tikkycemal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Lise veya Üniversite farketmez. Bence kotu aynı sınıfta oldugun ıcın hıcbır sey yapamıyorsun ve pasıf gıbı gorunuyorsun .. kendını ezık gibi hıssedıyorsun... yada boyle mutlu olmayı basaran arkadaslar varmı ? bence cok kotu bır duygu sızce iyi mi kotu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 HAAAAYIIIIIIR!!! (cevap diildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 cok iyi herşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 dünyayı yoket butonu vardı, nereye koydum *aranır* Buldum butonu. İşte [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:21 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 iyidir.ÇIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hoşgeldin tikkycemal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 orman negzel negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Çıkmaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Aynı sınıf da olman bile şey oluyorsa , sebep oluyorsa yani yan yana gelmeye falan , o şey kötü bişi olamaz bence. Tamam tikky'cim çık şimdi dışarı , nefes al düzel biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Sınıfta bacımsın dışarda affetmem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hiç affetmem ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben mutluyum sınıftaki birsürü eblek insanla muhattap olmuyorsun. p.s. birileri okursa operım gozlerınden ozledım :( [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:27 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 TİKKYCEMAL OWNED !! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 cemal sen botmusun? sağlam bi fake misin? yoksa gerçek bildiğin insan mısın ? buna vereceğin yada vermeyeceğin cevaptan seni çözücam olm. çok pis konsantreyim şu an. kaçırmam. ona göre davran. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 annesi de tikky'ymiş. ben inanmıom bu adama. kıro bu. forumun soytarısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 de ja vu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tikkyde çok özel bi olay var, onu demet akalına benzetiyorum ,yaptığı müzik bi boka benzememesine ragmen çok ilgi cekiyo dinlettiryo, sende acaip acaip boş konular açıyon bi şekilde hit oluyon bab aferim sana ''durmak yok konu açmaya devam''. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 vazcaydım salla [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:34 tarihinde, Arma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 olm 2 dk insan taklidi yap lem fgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 onu bilemem lakin kişisel topiclerini konu dışına açmak suretiyle maymunluk yapıp ilgi çekmeye çalışmak caiz değildir patide, onu bilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 banlayın abi ya o zaman, ızdırap lan bu . kendin ol cemal. tiki olma kendin ol. msn varmı aga. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Olamaz geri döndü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 cemal, ayni sinifi birak nefes alanini bul sen o bile yeter sana. edit: hala imza istiyorum ha gobegime. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 23:35 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Tikky Cemal kimin fake account'u çıksın artık! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kim açtı bunun banını ya? adam yazıp kaçıyor her zaman, diğer acc'u ile mi giriyor bu arada nedir anasına sövsem cevap vermicek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar