Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sokakata İnek Var .

tellos

Öne çıkan mesajlar

Sokakta nereye baksam acaip desende değişik renklerde bi sürü inek maketleri görüyorum,ne olduğunu anlamadım tabi sonra Dolmabahçe'nin orda afişlerini görünce sergi olduğunu anladım, çok hoşumada gitti int araştırdım baya güzel bi olaymış. İstanbul'da Mecidikeköy'de Beşiktaş'da Anadolu tarafında Bagdat cad. ve birçok alışveriş merkezinde bol bol görebilirisiniz.

said:
Paris, New York, Monaco, Moskova, Sidney, Tokyo, Londra gibi dünyanın 54 büyük kentinde düzenlenen CowParade’in 55. durağı İstanbul. Aralarında Sezen Aksu, Cengiz Abazoğlu, Selçuk Erdem, Hıncal Uluç’un bulunduğu yüzlerce kişinin rengarenk ve birbirinden farklı tasarımlarla süslediği yaklaşık 150 fiberglas inek heykeli, 1 Ağustos-31 Ekim günleri arasında İstanbul sokaklarında sergilenecek. İlk kez 1998’de Zürih’te vitrinlerdeki yerel sanatsal yeteneği arttırmak isteyen İsviçreli bir vitrin tasarımcısı olan Walter Knapp tarafından ortaya atılan CowParade fikri Knapp’in oğlu tarafından geliştirilerek İsviçre’de hayat buldu. 1999 yılında Chicago’da başlayan CowParade’e İstanbul ilk kez ev sahipliği yapıyor.

http://www.medyatava.com/haber.asp?id=38382

Burda da bikaç inek modeli var.:)
Sosyal ağlarda paylaş

istanbuldakiler cowfest'e ait, hepsi bişeyi temsil ediyor fln duyduğum kadarıyla.

eskişehirdekiler belediyenin dikkat çekmek için koydukları. trafik ihlal yerlerinde yoğunluklu bulunuyorlar. üstlerinde "ben ineğim kaldırım bilmem", "ben ineğim, park yasağı bilmem" türü şeyler yazıyor :D insanlar hala buna rağmen bu ineklerin yanına (yasak yerlere) park edebiliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...