Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

2007-2008 NBA

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dreagloth said:
maçın üzerinden 5 gün geçmiş, diğer topic te konuşulmuş vsvsvs..

bakmadığım için görmedim..

bu arada cumartesi gecesi demişim, bu gece lakers maçı
Mesaj tarihi:
Ligin en çıldırmış oyuncusu Howard bence ya geçenlerde yayında sölediler ligin açık ara en fazla smaç yapan oyuncusu adam ciddi hayvan artık smaçsız basketi yok, Orlando maçları sonrası hasarlı oluyo kesin potalar:D
Bide Newyork tarihi yenilgiler falan aldı bu hafta kim geldiyse durdumayo kötü gidişatı, ne gudubet bi takım bu yazıktır günahtır ya:P
Mesaj tarihi:
Howard öyle de Lebron şu anda bokunu çıkartıyo olayın. Parmağını sakatladı 1-2 maç yok sanırım ama triple-double manyağı oldu adam. Mvp'nin sahibi erkenden belli olucak 1 ay daha böyle oynarsa.
Mesaj tarihi:
Masticore said:
Şu durumda howard alamaz . Lebron açık ara MVP . Adam trible double ortalamasıyla oynuyor nerdeyse nasıl alacak Howard ?

Lebron sayı kralı ama 8 rebo 8 asist ortalamaları var süper ama Dwight Howard 15.0 gibi bir rakamla rebo kralı ve %FG gibi hayati bir istatistiktede NBA lideri(çoğu smaç olduğu için olabilir ama sonuçta verimlilikte sayının türü önemli değil,yüzdesi önemli),benzer sayıda topkayıpları var Lebronun steali,Dwight'ın bloğu var vs.Efficiency de biri 32 biri 30 küsür,Lebron önde...Fakat Orlando'nun durumuna göre Howard daha avantajlı,geçtiğimiz senelerde eff.'de Nash ilk sırada değildi ama Phx'in gazabı sayesinde MVP olmuştu.Herneyse bu sene mvp doğudan çıkar.
Mesaj tarihi:
BulletRide said:

Lebron sayı kralı ama 8 rebo 8 asist ortalamaları var süper ama Dwight Howard 15.0 gibi bir rakamla rebo kralı ve %FG gibi hayati bir istatistiktede NBA lideri(çoğu smaç olduğu için olabilir ama sonuçta verimlilikte sayının türü önemli değil,yüzdesi önemli),benzer sayıda topkayıpları var Lebronun steali,Dwight'ın bloğu var vs.Efficiency de biri 32 biri 30 küsür,Lebron önde...Fakat Orlando'nun durumuna göre Howard daha avantajlı,geçtiğimiz senelerde eff.'de Nash ilk sırada değildi ama Phx'in gazabı sayesinde MVP olmuştu.Herneyse bu sene mvp doğudan çıkar.

İstatistiklere göre verilmiyor MVP ödülü.
Kevin Garnett alır götürür söylemedi demeyin.
  • 3 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Larry Brown gelsin =].
Chicago Curry-Tyson Chandler-Deng-Gordon-Hinrich 5'ini bozdu Ben Wallace uğruna,iyi nane yedi...Tyrus Thomas çok övüldü katkı yok,Noah fos çıktı,PJ gitti Joe Smith o veteranlığı dolduramıyor kısacası 4 numaraya acil bir oyuncu aranıyor,koçta hata aramaktansa Garnett'i,en olmadı Gasol'u trade edecek GM olacak Bulls'ta...Ama olamadı bu sene şezlong gözüktü...
Mesaj tarihi:
Utah alıcak akıllarını bence. Minnesota da tehlikeli geliyor nedense çok istikrarsızlar ne yapıcakları hiç belli olmuyor. Chicago biraz toparladı onlar da çıkışa geçmek, yeni koça kendilerini beğendirmek için savaşıcaklar. Philadelphia'yı Andre Miller sırtlıyo şimdilik. Iggy kendini bulmadığı sürece işleri çok çok zor. Tek rahat geçicek maçları 76ers olur gibi geliyor bana.
Mesaj tarihi:
sostizm said:
Boston tam bir hayal kırıklığı olacak bakın görün. Yıldızlar karması ne zaman çok başarılı olmuş ki? Ne oyun kurucuları var ne de gerçek bir pivotları.

Olmaz o olmazzz...
bayağı olmuş bunu söyleyeli :P
Mesaj tarihi:
ahah kaçırmışım ben onu ya =)

Tarihte örnekleri çok ama ben çok başarılı olan yıldızlar karması hatırlıyorum sanki :) illa pivot ve oyun kurucu olmadan diyorsan MJ-Pippen ikilisi güzel bir örnek olur sanırım.

Edit : Cevabım o mesajı yazana idi. Sana gibi olmuş maelstrom kusura bakma :)
  • Yeni Oluştur...