Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hakikaten çok efsane. bu topigi yazıcıdan bastırıp odamın duvarlarına asıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yaw bu japonlar guzeller de cok bagırıyolar beynim kaldirmiyo yaw edit: yalnıs anlasılmasın her kosulda yani konusurken gulerken bile [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 13:30 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: efsane konu oldu lan bu. kendi açtığı topici efsana ilan eden nadir görülür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 viktorii işareti ne alakadır ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 o topuklar ne yahu, apartman topuk değil gökdelen olmuş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 alışkanlık.. caponlarda hep ööledir.. bunlar foto çekmeye bağımlılar.. foto çekme bağımlılığından kurtulanların ancak fotoğrafları çekilebiliyor. kamera karşısına geçen kız veyahut erkişi, "bakın ben bu bağımlılıktan kurtuldum! artıkın foto çekmiyorum! SİZ DE YAPABİLİRSİNİZ!!!" diye zafer işareti yapıyor. olay bundan ibaret... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hayır ayaklarını nası kaldırıyolar onu anlamıyorum soora da japonlarda selülit yok işte bu yuzden yok full bacaklarıyla agırlık kaldırıyolar dum duz bacakları oluyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ha bu arada.. kadın arıyorum denmez hayvan herif!! bir hanfendiyle düzeyli bir ilişki yaşamak istiyorum diyeceksin!! süt kardeşleri filminden aklıma geldi.. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 13:45 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 benim arkadaşım da bu işte [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Ne güzel topacmış bu ya :D bende istiyorum şiparişi kime veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
N-c Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 zhauhzahuhzuau öldüm bülent ersoyaa: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya o japon gangurularımıdr kogarularımıdr nedir nasıl bişi onlar ya! öyle sokakta mı geziyor onlar.? kendilerini güzide anadolu şehirlerimize davet ediyoruz o zaman. gerçi laf edemez kimse, yaratık diyip kaçar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: keşke bizde de bir çok farklı sokak modası olsa.. gözüne sürme çeken siyah dağınık saçlı erkek ile soldan sağa siyah beyaz çizgili çorap üzerine pembe fileli geçirmiş kız kendini bişi sanıyor.. bi git diyorum topuna buradan.. takdir ediyorum. katılıyorum. evet. bi de bu arkadaşların tüm alt dallarıyla beraber hepiciğine genelleyerek kogyaru denmiyo mu? arkadaşımız japon zenci istediği için yamamba koydum ama detaya girmek istemedim, sen girmişsin maaşallah :) [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 11:21 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Kabus gibi yahu. Ne bronzlaşmış ne de zenci. Adeta 3. derece yanık kurbanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Abi baktım kimse yapmamış. [spo] +reput emeğe saygı terazine abandım dostum rapid olmayanı yokmu asdasdcas[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kogyaru, küçük kız gibi bişi demekmiş.. kokoşlar için kogal (işte pınar altuğ ayakları.. solaryuma girdim saçları da sarrıı [lacivert] ee neyse sarıya boyattım.. oh yeah baby! çok sexyim! gibi..), iyice kararmışlara ganguro falan diyorlar.. yamanba işte bunları kapsayan grup.. karışık biraz.. rock, hard rock ve metal müziiin dallanıp budaklanması gibi budaklanmış bunlar!! ama işte uç noktalara kaçmamış gangurolar [spo] [/spo] gothic lolitalar [bunlar pek şeker pembeli pembeli lolita değiller ama neyse] [spo] [/spo] geyşa kıyafetli hatunlar [spo] [/spo] harajuku kızları [spo] [/spo]edit: lam kompüter analizi sırasında vindows un update yapası tutmuş.. birarada olunca çöktü gitti hepsi.. çökmeden önce yolladım heman Gönder tuşuna hızlıca basıp! ama 2saatlik FEA uçtu gitti.. heman alttakine cevap verelim.. öle devam edelim.. se'gili abazan arkadaşım, capon kızlarını görmek istyorsa keyword'ün jap+fashion.. moda akımlarından tahrik olmak da ilginç olabilir tabii.. ^_^ her neyse devam edelim gibi tonla alternatif sokak modası akımı var japonyada ve bu çok seslilik,çok renklilik tek kelime ile muhteşem eşsiz bir hava yaratıyor. elbette hoşgörü ile alakalı bir şey ve bizde bu kadar ilginç, uç modaların asla ve asla doğmayacağını biliyorum ancak hiçbir köke bağlı kalmadan, birebir taklit etmeden nasıl doğduğunu gösterdikleri için güzeller bu farklı akımlar.. keşke bizde de olsa, doğsa, vücut bulsa böyle farklı moda akımları.. gitti lam!!! analizler gitti!! [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 19:39 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ahh she's fucking hot Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 her türlü japon temin edilir diyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 uuuuu kavgada söylenmez. ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 hepsi iğrenç bune len insanın keyfini kaçırır bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 niye hepsinin bacakları çarpık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 görmeyeli zarek fake ifşa işine girmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 soldaki iki kızın ayakları beilow gibi :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 :D :D:D benimde gözlerim çekik biraz japonluk mu var acaba :P (yok tatar ve çerkezlik var aslında sjdgh :D) ama buna bayıldım hehe. keşke burdada modaya normal gözle baksalar kardeşim. o zmn tam istediğim gibi giyinip çıkabilirm :D [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bu kızlar napıyor orda onu sorgulamak lazım. önemli bir konu:bıy hani insan çöker yolda , oturur bi taşa filan ama bunlar direk ortaya sermişler bohçayı. insan gider bi duvar dibine oturur..nık nık nık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar