heracles1986 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: dostum bi üstünde bişey yazmıyo, fazla huzurdan hayal görmeye başladın sanırım bence sende bi problem var ben bi üst topiğimi kastedmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 üzülüceksin belki ama, tavuk ta kendi bokunu yiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @ayayekokocambo komik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ayayekokocambo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eğlendim ben yiğen. eğlendirdin beni. gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eskiden bu forumlarda siyaset konusulmazdi, isyan ederdik.. yanilmi$iz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hadi bakalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yahu zamana göre uyarlamak ne demek. eğer kutsal kitabında yazıyorsa ve de inanıyorsan içmeyeceksin. allah emir vermiş içme içki diye, domuz yeme diye. sen kimsin ki "ama allah bunu 600-1300 tarihleri arası için söyledi, sonrasında içilip yenilebilir aslında" diyorsun? yani sana vahiy mi geldi "ok baba artık kurandaki şu şu yerlere uymana gerek yok" diye? içki içen ve domuz yiyen bir insan müslüman olamaz çünkü kutsal kitapta yazmış yapmayın diye. kuran kimsenin yorumuna kalmadı. kendi kendinizi kandırıyorsunuz. yani ben ateistim, ama baya uraşırsam hem ateist olup hem de müslüman olabilirim sizin gibi düşünürsem. nolcak ki, birkaç cümle dışında bütün kuran a "ee çağdışı kalmış" derim, tek sayfalık kuranı kerimle bir ateist olarak müslüman olurum ne güzel. (edit sp) [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:25 tarihinde, Jadelith tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Birinin tehditleri bitti, diğeri başladı hastene morg vs. vs. diye. Birde benim seviyem muhabbeti yapıp iyice özetlemişsin durumu. Bana kalsa hoşgörü anlayış falan deyip ne kendinle çeliş bundan sonra ne de gereksiz bir nedenle insanlara zarar vermenin kendi hakkın zihniyetini kendi çocuklarına aşılayıp onlarıda zehirle. Haa ama bana ne tabi. Jadelith: Abi kusura bakmayın sizin kafanızdaki müslüman tanımına uymuyorum. Ama başkasının inanışımı nasıl yorumladığı çokta önemli değil. Nedenlerini yazmışım önceden uzun uzun yinelemek gereksiz bence. Çağdışı kavramı değil, olay benim için. Şu an uygulanması gerekmeyen bazı uygulamalar var diye düşünüyorum o kadar. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:29 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ok inanışına birşey demiyorum kimsenin. içki içen domuz yiyen namaz kılmayan vs. kendine müslüman demesin ikiyüzlülük oluyor diyorum sadece. yoksa senin inanışın kimseyi ilgilendirmez tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @esh +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tek varlığı türkiye üstünden prim yapmak olan bi milliyete karşıyım evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @esh +2 Eskiden yoktu bunlar, şimdi milletin oy verdiği parti yüzünden kan dökülecek nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yazıya ekleme yapabilir miyim? değirmen taşı gibi götü olan kızlar hakkında "kesicen bunları lanet DNAları gelecek jenerasyonlara aktarılamayacak! nihahah" mı diyorsunuz? tombullardan nefret mi ediyorsunuz? karadenizlilerden nefret etme sebebiniz burunların yamuk olması mı? kalın bilekli orta anadolu kızlarından iğreniyor musunuz? ermenilerden nefret etmenizin tek sebebi kızlarının aşırı tüylü olması mı? Lanet olsun dostum! o zaman sen lanet bi faşiksin.. oh yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ermeni kızları aşırı tüylü mü. nerden çıktı yaa. gayet güzeller :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Traşınızdan memnun değil misiniz? Verdiğiniz onca paraya rağmen aldığınız ürünler sizi tavuk gibi yolunmaktan öteye götürmüyor mu? Her sabah olduğunuz traş suratınızda sivilcelere mi neden oluyor? Sevgiliniz sizi öpmek istemiyor mu? O zaman siz bir faşistsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 faşistim abi o zaman ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 heil hitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 "You must be this tall to join the Nazi Party" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 eheheh cons iyi eğlendim gene :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 herifin başparmağı yamuk bide lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: eheheh cons iyi eğlendim gene :D kaynak ben değilim hehe http://uncyclopedia.org/wiki/Hitler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: ok inanışına birşey demiyorum kimsenin. içki içen domuz yiyen namaz kılmayan vs. kendine müslüman demesin ikiyüzlülük oluyor diyorum sadece. yoksa senin inanışın kimseyi ilgilendirmez tabii. Alakası yok.. Bunlarla müslüman olunmaz.. Müslümanlığın temeli bunlar değildir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @Slat, abi bunları da mı yazmışlar?! Bunu yazan İslam'ı biliyorum demesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 müslümanlığın temeli kurandır. kuran allahın sözleridir. sen kimsin ki allahın sözlerine karşı çıkıyorsun? kuranda yazmış, "arpa ile yapılan kafa yapan içkileri içme" diye. emir bu, sana "ya çok sarhoş olmadığın süre veya kimseye zarar vermediğin sürece içebilirsin" dememiş. içme demiş. allaha karşı çıkıp nasıl hala müslümanım diyebilir bir insan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bunu bilerek ve kabullenerek içiyorsa yeri geldiğinde cezasını çekecek bir müslümandır kendisi. "İçki içince müslümanlıktan çıkarsınız" diye bir ayet bul hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar