Fly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 birçok arkadaşım harıl harıl kurs kitap hede hödö diye ders çalışmaya başlamış, ben odun gibi uyuyorum evde. korkmaya başladım şimdi ya geçemezsem diye. hazırlık okumam sorun değil de fazladan 15 milyara varan bir rakam ödemem gerekecek ev kirası için. kurslara da baktım sordum bir arkadaşa dedi 1,5 milyar diğerine sordum 2 milyar öeh dedim. 3 hafta için vermelerini isteyemem ailemden o miktarı. ingilizceme güveniyorum ama eksikler var gibime geliyor. böyle interaktif cd kitap falan tarzı, "gözden geçirme" amaçlı bir set var mı, ne önerirsiniz ? bu arada üniversiteye göre de hazırlık değişiyormuş ; galatasaray üni. veya itü için gereken seviyede önerirseniz daha güzel olur . [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:41 tarihinde, Fly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bi kere galatasaray ingilizce değil fransızca ve hazırlık 2 yıl itü bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 fazladan 15 milyarmı? adam başı? öğrenci evi? 8ay ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bazı üni.ler toefl kabul ediyor, o sınavlara yönelik çalışıp o sınavı geçip hazırlık atlayabilirsin. ama ben sabancıda okuyorum ve sabancı toefl veya herhangi başka bir şey kabul etmiyordu. kendi sınavını kendisi yapıyor. hazırlık okurken benle aynı sınıfta bir sürü toefl'lı arkadaş da vardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 üni'ye göre değişir, üni'ni söylesen önce fena olmaz. ayrıca hazırlık okuma şansı bi kez geçiyo eline, ben okumadım pişmanım, yeniden girsem okula tepe tepe okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet bu hazırlık olayını çoğu kişiden duydum. Keşke hazırlık okusaydım diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 els nin english grammar inside and outside yazar nesibe sevgi öndesbu kitap harbi saglam deli gramer var bide en iyi yani once ing sora turkce anlatmasi bence bi bak baya genis bi kitap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben Cope sınavına giricem. nette cope ile ilgili kaynaklar dökümanlar var mıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bi sene yatıp kalkıp okula gideceğin, paso yaşıyacagın bi sene geçirme fırsatı var elinde unv hazırlığı zevklidir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bi sene o kadar para vermeyelim yahu. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ama cidden özel üni okıcaklar için hazırlık atlamak gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 abi etilerde fln mi tuttun evi. 15 milyar nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 üni fiyatından bahsediyor sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ev kirası diyo arkadaş,gerçi doğrudur allahın unuttuğu yer olan gümüşhanede bile ev kiraları 400-500 arasıyken(öğrenciye:) İstanbulda 1.5-2 milyar normal bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: fazladan 15 milyara varan bir rakam ödemem gerekecek ev kirası için. o evde yaşayacağın 8 aylık bi dönem olduğunu düşünürsek aylık 2 milyar yuvarlak hesap ödüyo adam. tek başına tutmuş adam evi + baya saglam bi daire kiralmış oluyo sanırım:) adamın evine göz diktik yalnız, hayırlı uğurlu olsun hazırlıkta bonusun olsun. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 15:26 tarihinde, tellos tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yok yanlış anlaşılmış :) kalacağım evin bana düşen aylık kirası 450 civarı. bir arkadaşımla beraber kalacağız (ben gs bilgisayar, o da iktisat asil olarak kazandık, aynı evde kalsak mı dedim, o da e heralde ya ne olacaktı dedi ; öyle karar kıldık sonuçta). hazırlık falan olursa yıllık enflasyon vs yi de kafamdan salladım öyle bir rakama ulaştım. galatasarayın evet fransızca ama telefonla açıp sormadıkça web sitesinden aldığınız bilgiler kafa karıştırıcı. ingilizce zorunlu vs vs yazıyordu. aradım sordum "siz iç sınavdan girmişsiniz 1 yıl hazırlığı atladınız zaten , ama bir sınav daha var fransızca olan" dedi bana. itünün de öss den tutma ihtimali yüksek, onu düşünürsem de ingilizce çalışmam gerek. soruyu fransızca ve ingilizce gözden geçirmelik bir çözüm arıyorum olarak değiştiriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 upladım. fransız kültür dışında ankarada var mı fr. hazırlık kursu ? gıcığım fransız kültüre. dil diplomalarını 1 ay vermedi gıcık herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mADmaXimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 tomer var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 forumda serbest dagıtımı olmayan program, döküman, video, muzik vb dosyaları paylasmak ve bunlara ait adresleri yayınlamak yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 korktum bir an niye silindi diye. tömer cevabını aldım ben sonuçta, teşekkürler tavsiyeler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 benim arkadaş itüye girdi geçen yıl haz atladı. ingceden pek bişi bilmediğini söyledi.ilköğretim devlet okulu mezunu lise de anadolu lisesi.fakat pek bir yararı olduğunu söyleyemem okulun.itünün pek zorlayacağını söyleyemem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathLord Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 fotokopi bölümünden önceki yılların prof sorularını bulabilirsin ordan alıcagın testleri çöz sorular genelde aynı yada aynı kalıp üzerinden cıktığı için başarılı olmak çok kolay özellikle o fotokopilerin içinde geçen bilmediğin kelimeler cok önemli vocabulary için büyük destek bulursun orda ;) PS : Atlama hazırlıgı ben atladım pişmanım yata yata bir sene yaşamak varken gereksiz işler peşindesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
attackhan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 özel ünilerin atlama sınavları zor mudur? burslu olarak ing. inşaata yerleştim kültür üni. hazırlığı atlamak istiyorum da zor mudur sınavı bilgisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar