Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tüneldeki satıcılar

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Neden ya neden bu adamların hepsi kurt olmuş? Aç gibi bakıyorlar size. Yüzlerinden güvensizlik akıyor resmen. Sanki heran kazıklayacakmış gibi duruyor. Ağızları da bir laf yapıyor ki sormayın. Çin malı bir gitarı nası pazarlayıp kakalamaya çalışıyor anlatamam. Herifin teki Çin ekonomisinden girdi olaya,dumur bir şekilde izledim kendisini.
Yok mu adam akıllı satıcı?
Konuşmalarında da hiç saygı yok he. Sanki babasının oğluyum. Öyle bir yavşaklar ki 2 dakikada samimi olup muhabbete giriveriyorlar.
Müşteriyim ulan ben.

[ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 00:32 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

orta laylaylom dedikleri yerden almıştık biz gitari.Sahipleri tam tarif ettiğin tipte kişilerdi ama bize gitari satan çocuk gayet dürüst,güzel bir şekilde tüm gitarları tanıttı vs. Çok iyi bir esnaftı.

dp:Laylaylom kurum olarak yavşaktır.Jackson Dk2 gitari önce istediğimiz model yok diye bir alt modeli verdiler idare edin diye 1 hafta sonra gelecekmiş yenisi.1.5 ay sonra geldi o da bizim istediğimiz modelinde bir üst modeli :) Mecburen onu vermek zorunda kaldılar,100 milyon üstüne veririz demiştik ama hala götürmedi arkadaş.Gerçi onlara vurmaz bu ama...
Sosyal ağlarda paylaş

ali abi vardır

o dükkanların hepsinde zaman zaman calısmıstır

yamaha marka kravat takar,eşantiyon

eğer istediin ürün ellerinde yoksa o ürün dünyanın en pis ürünüdür,kötüdür kakadır.

bir diyalog cp leyip size bırakıyorum kararı

-abi 6 telli bas varmı?
- oğulcum...bak şimdi..akıl var mantık var...5 barmaan var...6 teli napan?
Sosyal ağlarda paylaş

Tünel'deki ürünler kadiköydekinden daha pahalı abi :P
200ytl'ye aldıgım amp'ı 350 ytl'ye satmaya çalıştılar arkadaşıma :P
Kadiköyde Tayfmüzikten alışveriş yapıyorum son zamanlarda depoları mepoları var telefon açıp getirtiyorlar ellerinde olmadığı zaman birşey,uygun fiyata.sonra peşin fiyatta ödeme indirimi tam benim gibi kredi kartı kullanmayanlar için :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...