Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni başlayanlar için Anime izleme tutorial'i

Akuma_Blade

Öne çıkan mesajlar

Hiç izlemediğinizi varsayıyorum , lazım olacaklar şunlar :

1- 1 adet PC (+adsl MODEM) tercihen DVD yazıcılı olmalı
2- tercihen 512K üstü ADSL bağlantısı (sınırsız olsun ay sonunda gümlemeyin)

Şimdi hazırsak önce Azureus adlı programı kuralım ve sonraki adıma geçelim

http://www.anime.gen.tr/animeliste.php?siralama=tur adresine gidyoruz.Gözümüze kestirdiklerimizi not alıp www.boxtorrents.com 'dan indirmeye başlıyoruz.

devamı az sonra...

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 15:41 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Sabır... altın anahtar sabır.. hele "lam galiba ben animeden çok hoşlanmıyorum galiba.. " gibi bir düşünceniz varsa yüce sabır..

diğer yandan "ben çok seviyorum animeyi" diyorsanız yine sabır.. filler falan girer belli mi olur?

tabii boş zaman.. çekirdek gibi üstüste hızlıca bi sürü bölüm izlemek en iyisi.. zamanınız yoksa hiç bulaşmamak daha iyi. aksi halde sabaha karşı 04:20'de "lam benim sabaha toplantıya gitmem gerekiyordu.. uyusaydım? uyusam mı?" diyebilirsiniz kendi kendinize..
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna dememişler anime seyredenler en asil duygunun insanlarıdır diye.

anime manyağı olmak için
4096 bağlantı
1 adet pc modem ve dvd yazıcı
bol bol dvd (arşiv yapmayan anime izleyicisine anime izleyicisi demem)

bunlar sağlandıktan sonra
emule
dc++(revconnect)
torrnet
usenet

bu sistemler hakkında bol bol bilgi edinilir hangisi hangi yönden daha avantajlıdır nası kullanılır püf noktaları nelerdir vs...
sonra downloada girişilir.
Sosyal ağlarda paylaş

dvd bozulduğunda kurtarabilirsin yalnz atma hemen çöpe =) isobuster mı ne vardı .bin dosyası açmaya yarıyan bi program, dvdyi takıp dvdnin içine bu programla girip içindekileri pcye kopyalayabiliyosun bozuk cd-dvdlerden bile, benim başıma geldi avatarın bi bölümü kopyalanmıyodu bilgisayara böyle yaptım kopyalayabildim =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...