Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tom & jerry

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya bir dölümünde , jerry e bir kargo geliyor . paketin içinde bi köpek , kutuyu bi açıyo jerry den ufak bir köpecik. sonra bu köpekle tom kapışıyorlar falan
sırayla bişey yaptıktan sonra AA-HAAA ! diyolar falan

aha !
aaahaa!!
aaahaaaa!

şeklinde
yutüpte arıyorum 30 dakikadır bulamadım, bilen eden bulan olursa duacısı olacağım.
Mesaj tarihi:
bende vardı o bölüm ama laptopta, şimdi laptopu açmamda imkansız, zaten ağ bağlantısı zımbırtısını halledemediğimden makineler birbirini görmüyo, oyüzden mp3çalarla atarım, onada şimdi kasmam imkansız, açlıktan kıvranıyorum gidip yicek bişeyler hazırlamaya üşendim =( yarın hallederim, eğer kardeşim silmediyse(niye silsin demeyin velet sistem dosyası falan silmişti kurtaramamıştık pcyi format atmıştık..) upload eder koyarım yada indirdiğim linki bulabilirsem veriyim şimdi
Mesaj tarihi:
al sana kargoyla gelen ve tom'u sosise çevirip duran küçücük minicik köpecikli bölüm =P

http://rapidshare.com/files/2657120/Tom_and_Jerry_Purr-chance_to_dream.avi
Mesaj tarihi:
arkadaslar tom ve jerry ile ilgili boyle cekebilecegimiz baska link varsa atin da izliyelm cok ozlemişim ben bnları yaw:D

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 16:12 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ama wikipedia dan o bölümü arattim tiny buldog first seen on : The Cat's Me-Ouch dedi saolsun aradigim bölümü buldum :)
adı buymuş : The Cat's Me-Ouch
Mesaj tarihi:
http://video.google.com/videoplay?docid=8549078593556563891&q=The+Cat%27s+Me+Ouch&total=47&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0

buldum :p
en güzel bölümlerden birisi kesinlikle
Mesaj tarihi:
hadi ya =( bundada küçük köpecik vardı ama? 2 tanemi minibuldoglu bölüm var? yoksa benmi yanlış vidyoyu yollamışım yanlışlıkla? =( veriyim linkleri ok. sömürdüğüm rep'li forumlar sağolsun ^^
Mesaj tarihi:
drall a bakmayın tom ve jerry nin hentaisini izler o ben evinde yakaladım hatta bugs bunny bile var

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:51 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
yok eşeğin dayısı! offff tüm linkleri tek tek kopyalıyodum orda resimli falan yapmışlar, pc kendini yeniden başlattı, bende aynı mesajı kopipast yapcam artık napalım =( lorro camdan atla pls
  • Yeni Oluştur...