Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 la bi de get karılarının başı kapalı diye sezerden kaç kere sittiri yediler çankaya davetlerinde, hiçbiri karısını getiremedi türbanlı diye,ağızlarına almasalar nolcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ee dark adamların karısı almıyorsun bu onların sucumu? saçma sapan konuşmayın geriyorsunuz benide :D Gönder'e basmadan bi okuyun yazdığınızı plx.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 tuncay özkan; "Abdullah Gül ün laikligin korunmasina ilişkin açıklaması yerinde, bir de kamusal alanla ilgili görüşlerini açıklarsa Türkiye kendisini daha yakından tanımış olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: süreci tıkayanda chpdir ayrıca adamlar meclise girmediler be nasıl temsil ediyorlar halk'ı? Tabiki meclise girmeyecekler çünkü 367'nin konulmasının sebebi mecliste uzlaşma sağlanmak istenmesidir.. Ha sen zaten saçma bir demokratik sistemle mecliste sandalye üstünlüğü kurup, meclisi demir yumrukla yönetip istediğim gibi at koştururum dersen bu halkı temsil etmek olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ona literatürde, diktatörlük diyolar [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 17:40 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 iyide amaç uzlaşma deilse nolcak Slatçığım? adam %20 oy ile halk'ı yönetmek istiyor adeta... %46 ile yönetilmesine karşı çıkıyorsunuz... %46 ile yönetmek yanlış ama %20 ile yönetmek doğru... hmm peki anlıyorum seni... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 büyükanıt neyi niye söyledi, sizin hepinizden önce örneğin tayyip biliyordur sanırım :) benim kaynaklarım sağlam. büyükanıt darbe yanlısı değil, darbe yanlısı gruplar da denetim altında. rahat edebiliriz. ben ederim en azından. ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 zaten adamların böle vatan haini diye elde mühürlü onaylı belge bile olsa kimsenin sallıcanı sanmıyorum ben. hazır vizyon edincek biri bulmuşlarken... [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 17:44 tarihinde, wildpervert tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hmm peki peki bizde anlıyoruz seni. yüzde 20 ile yönetmek falan boş lakırdılar. chp sadece uzlaşma sağlanacak bir isim istiyor aynı erdoğan'ın seçim öncesi "uzlaşmacı bir tavır sergileyeceğiz" dediği gibi. ama seçim bitti gene kavga çıkartan isim geldi karşımıza. aküpe dkk bir yalan bir başladı dönemine. tbr brv aeo ne typo yaptım be [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 17:45 tarihinde, ascraeus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 komik olan su butun muhalefet chp den ibaret degil chp veya abska bir muhalefet partisi cogunluk kendi adayin idegil benimkini secicek demiyor ortaklasa bri aday belirliyelim uzalasiyla secelim diyorlar akape hatta akape de degil RTE diyorki hayir kardesim beni mcogunlugum var kimseye dansimadan istedigimi secerim diyor muhalefet tepki olarak parlementoya girmeyincede demokrasi diyorlar lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Joker pes ediyorum anlaşamıyoruz senle :) Kim demiş darbe yanlısı değil diye?! Genç kemalist subaylar kıpır kıpır yerlerinde duramıyorlar Büyükanıt şimdilik onları tutuyor dediğin gibi ama akp bu tavrını sürdürmeye devam ederse işin zor horas :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 darbe fiziksel olarak biraz zor bir hareket, herkes bölmeye uğraşırken bide darbe gelmesi ağır olur. onlar isterlerse aba altından darbe yaparlar. illa şahlanmaya gerek yok :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hehe peki Slat benimde iş çıkışım geldi eve gitcem zaten konuyu toparlamayı düşünüodum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Kimse darbe olsun istemez. Ama gostere gostere bu kadar da atesle oynanmaz. Simdi eger asker susarsa, ordunun tum agirligi ayaklar altina alinir. Ve susmaz ordu, susacak olsa Buyukanit aciklama yapip uyarmaz, e-muhtira olayi olmazdi. Biri gecen sayfada demis, cidden ucuncu gelirse nasil gelir belli olmaz yani. Basini yakmasinlar Turkiye'nin cok sey mi istiyoruz ya. Turkiye'de asker laik duzenin koruyucusudur, bu boyle geldi boyle de kalacak bence de bu gayet dogrudur. Asker siyasete tabi ki karismamali, ama bir koruyucu olarak da tabaninda durmalidir cunku egitimi oturmamis toplumlarda demokrasinin zaaflari cok guzel somurulebilir. Asker'in 80 basindaki gibi iktidar hirsli vs. oldugunu sanmiyorum su an, gayet de akli basinda insnalar, gayet de ulkelerini seviyorlar ve darbe denen seyin ne oldugunu biliyorlar. Ha ama, askerle inatlasilmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Asker gelecegine Tayyip'in bustunu yapsinlar memleketin dort bir kosesine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nedanko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Akp'ci falan degilim ama merak ediyorum. CHP AKP'nin aldigi oyu alsaydi, kendi adayini cikarirken AKP ile uzlasmasi gerekir der miydiniz? AKP'nin onayini almasi gerektigini soyler miydiniz? edit: bi assagida benzer bi konu tartisiliyomus zaten.. [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 19:32 tarihinde, nedanko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 @wissy sana Türk büyüklerinden turgay şerenin bir sözüyle seslenmek istiyorum, yok e.... a... artık [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 19:30 tarihinde, bizsiziarariz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 evet giderdi, ki akp de istese uzlaşmaya giderek güzel bi aday sunabilirdi. ama herkesin niyetleri belli, herşey planlı olduğu için, olmuyo bazı şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Akp'ci falan degilim ama merak ediyorum. CHP AKP'nin aldigi oyu alsaydi, kendi adayini cikarirken AKP ile uzlasmasi gerekir der miydiniz? AKP'nin onayini almasi gerektigini soyler miydiniz? temel değerlere aykırı ve sanık statüsünde bir aday seçiliyor kimseye danışmadan düzgün bir aday gösterseler kimse birşey demezdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 cok komiksiniz ya chp eksenli muhalefet saplantisini gectim ota boka chp olsa farklimi yapicakti demek cok komik gunahim kadar sevmesemde baykal ne dedi secimelrden once meclisin disindan herkesin kabul edicegi bir aday secelim sandiktan ne cikarsa ciksin dedi bushbakan ise emclis varken disardanmi secicez ama bu defa biz secilirsek uzlasi arayip ortak bir aday cikaririz dedi niye unutuluyor bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Baykal kendinin sandıktan Akp gibi çıkamayacağını bildiği için öyle diyordu. Seçim öncesi her parti tek başımıza iktidarız der ama hepsi bilir ne kadar alacaklarını tahminen. Böyle söylemek zorundalar. Ama politikalarını kendi tahmin ettikleri oy oranına göre yaparlar. Yani bu söylemi samimi bulmuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: temel değerlere aykırı ve sanık statüsünde bir aday seçiliyor kimseye danışmadan düzgün bir aday gösterseler kimse birşey demezdi Ben buna çok gülüyorum. Sanki adamı yoldan bulduk getirdik. 16 Senedir milletvekili olan, Başbakanlık yapmış olan ve en önemli bakanlıklardan biri olan Dışişleri bakanlığı yapmış olan bir adam bu. Temel değerlere aykırıydı nerdeydiniz bunca zamandır? Dışişleri bakanlığı bu. Adam tüm "Top Secret" evrakları görebilen, dış dünyaya bakan tarafımız. Oldukça önemli bir yer. Dış dünya muhattap olarak bu adamı tanıyor kaç senedir. Bu görevi yaptı problem yok Cumhurbaşkanı olunca mı var? Eşinin başı şu ana kadar önemli değildi şimdi mi önemli? Bırakın saçma tezlerinizi bir kenarada inş. iyi olur diye dua edin. Öyle yada böyle yeni Cumhurbaşkımız AG olacak gibi... Umarım hepimiz için iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Umuda bel bağlamayla olmayacak bu sefer, buraya yazıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 said: Akp'ci falan degilim ama merak ediyorum. CHP AKP'nin aldigi oyu alsaydi, kendi adayini cikarirken AKP ile uzlasmasi gerekir der miydiniz? AKP'nin onayini almasi gerektigini soyler miydiniz? Bu zamana kadar da karşıydık ancak Atatürk'ün koltuğuna onun gibi bir adamın geçicek olması daha da insanın içine oturuyor. Karısının tek suçu başının bağlı olması değil, aynı zamanda Türkiye Cumhuriyeti Devletine açtığı davalar ve temel değerlere karşı olmasıdır. Oraya gerçekten çıkıcaksa yani bu kadar battıysa ülke en azından başını açarak çıkmalıdır çünkü çankaya köşkü kamuya ait bir alandır ve kamu alanlarında türban takmak yasaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 sacmalamayin kamu alanalrinda turban takmak yasak degildir dini herhangibir sembolu takmak yasaktir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar