Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

e olursa biter?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
demin video da gördüm sizde görmüşsünüzdür chen enchanta test of faith basıyor tam enchant base e teleport olduğu anda impetusu adama gidiyor ve aradaki rangeden dolayı direk fatal strike gibini bişeymi oluyor ne oluyor napıyonuz lan siz?
Mesaj tarihi:
haa bende diyorum noluyor =)

uğraştıgımıza degmez yani ama fb alınır çok iyi bu yöntemle hmmm.

bu arada

verbum sat sapienti est?

nedir? =)

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 19:42 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Olayı ben karıştırmıyorum gibi geliyor ama hayırlısı. Chen kendi takım arkadaşını teleport edebilir. Burası doğru. Ench rakibine imp atabilir. Buda doğru. Chen ve ench farklı takımlarda olsun ki chen takım arkadaşını teleport ederken ench imp atabilsin. Chen ve ench farklı takımlarda olduğundan fb yapmaya çalışamazlar. Aşırı süper manyak ultra ötesi bir tesadüf olursa bilemeyecem. Evet karıştırmıyormuşum :)
Mesaj tarihi:
mızrak atıyo ya, mızrak ne kadar yol giderse havada, dmg'ı o kadar artıyor, ivmeleniyo bi nevi :P

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 21:20 tarihinde, Quel-Thul tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
valla chen i oynamak zor oynayabilen varsada iyi oynuyorlar şahsen mikro işlem gerekiyor resmen o yaratıkları kontrol edebilmek ettikten sonrada zaten imba oluyor double stunlar mana drainler auraları yetiyor
Mesaj tarihi:
biz arkadaşla o videodakini denedik..
oluyo süper oluyo yaptıkta.
void kendine gelemedi oyun boyu 3-4. deneme yapıyosunuz çokta zevkli oluyo adama lvl 2 herkez gittik bi vurduk +400 ile öldü.
healthi düşüktü biraz ztn
  • Yeni Oluştur...