dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 maçın üzerinden 5 gün geçmiş, diğer topic te konuşulmuş vsvsvs..
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dreagloth said: maçın üzerinden 5 gün geçmiş, diğer topic te konuşulmuş vsvsvs.. bakmadığım için görmedim.. bu arada cumartesi gecesi demişim, bu gece lakers maçı
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 birde burayı okuyan herkese sesleniyorum :) üsteki msj ı quote lamayın lütfen...
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 1, 2007 Krilenko Lakers'a karşı 20 sayı, 11 ribaund, 11 asist, 6 top çalma ve 4 blok ile oynamış
tellos Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Ligin en çıldırmış oyuncusu Howard bence ya geçenlerde yayında sölediler ligin açık ara en fazla smaç yapan oyuncusu adam ciddi hayvan artık smaçsız basketi yok, Orlando maçları sonrası hasarlı oluyo kesin potalar:D Bide Newyork tarihi yenilgiler falan aldı bu hafta kim geldiyse durdumayo kötü gidişatı, ne gudubet bi takım bu yazıktır günahtır ya:P
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 en sapik oyuncu howard ama daha hiç sakatlik geçirmedi. bi sakatlik falan gecirirse -işallah bişi olmasi- donüşü nasil olacak merak konusu.
Holy Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Howard öyle de Lebron şu anda bokunu çıkartıyo olayın. Parmağını sakatladı 1-2 maç yok sanırım ama triple-double manyağı oldu adam. Mvp'nin sahibi erkenden belli olucak 1 ay daha böyle oynarsa.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Orlando'nun Cavs'dan daha önde bitirmesi durumunda,şu durumla Howard alır gibi.
Masticore Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Şu durumda howard alamaz . Lebron açık ara MVP . Adam trible double ortalamasıyla oynuyor nerdeyse nasıl alacak Howard ?
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 mvp odulleri hiç belli olmaz; gidip nash e bile verebilirler tekrar.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Masticore said: Şu durumda howard alamaz . Lebron açık ara MVP . Adam trible double ortalamasıyla oynuyor nerdeyse nasıl alacak Howard ? Lebron sayı kralı ama 8 rebo 8 asist ortalamaları var süper ama Dwight Howard 15.0 gibi bir rakamla rebo kralı ve %FG gibi hayati bir istatistiktede NBA lideri(çoğu smaç olduğu için olabilir ama sonuçta verimlilikte sayının türü önemli değil,yüzdesi önemli),benzer sayıda topkayıpları var Lebronun steali,Dwight'ın bloğu var vs.Efficiency de biri 32 biri 30 küsür,Lebron önde...Fakat Orlando'nun durumuna göre Howard daha avantajlı,geçtiğimiz senelerde eff.'de Nash ilk sırada değildi ama Phx'in gazabı sayesinde MVP olmuştu.Herneyse bu sene mvp doğudan çıkar.
rLx Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 2, 2007 lebron biraz daha inansa adam triple double avarajla takilacak
Smoke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Lebron daha neye inanacak :p adam hakikaten oha artık dedirtiyor.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Ben steal-blok istatistiğini kombine ederek 10'a ulaşmasından korkuyorum.
khala Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 BulletRide said: Lebron sayı kralı ama 8 rebo 8 asist ortalamaları var süper ama Dwight Howard 15.0 gibi bir rakamla rebo kralı ve %FG gibi hayati bir istatistiktede NBA lideri(çoğu smaç olduğu için olabilir ama sonuçta verimlilikte sayının türü önemli değil,yüzdesi önemli),benzer sayıda topkayıpları var Lebronun steali,Dwight'ın bloğu var vs.Efficiency de biri 32 biri 30 küsür,Lebron önde...Fakat Orlando'nun durumuna göre Howard daha avantajlı,geçtiğimiz senelerde eff.'de Nash ilk sırada değildi ama Phx'in gazabı sayesinde MVP olmuştu.Herneyse bu sene mvp doğudan çıkar. İstatistiklere göre verilmiyor MVP ödülü. Kevin Garnett alır götürür söylemedi demeyin.
supremeallah Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 chicago bulls scott skiles i kowmuş bakalim kim gelecek?
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Larry Brown gelsin =]. Chicago Curry-Tyson Chandler-Deng-Gordon-Hinrich 5'ini bozdu Ben Wallace uğruna,iyi nane yedi...Tyrus Thomas çok övüldü katkı yok,Noah fos çıktı,PJ gitti Joe Smith o veteranlığı dolduramıyor kısacası 4 numaraya acil bir oyuncu aranıyor,koçta hata aramaktansa Garnett'i,en olmadı Gasol'u trade edecek GM olacak Bulls'ta...Ama olamadı bu sene şezlong gözüktü...
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 orlando kötü sıçmış, son 9 maçın 7'si mağlubiyet uhasdf.
BulletRide Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Portland w11 seri..Temiz..Seri artabilir de önündeki maçlar minnesota,phily,utah,chicago
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Utah alıcak akıllarını bence. Minnesota da tehlikeli geliyor nedense çok istikrarsızlar ne yapıcakları hiç belli olmuyor. Chicago biraz toparladı onlar da çıkışa geçmek, yeni koça kendilerini beğendirmek için savaşıcaklar. Philadelphia'yı Andre Miller sırtlıyo şimdilik. Iggy kendini bulmadığı sürece işleri çok çok zor. Tek rahat geçicek maçları 76ers olur gibi geliyor bana.
maelstrom Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 sostizm said: Boston tam bir hayal kırıklığı olacak bakın görün. Yıldızlar karması ne zaman çok başarılı olmuş ki? Ne oyun kurucuları var ne de gerçek bir pivotları. Olmaz o olmazzz...bayağı olmuş bunu söyleyeli :P
Holy Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 26, 2007 ahah kaçırmışım ben onu ya =) Tarihte örnekleri çok ama ben çok başarılı olan yıldızlar karması hatırlıyorum sanki :) illa pivot ve oyun kurucu olmadan diyorsan MJ-Pippen ikilisi güzel bir örnek olur sanırım. Edit : Cevabım o mesajı yazana idi. Sana gibi olmuş maelstrom kusura bakma :)
Holy Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Mesaj tarihi: Aralık 27, 2007 Marcus Camby kariyerinin 3. triple-double'ını yaptı. 10 sayı 12 rebound 10 blok ile. Burdan hayvansın Camby demek istiyorum izninizle. 10 blok ne ya.
Öne çıkan mesajlar