Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Merhaba, Simdi ilk olarak key'im var illegal falan bisi istemiyorum, sadece CD'yi nerden cekebilirim bir fikri olan var mi? Torrent nedense 40kb ile falan cekiyor. Rapidshare accountum var ama rapidshare linki nerden bulabilirim? Cok tesekkurler yardimlar icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 abi nettekiler genelde kırık oluyor zaten. yani key in olsa bile aktivasyon zart zurt işi var daha sen bence orjinal win xp cd si olan birinden iste sana kopyalasın veya microsoft destekten iste bişi yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ya iste sorun o, orjinal vista bulamadim etrafta. Sony de cd vermemis bilgisayarla birlikte. Format sonrasi kic ustune oturdum yani. Bir de sizce su bilgisayar 32 bit mi 64bit mi ya. Aptal oldum artik nerden bulastim bu Vista'ya ben http://www.nekadar.com/83134.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 o notebook un ekran ufak değilmi biraz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nettekilerin crackli olması bişeyi değiştirmez, önemli olan key'dir. çünkü activation sırasında sadece key kontrol edilir. torrentten indirebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 msdn academic alliance davaniz yok mu sizin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 @zgrw windowsu yüklediğinde (kırılmamış versiyonuysa) keyden sonra bir aktivasyon kodu istiyor benim bildiğim, kırılmış versiyonlarında bu yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 kırılmış versiyon diye bir şey yok, sadece "yeni bir pc ile verilir" yazan cd lerde o kodu istemez. korsan kopya, o cd den kopyalanmışsa istemeyecektir ama diğer tüm versiyonlarında ister. eğer elinde orijinal bir cd key varsa activation sorun olmayacaktır. her hangi bir anda sadece cd-key kontrol edilir. o yüzden her türlü işletim sistemini kurabilirsiniz. @aquila bende msdn academic alliance var ama oradan indirip bir yere upload edene kadar, torrent indirir zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 oyle de penthte varsa direk ordan indirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 msdn'de var, universitene sor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 32 bit bilgisayar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @penth: özellikle Bussiness edition Vista aramana gerek yok. Home basic bile kurup elindeki keyi girsen home basic yerine Bussiness edition paketlerini kurar. Elinde olmayanı internetten çeker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya e-academy'de vardı ben 2192187 kere indirdim ama %80 'da error'a düşüyor 7 gb şey sinir oldum şimdi torrentten çekiyorum bendede orjinal key var, bakalım eğer çalışırsa sanada gönderirim torrent linkini... 1-2 gün içinde neticeyi söylerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ulan hayalimdeki bilgisayarı almış adam ake :( benim param yetmiyo buna, ya bu ya hiç dedim, macbook alıom haftay sdufhsd :D [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:02 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Yok abi bilgisayar benim degil, Harvard CEO larindan birinin. Ve bir Turkluk ornegi olarak adama bildigin torrentten Vista Business kurdum, ciddi olarak gurur duyuyorum kendimle, az sonra da Harvard Square'e gidip sidi var sidi var diye dolasicam. Abi Sukru cok salak burda sistem. Zaten her seyden once cidden Sony bilgisayar almayin allah belalarini versin. Vista yuklu gelmis iste beni bu adamla tanistirdilar ekstra para kazanayim staj sirasinda diye, adamin tum bilg islerini yapiom falan. Yeni almis boyle, oyle yavas ki bilgisayar inanamazsiniz. Dedi iste beni onla tanistiran adam, XP yukle istersen dedi. Yukledim ben de, yuklemez olaydim. Sony XP Desteklemiyo abi, hicbir driver yok XP icin. Hadii teker teker driverlari bul falan, hepsini tamamladim en son Sprint diye bi dalga kaldi Wireless WAN icin, cep telefonu hattindan mobile broadband baya tasakli bisey aciyon telefonu nerde olursa olsun broadbandde. Onun driveri yok iyi mi XP de, Sony uretmis cunku icindeki dalgayi. Sprintle saatlerce troubleshoot, sony ile kavga falan, yok yani sanki bilgisayar adamin degl de Sony'nin ak herifler yardim etmiyo illa Vista kullanicaz. Dedim iyi o zaman Vista yukliyim, okulda Vista yok olm. Yani var da, adam lamer, bilgisayar tusuna basmayi bilmio. Bi de sinirli falan bi adam zaten Yahudi bi de, onu da bulastirmayalim dedik olaya. Sekreter CD Falan bulamadi, adam Sony'i aramis, Sony'de demis "eger formattan once orjinal halin kopyasini almadiysaniz yeni Vista satin almaniz lazim" diye, adam dedi e alalim o zaman falan (para da bok tabi) ben atar yaptim, dedim ben cekerim. Bu yani olay. Sakin alma abi sokarim boyle bilgisayara allah belasini versin, al macbook pro fistik gibi, yeni versionlari cikio yakinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 oha. vistaya şimdilik bi kakaya yaramadığı için kıldım, Sony'ye Vista dayattığı için 2 kat kıl oldum şimdi ii mi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 oha çok iyi hissettim ya kendimi bende küçük ekran takıntısı var bide sony falan diye, ama çok gerizekalı bir durummuş o, yedeğini almadıysan yeni alcan ne demek, ne kadar dangalakmış onlar, şaka gibi. aynen iyi etmişsin torrentten kurarak. zıçim sonye :) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 19:03 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 5 milyarlik bilgisayar ve cidden cop yani ciddi diyorum. Boyle parmak izi okuyuculari abik gubikleri falan var klass bisi de, mac > pc cidden ya. Yani en azindan Sony'den lanet ettim. Ariyorum musteri hizmetlerini, diyorum sorunum bu anlatiyorum. Peki beyefendi adiniz, soyadiniz, adresiniz, bilgisayarin bilmemne numarasi, telefon numaraniz, annenizin kizlik soyadi falan adam sorgu cekiyo. 10 dakka bunlari cevapliosun. Sonra adam diyo "Efendim kusura bakmayin siz XP yuklediginiz icin size yardimci olamiyoruz". Ulan cep telefonumun son 2 hanesi 00 olsaydi olabilecek miydin nasi insanlar bunlar ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sony niyeyse hep bi uzak tutuyo kendini piyasadan, bizimkilerde hep bi üstüne gidiyo. snaırım bize özel bi garezleri var, adamlar psp nin iki rengini iki ayrı fiyattan satıyolardı, kafayı yiyodum. 5 milyarlık laptopta başıam öle bişi gelse ki o laptop hayllerimin lapotpudur yani, herhalde gidip suratlarına fırlatırdım allah belanızı versin diye, birilerini yaralayıp dönerdim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 copmaq babadır. :) güzeldir :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kanka adama dicektin yeni viste almak lazim fiyatida 2500 dolar, parnin ustunu cebe aticaktin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar