Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yoksa siz faşist misiniz?

Antimodes52

Öne çıkan mesajlar

yahu zamana göre uyarlamak ne demek.

eğer kutsal kitabında yazıyorsa ve de inanıyorsan içmeyeceksin. allah emir vermiş içme içki diye, domuz yeme diye. sen kimsin ki "ama allah bunu 600-1300 tarihleri arası için söyledi, sonrasında içilip yenilebilir aslında" diyorsun?

yani sana vahiy mi geldi "ok baba artık kurandaki şu şu yerlere uymana gerek yok" diye?

içki içen ve domuz yiyen bir insan müslüman olamaz çünkü kutsal kitapta yazmış yapmayın diye. kuran kimsenin yorumuna kalmadı. kendi kendinizi kandırıyorsunuz.

yani ben ateistim, ama baya uraşırsam hem ateist olup hem de müslüman olabilirim sizin gibi düşünürsem. nolcak ki, birkaç cümle dışında bütün kuran a "ee çağdışı kalmış" derim, tek sayfalık kuranı kerimle bir ateist olarak müslüman olurum ne güzel.

(edit sp)

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:25 tarihinde, Jadelith tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Birinin tehditleri bitti, diğeri başladı hastene morg vs. vs. diye. Birde benim seviyem muhabbeti yapıp iyice özetlemişsin durumu. Bana kalsa hoşgörü anlayış falan deyip ne kendinle çeliş bundan sonra ne de gereksiz bir nedenle insanlara zarar vermenin kendi hakkın zihniyetini kendi çocuklarına aşılayıp onlarıda zehirle. Haa ama bana ne tabi.
Jadelith: Abi kusura bakmayın sizin kafanızdaki müslüman tanımına uymuyorum. Ama başkasının inanışımı nasıl yorumladığı çokta önemli değil. Nedenlerini yazmışım önceden uzun uzun yinelemek gereksiz bence. Çağdışı kavramı değil, olay benim için. Şu an uygulanması gerekmeyen bazı uygulamalar var diye düşünüyorum o kadar.

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 12:29 tarihinde, Redeagle tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

yazıya ekleme yapabilir miyim?

değirmen taşı gibi götü olan kızlar hakkında "kesicen bunları lanet DNAları gelecek jenerasyonlara aktarılamayacak! nihahah" mı diyorsunuz?

tombullardan nefret mi ediyorsunuz?

karadenizlilerden nefret etme sebebiniz burunların yamuk olması mı?

kalın bilekli orta anadolu kızlarından iğreniyor musunuz?

ermenilerden nefret etmenizin tek sebebi kızlarının aşırı tüylü olması mı?

Lanet olsun dostum! o zaman sen lanet bi faşiksin..

oh yeah
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ok inanışına birşey demiyorum kimsenin.

içki içen domuz yiyen namaz kılmayan vs. kendine müslüman demesin ikiyüzlülük oluyor diyorum sadece. yoksa senin inanışın kimseyi ilgilendirmez tabii.

Alakası yok..

Bunlarla müslüman olunmaz.. Müslümanlığın temeli bunlar değildir..
Sosyal ağlarda paylaş

müslümanlığın temeli kurandır. kuran allahın sözleridir.

sen kimsin ki allahın sözlerine karşı çıkıyorsun? kuranda yazmış, "arpa ile yapılan kafa yapan içkileri içme" diye. emir bu, sana "ya çok sarhoş olmadığın süre veya kimseye zarar vermediğin sürece içebilirsin" dememiş.

içme demiş.

allaha karşı çıkıp nasıl hala müslümanım diyebilir bir insan?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...