BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 O zaman şöyle yapalım,uzanalım kumsala Hedo'dan konuşalım seninle.. Sadece senin ilginden bahsetmiorum NBA söz konusu oldu mu,Mehmet Okur'dan hep daha çok bahsediliyor,bir nevi kıyaslama yani..
Holy Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Çünkü bu sezona kadar Mehmet daha iyiydi. Bu sezon Hido biraz çıkış yaparsa Hido'dan bahsedilir bu gayet normal. Hido milli takımda da Mehmet'i geçti diyebiliriz. Çok daha fazla katkı yaptı şampiyonada.
JustK0bee Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Hido avrupa şampiyonasında ki yükselişini devam ettirrse bu sene all-star bile olur.. LeBron artk lige iyice ağırlığını koyup bu sene artk cavsdan şampiyonluk bekliyorz..
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Boston Celtics, Wizards'ı 103-83 yenmiş.Garnett 22 sayı,20 ribaund ve 5 asist.Ray Allen 17 sayı,Paul Pierce 28 sayı atmış. Atalanta,Dallası 101-94 yenmiş.9 yıl sonra ilk kez açılış maçında kazanmışlar.Joe Johnson 28 sayı ile oynamış. Knicks-Cavaliers 106-110 Lebron James 45 sayı atmış. Henüz daha ilk maçlar olduğu için yorum yapmak pek sağlıklı olmaz diye düşünüyorum.Ama en azından Boston iyi başlamış.Cavaliers Lebron'un eline bakıyor gibi ama zamanla Gibson ve Hughes'un katklıları artabilir.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Lakers,phx'i deplasmanda devirdi 119-98'lik güzel bir skorla ki,Kobe sadece 16 sayı üretti,fakat üstad dün gece iyi savunma yaptı ve 11 rebound-3 top çalmalık bir performansta ekledi istatistiklerine ve phx'in 100 sayı barajını aşmasına izin vermedi.Bu maçın yanında gecenin beni en fazla şaşırtan sonucu Toronto'un Nets'i 106-69 gibi bir skorla sahadan silmesi oldu,Kidd'in 2 Carter'In 7 sayı attığını düşünürsek 37 sayı fark normal gibi aslında.Temsilcimiz Hidayet'in maçında ise Pistons 116-92 ile doğuda beni unuttunuz dercesine Magic'i yendi,Pistons benchinin 45 sayı ürettiği maçta,bizim Hedo'da 17 sayı-5 reboluk bir performans sergiledi.
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 an itibariyle goldenstate detroite 1. periyotta 40 sayi atti hey maşallah
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 15, 2007 Kral coşmuş yine,Magic karşısında 39 sayı-14 asist-13 rebo-2 top çalma,%60'a yakın hücum etmiş...Hedo biraz kötüydü dün gece ama magic tarafında da dwight howard 35 sayı 16 rebo 4 blokla oynamış...
Holy Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 şimdi. edit : pardon şu an nba tv'de maç var. boston-miami kaçmaz bence.
lucretia85 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 92-91 Boston kazandı.Son çeyreğe kadar iyi oynayan taraf Boston oldu.Son periyotta fark 15 sayı olmuştu.Ama sonradan Miami çok iyi savunma yaptı Boston'ı top kayıplarına zorladı.Maç bir play-off maçından farksızdı.Son bölümlerde tansiyon epey yükseldi artık bir topa 2-3 oyuncu birden atlamaya başladı.Son hücumda topu Wade kullandı ama basket bulamayınca Boston kazandı. Miami'de Ricky kritik sayılar attı.Wade iyi oynadı.Shaq tutuk oynadı sanki.Williams pek faydalı olamadı bence. Boston'da Garnett çok iyiydi.Posey iyi katkı yaptı denebilir.Paul Pierce fazla skor üretemedi biraz savunma ağırlıklı oynadı.Son periyoda kadar Boston çok iyi paslaşmalar,ekstra paslar yaptı.Ama son çeyrekte Miami savunmasını sertleştirdi ve çok top kaybı yaptılar.Rondo'da son çeyreğe kadar iyi oynadı ama tansiyon artınca ve tecrübesizlikte eklenince takıma katkı yapamadı.Şans biraz Boston'dan yanaydı. Sonuç olarak kritik maçlarda,sert savunmalara karşı Spurs,Detroiti kastediyorum biraz Boston oyun kurmada zorlanabilir. Miami açısından işler nasıl gider pek kestiremiyorum ama Wade'siz kesinlikle olmaz. Yazı biraz uzun oldu ama gerçekten güzel maçtı anlatmadan edemedim.
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 17, 2007 Miami'nin balansı bozuk,bu takım iki sene öncesinin NBA title'ına sahip deseler basketbolu yeni takip etmeye başlayan birine,heralde baya bi güler.Ne shaq eski shaq,ne wade'den beklenen "mükemmel geridönüş" gelemiyor.Ricky iyi bir katkı takıma,her zaman potansiyeli yüksek bir oyuncu,Haslem iyi bir forvet...Ama takımın kimyası gitmişe benziyor,üzülüyorum takımım adına,benchimiz çok yaşlı...İki yol önce şampiyon olmuş bir takımdan da 7. veya 8. sıradan playoff yapması gibi bir beklenti olamıyor,olsada ne kadar gerçekçi bir beklenti oluyor tartışılır.O yüzden ya divison lideri bitirelim ya da şezlongları kurup,playoffları öyle seyredelim,ki büyük ihtimal Orlando'nun da Washi'nin de gerisinde kalıp,ilk turda süpürülcez..
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 miami proje takimiydi, işini yaptida. shaq in kontrati bitene kadar miaminin bişileri başarmasi tekrar zor.
fmea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 boston icin izlemeden new jersey nets'e benziyor demistim dediklerimi geri aliyorum mantik hatasi yapmisim neden benzetmistim? cunku 2 takimdada 3 tane superstar vardi ve geriye kalan kadro kotuydu ama hesaba katmadigim sey new jerseydeki yildizlardan 2si skorer 1taneside asist canavari simdi bostonda 3tane skorer var ve defanslarida cok iyi dusunsenize bir guard oldugunuzu o takimda, cok iyi olmaniza gerek yok adamlar zaten yildiz pozisyon kendileri yaratabiliyor biraz iyi pas verdiginiz zaman rahat maci 6 7 asistle tamamlarsiniz ben boston miami macinda bunu gordum. kendi kendinize asist yapamayacaginiza gore oynarken 4 kisiye asist yapabilirsiniz takimdaki 3 tane superstar seviyesinde oyuncu var, muthis. bitanesi pota altini domine edebilir disardanda sut bulabilir, biri zaten acaip bir sutor, pierce'da herseyi yapiyor iceri girer disardan atar, ucar, kacar..bostoni izlerken zevk aldim.cok guzel oynuyorlar gercekten.boston maclarini kacirmamak istiyorum bundan sonra hele playoff maclarinda muthis olacak gibi miami macinin son ceyregi oyun cok sertlesti ve acaip bir mucadele oldu
fmea Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 bu arada bu takimin guardi yok o yuzen kotu demistim :)
BulletRide Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Rondo ve yedeği House,üç yıldızlık bir salary cap harcayan bir takıma göre kalbur üstü bir pg rotasyonu,zaten Pierce falan top getiriyor.Asıl bu takımda en azından savunma yapabilecek bir pivot olsa,direk şampiyonluk adayı olacaklar,en kötü Haywood falan gibi bir adam olsa
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 18, 2007 saat 1 de orlando boston maci warmiş baya heyecanli olacak gibi duruyor hayirlisi
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 supremeallah said: saat 1 de orlando boston maci warmiş baya heyecanli olacak gibi duruyor hayirlisi Boston Orlando karşısında ilk yenilgisini aldı ve 8-1 oldular. Cumartesi gecesi Lakers - Boston maçı var.
Luinir Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 Mesaj tarihi: Kasım 23, 2007 dreagloth said: arkadaşım yuh yani... ?
Öne çıkan mesajlar