tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Sokakta nereye baksam acaip desende değişik renklerde bi sürü inek maketleri görüyorum,ne olduğunu anlamadım tabi sonra Dolmabahçe'nin orda afişlerini görünce sergi olduğunu anladım, çok hoşumada gitti int araştırdım baya güzel bi olaymış. İstanbul'da Mecidikeköy'de Beşiktaş'da Anadolu tarafında Bagdat cad. ve birçok alışveriş merkezinde bol bol görebilirisiniz. said: Paris, New York, Monaco, Moskova, Sidney, Tokyo, Londra gibi dünyanın 54 büyük kentinde düzenlenen CowParade’in 55. durağı İstanbul. Aralarında Sezen Aksu, Cengiz Abazoğlu, Selçuk Erdem, Hıncal Uluç’un bulunduğu yüzlerce kişinin rengarenk ve birbirinden farklı tasarımlarla süslediği yaklaşık 150 fiberglas inek heykeli, 1 Ağustos-31 Ekim günleri arasında İstanbul sokaklarında sergilenecek. İlk kez 1998’de Zürih’te vitrinlerdeki yerel sanatsal yeteneği arttırmak isteyen İsviçreli bir vitrin tasarımcısı olan Walter Knapp tarafından ortaya atılan CowParade fikri Knapp’in oğlu tarafından geliştirilerek İsviçre’de hayat buldu. 1999 yılında Chicago’da başlayan CowParade’e İstanbul ilk kez ev sahipliği yapıyor. http://www.medyatava.com/haber.asp?id=38382 Burda da bikaç inek modeli var.:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bah.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 eskişehir de gördüm 2 tane. birinde "buraya park ettim çünkü ben inegim" yazıyordu.Sonra bi başka gördüm desenli bişiydi, dikkat etmedim üstüne. Eskişehir Belediyesinin işidir dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu güzelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 istanbuldakiler cowfest'e ait, hepsi bişeyi temsil ediyor fln duyduğum kadarıyla. eskişehirdekiler belediyenin dikkat çekmek için koydukları. trafik ihlal yerlerinde yoğunluklu bulunuyorlar. üstlerinde "ben ineğim kaldırım bilmem", "ben ineğim, park yasağı bilmem" türü şeyler yazıyor :D insanlar hala buna rağmen bu ineklerin yanına (yasak yerlere) park edebiliyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Cowparade-İstanbul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bahadır baruter'in ineği çok güzel olmuş daha fazla süt gayri daha fazla tezek gayri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ''ot yoksa süt yok'' diye kızgın bi inek vardı o güzeldi bide, havuzun içine düşmüş var, çok tatlı bi olay hazırlıyanlara ,organizasyona helal:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bizler Anadolu genciyiz bilmiyoruz inekleri, biliyoruz ama onlar süt falan veriyor vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 güzelde çok alakasız yerlere koymuşlar daha güzel heykelleri kapatan inekler var ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 HIncal Uluç da bi boka burnunu sokmasa şaşardım zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WackY_ Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bende çok beğendim çok şirin görünüyorlar yolların ortasında :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 berlin'de de bunun ayılı versionunu yapmışlardı. sevimli ayıcık sembollerini her şehirde dolaştırıp yerleştiriyolardı sağa sola... bi de Knut'ları var ki herkes nefret eder kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 korktum bea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar