Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Merhaba Ben LOTRO'na başlamayı düşünüyorum fakat önceden bir denemek, görmek istiyorum. Oyunu oynayan ve bana trial key gönderebilecek bir arkadaşım var mı? Teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 avrupada trial yok - kimse yollayamaz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Nası yok abi ya benim codemasterdan aldığım kutudan çıktı 1 haftalık trial key ama başkasına verdim geç kaldın:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cooldragon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Aşağıda bahsedilen amerika serverı için mi? http://www.lotrotr.com/showthread.php?p=371#post371 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 buddy kay diye birşey var americada - oyuncular trial yollayabiliyor, o avrupada yok. kutudan çıkıyorsa bilmem, ikinci el almıştım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eve öyle, amerika için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 buddy key avrupa sunucuları için de var, benim sipariş ettiğim iki kutudan da çıktı, biri duruyor galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar