Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Neden ya neden bu adamların hepsi kurt olmuş? Aç gibi bakıyorlar size. Yüzlerinden güvensizlik akıyor resmen. Sanki heran kazıklayacakmış gibi duruyor. Ağızları da bir laf yapıyor ki sormayın. Çin malı bir gitarı nası pazarlayıp kakalamaya çalışıyor anlatamam. Herifin teki Çin ekonomisinden girdi olaya,dumur bir şekilde izledim kendisini. Yok mu adam akıllı satıcı? Konuşmalarında da hiç saygı yok he. Sanki babasının oğluyum. Öyle bir yavşaklar ki 2 dakikada samimi olup muhabbete giriveriyorlar. Müşteriyim ulan ben. [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:32 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
glamdring_S Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Alıcı akıllı olursa satıcının aklı para etmez ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 esnaf dedigin oyledir, samimiyet kaldiramiyorsan netten al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tarih affeder, dela affetmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 orta laylaylom dedikleri yerden almıştık biz gitari.Sahipleri tam tarif ettiğin tipte kişilerdi ama bize gitari satan çocuk gayet dürüst,güzel bir şekilde tüm gitarları tanıttı vs. Çok iyi bir esnaftı. dp:Laylaylom kurum olarak yavşaktır.Jackson Dk2 gitari önce istediğimiz model yok diye bir alt modeli verdiler idare edin diye 1 hafta sonra gelecekmiş yenisi.1.5 ay sonra geldi o da bizim istediğimiz modelinde bir üst modeli :) Mecburen onu vermek zorunda kaldılar,100 milyon üstüne veririz demiştik ama hala götürmedi arkadaş.Gerçi onlara vurmaz bu ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 O laylaylom kafayı yedirtecek bana. Adamlar distribitörlüğünü(böyle mi yazılıyodu) almış Takamine'in. İstediğim model kalmamış ellerinde,ne zaman gelecek diyorum 4.5 ay sonra diyor adam. Be adam getiremeyeceksen ne alıyorsun distribitörlüğünü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 e-bay? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ali abi vardır o dükkanların hepsinde zaman zaman calısmıstır yamaha marka kravat takar,eşantiyon eğer istediin ürün ellerinde yoksa o ürün dünyanın en pis ürünüdür,kötüdür kakadır. bir diyalog cp leyip size bırakıyorum kararı -abi 6 telli bas varmı? - oğulcum...bak şimdi..akıl var mantık var...5 barmaan var...6 teli napan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ahuauhah çok iiymiş ya :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Tünel'deki ürünler kadiköydekinden daha pahalı abi :P 200ytl'ye aldıgım amp'ı 350 ytl'ye satmaya çalıştılar arkadaşıma :P Kadiköyde Tayfmüzikten alışveriş yapıyorum son zamanlarda depoları mepoları var telefon açıp getirtiyorlar ellerinde olmadığı zaman birşey,uygun fiyata.sonra peşin fiyatta ödeme indirimi tam benim gibi kredi kartı kullanmayanlar için :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Aa sağol mithr,burayı bilmiyordum. Fena modeller yokmuş ellerinde. Çok çeşit ibanez var,bir tane Epiphone var. Yarın gidip bir bakacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Istedigin zimbirtiyida getirebiliyorlar :P ellerinde olmayan roland micro cube'yi 1 saat icinde getirmislerdi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Tünel eski sebekcilerin,non serviamcıların reklamlarıyla buyumus bir yer... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Mithr,Tayf müziğe gittim. Adam beni kazıklamaya çalıştı. 10 liralık ayağa 20 lira dedi. 10 lira veririm deyince de tamam bikerelik yaparım senin için falan dedi. Çok sinir oldum. Birdaha gitmem oraya. Yok mu ya dürüst insanların olduğu,düzgün biryer bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar