Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FETULLAH ÇİÇEĞİ

Cons

Öne çıkan mesajlar

yorumlara bak ya :D pauaha hele şuna koptum

[spo]
said:
Lan şerefsiz moriuana. ne biçim konuşuyon lan. varya sana küfredemem senin seviyene inememe tamammı.. ne biçim küfrediyon lan sen. lan senin varya. olum kendine güveniyosan msn versene. seni pis sikecem olum. küfrettidin yine ya. sen bittin olum ibne.lannnnnnnnnnnnnn a.q lan msn ver. adres ver. seni pis sikecem ben. tabi güveniyosan. götünü yırtsan kurtulamazsın olum.
[/spo]
Sosyal ağlarda paylaş

gszaza (3 days ago)
snnkrkrt (kavat seni sin lan it
hayvan herif sen m.feytullah gülenin tırnağı bile olamasın
ALLAH TAN KORKUN

Ahaha korkun lan!

Edik : http://www.youtube.com/user/gszaza
Abi adamın profilindeki yorumlara bakın daıldım ahhaha.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

İşte din dil ırk ayrımı yapmadan insan sevgisi bu olsa gerek ahah (+18)

[spo]
said:
arkadaslar kurtleri mahallesinde yasatan da onlarla konusan da alisveris yapan da en az onlar kadar orospu cocugudur!
[/spo]

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:00 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cümleten s.a çok güzel bi klip olmuş eline sağlık kardeşim... şarkı her kelimesiyle hocamızı anlatıyo we burda kendi bilmezler kimseyi bilmeden tanımadan onun hakkında yorum yapıolar we bunu yaparak sadece kendilerini küçük düşürüyolar we başkasının hakkına giriyolar dine bu kadar hizmette bulanan insanlara böyle yapıyolarsa bi dönüp aynaya baksınlar allah hepinizin yar we yardımcızı olsun....

abla yapma böyle şeyler v yaz adam gibi w yazmada gerçekten insan olduğuna inanalım.

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 22:03 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...