Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Vista Business Download

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

kırılmış versiyon diye bir şey yok, sadece "yeni bir pc ile verilir" yazan cd lerde o kodu istemez. korsan kopya, o cd den kopyalanmışsa istemeyecektir ama diğer tüm versiyonlarında ister. eğer elinde orijinal bir cd key varsa activation sorun olmayacaktır. her hangi bir anda sadece cd-key kontrol edilir. o yüzden her türlü işletim sistemini kurabilirsiniz.

@aquila

bende msdn academic alliance var ama oradan indirip bir yere upload edene kadar, torrent indirir zaten :D
Sosyal ağlarda paylaş

Yok abi bilgisayar benim degil, Harvard CEO larindan birinin. Ve bir Turkluk ornegi olarak adama bildigin torrentten Vista Business kurdum, ciddi olarak gurur duyuyorum kendimle, az sonra da Harvard Square'e gidip sidi var sidi var diye dolasicam.

Abi Sukru cok salak burda sistem. Zaten her seyden once cidden Sony bilgisayar almayin allah belalarini versin. Vista yuklu gelmis iste beni bu adamla tanistirdilar ekstra para kazanayim staj sirasinda diye, adamin tum bilg islerini yapiom falan. Yeni almis boyle, oyle yavas ki bilgisayar inanamazsiniz. Dedi iste beni onla tanistiran adam, XP yukle istersen dedi. Yukledim ben de, yuklemez olaydim. Sony XP Desteklemiyo abi, hicbir driver yok XP icin. Hadii teker teker driverlari bul falan, hepsini tamamladim en son Sprint diye bi dalga kaldi Wireless WAN icin, cep telefonu hattindan mobile broadband baya tasakli bisey aciyon telefonu nerde olursa olsun broadbandde. Onun driveri yok iyi mi XP de, Sony uretmis cunku icindeki dalgayi. Sprintle saatlerce troubleshoot, sony ile kavga falan, yok yani sanki bilgisayar adamin degl de Sony'nin ak herifler yardim etmiyo illa Vista kullanicaz.

Dedim iyi o zaman Vista yukliyim, okulda Vista yok olm. Yani var da, adam lamer, bilgisayar tusuna basmayi bilmio. Bi de sinirli falan bi adam zaten Yahudi bi de, onu da bulastirmayalim dedik olaya. Sekreter CD Falan bulamadi, adam Sony'i aramis, Sony'de demis "eger formattan once orjinal halin kopyasini almadiysaniz yeni Vista satin almaniz lazim" diye, adam dedi e alalim o zaman falan (para da bok tabi) ben atar yaptim, dedim ben cekerim. Bu yani olay.

Sakin alma abi sokarim boyle bilgisayara allah belasini versin, al macbook pro fistik gibi, yeni versionlari cikio yakinda.
Sosyal ağlarda paylaş

oha çok iyi hissettim ya kendimi

bende küçük ekran takıntısı var bide sony falan diye, ama çok gerizekalı bir durummuş o, yedeğini almadıysan yeni alcan ne demek, ne kadar dangalakmış onlar, şaka gibi. aynen iyi etmişsin torrentten kurarak.

zıçim sonye :)

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 19:03 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

5 milyarlik bilgisayar ve cidden cop yani ciddi diyorum. Boyle parmak izi okuyuculari abik gubikleri falan var klass bisi de, mac > pc cidden ya. Yani en azindan Sony'den lanet ettim.

Ariyorum musteri hizmetlerini, diyorum sorunum bu anlatiyorum. Peki beyefendi adiniz, soyadiniz, adresiniz, bilgisayarin bilmemne numarasi, telefon numaraniz, annenizin kizlik soyadi falan adam sorgu cekiyo. 10 dakka bunlari cevapliosun. Sonra adam diyo "Efendim kusura bakmayin siz XP yuklediginiz icin size yardimci olamiyoruz". Ulan cep telefonumun son 2 hanesi 00 olsaydi olabilecek miydin nasi insanlar bunlar ya.
Sosyal ağlarda paylaş

sony niyeyse hep bi uzak tutuyo kendini piyasadan, bizimkilerde hep bi üstüne gidiyo. snaırım bize özel bi garezleri var, adamlar psp nin iki rengini iki ayrı fiyattan satıyolardı, kafayı yiyodum. 5 milyarlık laptopta başıam öle bişi gelse ki o laptop hayllerimin lapotpudur yani, herhalde gidip suratlarına fırlatırdım allah belanızı versin diye, birilerini yaralayıp dönerdim sdf
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...