firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ama kalemle falan degil.Hani amerikan deniz piyadelerindeki gelenek vardırya demiri ısıtırlar basarlar.Bende onun gibi ozel bisey yapmak istiyorum. Bunu neyle yapabilirim.Faca atmaya korkuyorum malum kol. Nasıl yapabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 dövme? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sivri dişli bir arkadaş bul ısırt : daire oluşturacak şekilde yıldızlar çıkacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Demiri ısıt, bas :) İşin karizmasına kaçmayı biliosunuz ama o karizma da o acıya dayanmaktan geliyo işte, yoksa acısız yıldızdan ne anladım ben :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hatta bunu taksimin ortasında yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hahaha iimiş. demiri ısıtıp kim basar ya kendine yemişim onun karizmasını. adam gibi dövme yaptır bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yıldız şeklinde dövme yaptıran birinin erkekliği hakkında pek olumlu şeyler düşünmeyebilirler ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Soguk damgalama. En guzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 @Demise O ne yoksa bumu ( sıgırlaramı yapılıyomus ohanes ) : http://64.233.169.104/search?q=cache:7x60DMDInAMJ:www.aari.gov.tr/etae-yayin/ciftci-bro/110-ciftcibro.pdf+soguk+damgalama&hl=tr&ct=clnk&cd=2&gl=tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 evet onu dicektim sığır damgalarlar öyle diye ama kendin öğren diye bekledim =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 herkezde bu yıldız sevdası nedir yaa kolumu kesicem yıldız dövmeleri taşıyorum diye iyimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 E sıcak damgalama da sığırlara yapılıyodu ki (o metal ısıtmalı dediğin), zaten insanlar arasında da anca marine gibi "öküz" sınıfına ait insanlarda var farkındaysan :) Aslında punduna getirirsen çok acıtmayabilir. 6-7 sene evvel go-cart vardı Galleria'nın otoparkta arkadaşalrla oradayken benim kolum arabanın motorunun üstünde duruyomuş ben de o adrenalin ve esintiyle farketmemiştim, kolum bayağı yanmış damgalanmış ordan hatta yapışmıştı deri felan, kolumu kaldırırken deri soyulmuş kalmıştı orda. ama şimdi iz bile kalmadı ilginç baya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 abi bu soguk damgalama icin harcayagacagım parayla baska alternatif biseyler yapılamazmı... Dovme en son carem.Ama yapacam hırs yaptım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 tatildeki turist grubuna göstercen mi peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kartal gol gol gool Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 üst taraaf üst taraaf sesin çıksın üst taraaf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 damgalama deil abi dağlama o direk işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nautical star ile punk 'modası' geri mi dönüyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 branding denen bir uygulama var, aslen benzetmek gibi olmasın büykbaşlara yapılan, o senin dediğin şey anladığım kadarıyla. bööle yara izi gibi desen kalıyor, bir body modification dalı ama türkiye'de yapan var mı bilemedim... sen yaptır şööle soluk renkli bi dövme, sulandırılmış mürekkeple, süfer olar işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 büyük bi patatesi al ikiye böl. yıldız şeklinde oy. mürekkebe batır koluna bas. eyv. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 fasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Ama kalemle falan degil.Hani amerikan deniz piyadelerindeki gelenek vardırya demiri ısıtırlar basarlar.Bende onun gibi ozel bisey yapmak istiyorum. ahaha böyle birşey yaptıklarını gerçekten düşünüyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Hani amerikan deniz piyadelerindeki gelenek vardırya demiri ısıtırlar basarlar benim bildiğim amerikan sığır çiftliklerinde var bu olay. inekler, dana'lar karışmasın başkalarınkiyle çayırda diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar