tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 detroit-indiana maçı var şu anda bi kavga olur belki diye izliyorum ama gayet masum bi maç oluyo :D
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 İlk yarı 23 fark olunca kimse sinirlenmedi tabi herkes sakin :P
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Dynasty yapacak Indiana'yı dağıttı ya bu NBA yönetimi helal olsun.Şevkim kaçtı maçı izlerken nette,bi Indiana-Detroit maçı bu kadar mı zevksiz olur..
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 o diilde nbatv ye kufur etmekten kendimi alamiyorum surekli sikici mac secimleri; eah yani. dunku miami-orlando yada gsw-denver maclarinin ozetlerini izledikten sonra hele.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 bu sezon 10 adet Clippers maçı verdiler ki Clippers, Elton Brand'ın yokluğunda gayet kötü bir sezon geçiriyo. Seçme ölçütleri ne bu amerikalıların bilmiyorum. Reyting istemiyorlar sanırım.
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 sacma sapan bi kanal oldu zaten nbatv artik, son 2 yilki nba daily de rezalet 3-4 pozisyon gosterip geciyorlar maclari. sirf nbatv icin kabltv aliyorum zaten o da rezil.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Bu gece yine mis gibi maçlar varken,Nets-Milwaukee maçını veriyor NBA tv...Neyse ntv'de noh-cavs maçı var en azından,ama nba tv'nin bu tutumu resmen bi yargı hatası nedir yani Boston-Utah,Toronto-Houston ve Detroit-İndiana maçları varken bu maçı vermek...
tellos Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2007 oo ntvdeki maç iyimş saat kaçta o ?
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 nba tv deki maçları NTV kanalının yapacağı birşey yok diye biliyorum . Tüm dünya'da ne yayılanıyorsa o yayınlanıyor burda da.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 aynen öyle. o yüzden worldwide küfür edip amerikaya yolluyoruz.
Luinir Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 utahıda yendik 104-98.. pierce 24 sayı atmış. son periyoda geride girmişiz ama zorda olsa almışız. geçensene 24-58di şimdi 25 galibiyet oldu. bu gecede staples center da lakers maçımız var. bunuda alırsak harika olacak. ayrıca allen 23 sayı garnett 15 atmış...
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kyle Korver to Utah Jazz Gordan Giricek to 76ers kaynak ntvspor.net Evet bu kafa kafaya takasta,Philly'nin resmen kazık yediğini düşünüyorum Giricek asla potansiyeline ulaşamayan bir oyuncuydu ve Sloan'la olan kavgasından sonra Sloan'ın tölerans göstermemesi iyi bir paketle yollanması düşünülüyordu ama bu kadar iyi bir bire bir takas hamlesi beklenmiyordu.Korver direk katkı yapar bu takıma,2 numara eksiği vardı Jazz'ın ,Kyle'ı shooting guard olarak kullanırsa Utah gerçekten dış şutlarda avantaj sağlar.Çok iyi bir takas. Bu takasta avantaj Phily'nin elindeydi,sorunlu taraf Utah'dı ama sanki Giricek değerli,Korver ise uzaklaştırılmak istenen gibi bir görüntü oldu.Phily'nin çok ortalama bir kadrosu var ama play-off zorluyorlar,lotary takımı olmak niyetinde değiller sanırım,bu da iyi bir çaylak gelmeyecek demek seneye.Dalembert,Willie Green potansiyelli adamlar,Andre Miller iyi bir oyun kurucu,Iggy ise patlama yapması beklenen bir star adayı...Ama bu Philly gibi geleneksel başarılı bir takıma yetmez,çok kötü bir GM'e sahipler,söylemeden edemiicem.Webber'ın o çılgın kontratının altına girmesi,A.I'ı salması ve ardından Korver'ı yollaması..Ok
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Kontratları hakkında hiç bir bilgim yok ama Phil. Korver'dan istediği verimi bulamadı ve belkide kontratı yüzünden Gricek'i aldı. Gricek'in kont. bu sene bitiyor olabilir.
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 utahin 1. tur draft hakkinida aldi bildigim kadariyla philly, ne philly korverdan istedigi verimi aliyordu nede utah giricekten ikisi icinde tapi bi takasti draft hakki olmasa fakat isin icin draft ta girince zaten rebuilding yapan philly avantajli cikiyor.
bya Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2007 valla belli olmaz, eğer iyi süre alırsa giricek bişeyler yapabilir. mesela kim beno udrih'ten böyle bişey bekliyordu spurste geçen o kadar zamandan sonra? ama tabi şu an itibarıyle takımımda giricek yerine korver ı isterdim. 3lükleri iyiydi galiba
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2007 Korver bu sene naaptı ki? Rezil oynuyordu ve mutsuz olduğunu da duydum bir kaç haberden. İki takımda iki sorunlu oyuncuyu takas ettiler hem takımlar hem oyuncular adına hayırlı oldu diye düşünüyorum ben. 1. tur draft hakkı da Korver'in iki sene önceki performansına bakılıp potansiyeli düşünülerek verilmiş bence. Korver bu takımda A.I varken feci üçlük yüzdesi ile oynuyordu ama o gidince nedense Korver da çöktü.
Soulless Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mehmet cok kotu bu sene.Sutlari girmedigi gibi birturlu , eskiden yaptigi gibi reboundda toplamiyor.Gecen seneki oyuncu bir kolunu kaybetmis gibi sanki
aytimania Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 hido ve memodan sonra nba'ye hiç oyuncu gönderemedik cenkle ersanın denemeleri de başarısızlıkla sonuçlandı.hele cenk sürekli bi düşüş halinde,umarım bikaç sene içinde bikaç tane kalıcı olarak lejyoner göndeririz
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Cenk bey,TBL ve GS'de kalmayı uzun vadede düşünmüyormuş,basketbolu ile ilgilenileceği bir yerde (NBA oluyor snrm bu) oynamak istiyor ve Hawks ile görüşüyormuş,buyrun kaynak: kaynak Cenk'i bu ülkenin genç milli takımlarından beri takip ederim,İstanbul'da arkadışmla klüpte beraber oynamışlığı da var.85-86 efsane diye lanse edilen jenerasyonumuzn potansiyel olarak en umut vaad eden adamıydı Cenk Akyol,Ersan'dan bile önce anılıyordu adı ve fakat potansiyelinin üzerine birşey koyamadı ve biz onu hep geleceği parlak Cenk olarak hatırlamayız umarım. Görüştüğü takıma gelirsek,haklarını elinde bulunduran Atlanta Hawks takımında ciddi bir yapılanma var ve en azından play-off takımı olma hedefleri mevcut,Cenk'in oynaması muhtemel sg ve sf pozisyonlarında (NBA'de sf zor) takımın yıldızı Joe Johnson ve opsiyonel olarak Josh Smith oynayabiliyor,bu iki oyuncu gerçekten NBA için üst düzey all-star seviyesi oyuncular,burda süre alması falan pek muhtemel değil ki Cenk'e kadar yine 2-3 isim var oynayabilecek.Aman Hawks olmasın.
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Portland Utah'a yenildi, 13 maçlık serisi bitti. Şimdi önünde 12 maç var 10 u deplasman.
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 1, 2008 Valla kazanmaya alıştık diye,rölantiye almıştı takım..Dünkü maçtada bi LaMarcus kasmış sanırım.Joel Pryzbidlasdhasd bile deli savunmacıya dönüşmüştü,Outlaw çılgın 6.adamlık yapıyordu,Roy'dan zaten bahsetmeye gerek yok üstüste pow seçildi batıda..Şimdi ayakları yere basar bu 10 deplasmandan 6-4 falan yaparsak bile sakaldır.
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Portland'da birde Oden olsa neler yapıcak neler. Seattle'da kendini kanıtlamasına rağmen Nate McMillan gibi bir çam yarmasından böyle bir başarı beklemezdim :).
Luinir Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2008 nets 96-95 öndeydi orlando karşısında. gene son topu hidoya verdiler, girdi 3-4 kişinin arasına batırdı kaybettiler
Öne çıkan mesajlar