i oturttu George Karl ve 0 rebo ile kapattı son çeyreği :) Buna rağmen Denver, son 1 dakika içinde Anthony Carter'ın asistleri ve çaldığı top ile 3 sayı önce geçti ve maçı 80-77 kazandı :) Bizi bekle play-off!
Mesaj tarihi:
Çok fazla Seattle,Minnesota ve Utah maçı oynaması =].
Şaka bi yana Portland yine lotarya çekecek gibi duruyordu Oden'sız bir kimliği yoktu sanki ama Roy ve Aldridge geçen senenin en iyi çaylaklarıydı ve oyunlarının üzerine koydular.Webster ve Outlaw çok canlı katkı yapıyor,Joel Pyrzblfsdfkjsdjf bile 16 rebo aldığı maç çıkarıyor..Pg'lerde bir istikrar olursa(2009'da boşalan güzel bir cap ve iyi bir trade hamlesi bunu kapatabilir mesela) ve Oden'In o beklenen lig dominasyonu olursa Sas'ın yıllar önce başlayıp hala yaptığı Dynasty'i Portland yapacak birkaç yıl sonra.
Mesaj tarihi:
Oha devre gibi bir ilk çeyrek skoru var. Mükemmel maç oluyor ya allah belanı versin NBA tv! İlk çeyrek skoru 46-34 Phoenix. Iverson 17 sayı attı bile. Suns'da ise Marion 10 sayı 7 rebo ile sırtlıyo takımı.
Mesaj tarihi:
kazıklara gelesice nba tv det-sas gibi bir maç yerine iki rezil takımın maçını verdi yine. sac-mem nedir ya hani oturup izledim baştan sona ama cidden rezalet oynayan iki takım var sahada. savunmanın da bu oyunun bir parçası olduğunu unutmuşlar herkes hucüm ediyo. hakemler ayrı bir sıçtı. son 1:42 skor 107-105 ama cidden zevksiz yani bu halde bile Udrih gibi bir adam pota altında pas alıp turnike attı.
Mesaj tarihi:
Knicks,Pistons'ı 89-65 yenmiş,şimdi Knicks'in Pistons'ı yenmesine mi fark atmasına mı,yok yok Detroit'i 65'de tutmasına takıcam ben.
Ne Lakers'ın batı zirvesinde oluşu ne Portland'ın durumu,bu sezonun en büyük dumuru benim için bu maçtır.
Mesaj tarihi:
Youtube'dan falan bulabilen olursa bu geceki şu an devam eden Nuggets-Jazz maçının 3. çeyreğini izleyin :) Uzun zamandır bu kadar çok jeneriklik basketi bir arada görmemiştim. Bir de Linas Kleiza 34 sayıyla career-high yapmış durumda daha 3. çeyrek bitmedi (:D

düzeltiyorum bu sezon izlediğim açık ara en iyi çeyrekti bu. Nuggets tam anlamıyla mahvetti Jazz'i. Sezonda izlediğim en iyi maç olduğunu da söyleyebilirim sanırım :)

bi daha düzeltme ihtiyacı hissediyorum. NUGGETS MANYAK OYNUYO LAN ! resmen inandılar şampiyonluk maçı falan gibi oynuyolar.

bitime 5:02 kala Marcus Camby 21 Rebo ve 10 Block ile double-double yaptı ^^ 2 sayı daha atarsa triple-double olucak.
Mesaj tarihi:
Kleiza 41 attı snrm,Carmelo ve AI'lı takımda 40 üstü sayı atmak zor bşi tabi,takdir ettim.Camby aygırı vurdu yine 11 bloğu ama 8 sayıda kaldı triple-double yapamadı...Ama böyle double-double'a can kurban tabi.
  • Yeni Oluştur...