DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 servet cm0304te ne goller atardı eheh öyle demeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 2-0 volkan yaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oha ne kadar hızlı vurdu öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 70 dakkadır boşa uğraşıyomuşuz demek ki her serbest vuruşu Lincoln'e attırmakla, bu çocuğa versek atacakmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oh hakan da gol attı. 2 gol sonra kurtuluyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hohoho hadi bakalım... Hakan Şükür de rahatlamıştır. Zaten maç garantiye girince hep hakana oynarlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 4 geliyo galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 daha 8 dakika var, hakan'dan hat-trick bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 oh beeee hakandan kurtulduk Yihuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hohohoho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kral yazdı gene 4-0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aha forvet soktuk son 5 dk da oyuna, manyak bu feldkamp :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Egale etti Tanju'nun rekorunu, geçmeden bırakmaz ki. Hat-trick bekliyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Onuda yapacak efsane olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Tüm GS'lilere hayırlı olsun,kurtuldunuz Hakan'dan artık :D Gerçi onun yerine de oynayacak oyuncu yok ama. dp:En azından amaçladığı şeyi geçte olsa yaptı,Hakan içinde sevindim.Başkası olsa eminim yeter ulan der bırakırdı. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 23:31 tarihinde, DarKRideR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Hakan Şükür zaten çoktan efsane oldu, kim ne derse desin. Sayılar falan önemsiz. Ha, şu anda ne kadar verimli, ne kadar iyi oynuyor, takıma ne kadar fayda sağlar orası tabii ki tartışılır, tartışılması normal. Hele bu yaşta gayet normal. Del Piero'yu bile tartışıyor Juventuslular sözleşmesi uzatılsın mı diye. Ama geçmişte yaptıklarıyla çoktan yerini aldı Türk Futbol tarihinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu sene açık ara şampiyonuz diyorum aylardır kimse inanmıyor not:maçı izleyemedim.hani kötü oynayıp 4 attıysak yanlış bir yorum yapmış olabilirim tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 attığımızın 2 katını felan kaçırdık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 . [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 23:41 tarihinde, khala tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu arada maçın özeti 00:15'te trt 1'deymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Allahım ağlıcam ya 6 sene sonra ilk kez adam gibi ayağa pas yapan.. sürekli defanstan forvete top şişirmeyen.. duran toplara süper vuruşlar yapan bir galatasaray izledim.. uzun zaman sonra ilk kez keyifle yüzüm gülerek küfretmeden maç izledim. Bu galatasaray şuanki tek sorunu forvetlerdeki formsuzluktur.. Süper bir forvet transferıyle galatasaray bu sene tutulmaz!! Kone bu takımda çok iş yapar yıpratıcı hızlı fiziği güçlü adam inşallah Kone alınır diyorum bütün gsli oyuncuları alınlarından öpüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 MAÇ RİZENİN HAKKIYDI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eheuehe phyx über yorum yapmış saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rottweiler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 feldkamp nasıl oynattı acaba takımı, baya merak ettım maçı, tekrarını beklıyorum tv de.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: bu sene açık ara şampiyonuz diyorum aylardır kimse inanmıyor not:maçı izleyemedim.hani kötü oynayıp 4 attıysak yanlış bir yorum yapmış olabilirim tabii evet liginbitmesine 7 hafta kaldı ve 15 puan farkı var en yakın rakiple [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 23:54 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar