Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=OYZkRuUZFt0 1:37 den 1:50 ye kadar izlemeniz yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saykoleo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yeni bir tür olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 puhuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahuahuauhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 önce gülüyordum yorumları okuyunca küfür edesim geldi,2 yıllık youtube hayatımda ilk defa küfürlü bir yorum attım. PİŞMAN DEĞİLİM ANLIYORMUSUN ! PİŞMAN DEĞİLİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yorumlara bak ya :D pauaha hele şuna koptum [spo] said: Lan şerefsiz moriuana. ne biçim konuşuyon lan. varya sana küfredemem senin seviyene inememe tamammı.. ne biçim küfrediyon lan sen. lan senin varya. olum kendine güveniyosan msn versene. seni pis sikecem olum. küfrettidin yine ya. sen bittin olum ibne.lannnnnnnnnnnnnn a.q lan msn ver. adres ver. seni pis sikecem ben. tabi güveniyosan. götünü yırtsan kurtulamazsın olum. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… GEd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 moriuana da cok saglam yazmıs ama uheuhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahahah öldüm lan Msn versene versene lan veremez ki durumuna düşmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 MSN den sanal seks mi yapacakmi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 mafklhudhh tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 of moriuana süfer yazmış harbiden, tercüman olmuş bir nevi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ahah moriuana olayı bitirmiş helal.. Adamın diğer yorumlarını da okuyum bomba ahahaha [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 gszaza (3 days ago) snnkrkrt (kavat seni sin lan it hayvan herif sen m.feytullah gülenin tırnağı bile olamasın ALLAH TAN KORKUN Ahaha korkun lan! Edik : http://www.youtube.com/user/gszaza Abi adamın profilindeki yorumlara bakın daıldım ahhaha. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 o değilde wihhh die biri yorum yapmış o cok fena :D işi koparmış :D buraya koymayım +18 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İşte din dil ırk ayrımı yapmadan insan sevgisi bu olsa gerek ahah (+18) [spo] said: arkadaslar kurtleri mahallesinde yasatan da onlarla konusan da alisveris yapan da en az onlar kadar orospu cocugudur![/spo] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:00 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ohaa mauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benim w3 de dota oynarken repliklere dönmüş bu =) [spo] said: arkadaşlar kusura bakmassanız amınıza koyabilirmiyim?[/spo] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:12 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 feto yu seattle da yıkasınlar.en son kıyafetleri ters cevirip dualara cıkmıstı,yakısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: cümleten s.a çok güzel bi klip olmuş eline sağlık kardeşim... şarkı her kelimesiyle hocamızı anlatıyo we burda kendi bilmezler kimseyi bilmeden tanımadan onun hakkında yorum yapıolar we bunu yaparak sadece kendilerini küçük düşürüyolar we başkasının hakkına giriyolar dine bu kadar hizmette bulanan insanlara böyle yapıyolarsa bi dönüp aynaya baksınlar allah hepinizin yar we yardımcızı olsun.... abla yapma böyle şeyler v yaz adam gibi w yazmada gerçekten insan olduğuna inanalım. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 22:03 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 " allahsız kafirler sizi " :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben bu insanlarla aynı millet, aynı din, aynı ulustan, aynı vatandanmıyım. Reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Defol git o zaman Bleda. Hayret birşey. Demokrasi bu. Götümüzden isterlerse boruyla kan alırlar. Boru mu bu? Evet boru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çoğunluk bu bilader beğenmiyosan git adamı dellendirme alallaa msn ver lan versene msn bleda!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bleda senın sevıyene ınıp bende senı reddemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Prawler: Ben defolup gidicem die hep diorum asıl gitmeyende kabahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 Sonraki 1.sayfa (Toplam 2 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahuahuauhuah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 önce gülüyordum yorumları okuyunca küfür edesim geldi,2 yıllık youtube hayatımda ilk defa küfürlü bir yorum attım. PİŞMAN DEĞİLİM ANLIYORMUSUN ! PİŞMAN DEĞİLİM ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yorumlara bak ya :D pauaha hele şuna koptum [spo] said: Lan şerefsiz moriuana. ne biçim konuşuyon lan. varya sana küfredemem senin seviyene inememe tamammı.. ne biçim küfrediyon lan sen. lan senin varya. olum kendine güveniyosan msn versene. seni pis sikecem olum. küfrettidin yine ya. sen bittin olum ibne.lannnnnnnnnnnnnn a.q lan msn ver. adres ver. seni pis sikecem ben. tabi güveniyosan. götünü yırtsan kurtulamazsın olum. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 moriuana da cok saglam yazmıs ama uheuhehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ahahah öldüm lan Msn versene versene lan veremez ki durumuna düşmüş adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 MSN den sanal seks mi yapacakmi$? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 mafklhudhh tipe gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 of moriuana süfer yazmış harbiden, tercüman olmuş bir nevi sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ahah moriuana olayı bitirmiş helal.. Adamın diğer yorumlarını da okuyum bomba ahahaha [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:25 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
babayigit Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 gszaza (3 days ago) snnkrkrt (kavat seni sin lan it hayvan herif sen m.feytullah gülenin tırnağı bile olamasın ALLAH TAN KORKUN Ahaha korkun lan! Edik : http://www.youtube.com/user/gszaza Abi adamın profilindeki yorumlara bakın daıldım ahhaha. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 19:56 tarihinde, babayigit tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 o değilde wihhh die biri yorum yapmış o cok fena :D işi koparmış :D buraya koymayım +18 :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İşte din dil ırk ayrımı yapmadan insan sevgisi bu olsa gerek ahah (+18) [spo] said: arkadaslar kurtleri mahallesinde yasatan da onlarla konusan da alisveris yapan da en az onlar kadar orospu cocugudur![/spo] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:00 tarihinde, Slat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 ohaa mauhauha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PassivE_KesH Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 benim w3 de dota oynarken repliklere dönmüş bu =) [spo] said: arkadaşlar kusura bakmassanız amınıza koyabilirmiyim?[/spo] [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 20:12 tarihinde, PassivE_KesH tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 feto yu seattle da yıkasınlar.en son kıyafetleri ters cevirip dualara cıkmıstı,yakısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: cümleten s.a çok güzel bi klip olmuş eline sağlık kardeşim... şarkı her kelimesiyle hocamızı anlatıyo we burda kendi bilmezler kimseyi bilmeden tanımadan onun hakkında yorum yapıolar we bunu yaparak sadece kendilerini küçük düşürüyolar we başkasının hakkına giriyolar dine bu kadar hizmette bulanan insanlara böyle yapıyolarsa bi dönüp aynaya baksınlar allah hepinizin yar we yardımcızı olsun.... abla yapma böyle şeyler v yaz adam gibi w yazmada gerçekten insan olduğuna inanalım. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 22:03 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 " allahsız kafirler sizi " :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben bu insanlarla aynı millet, aynı din, aynı ulustan, aynı vatandanmıyım. Reddediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Defol git o zaman Bleda. Hayret birşey. Demokrasi bu. Götümüzden isterlerse boruyla kan alırlar. Boru mu bu? Evet boru. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 çoğunluk bu bilader beğenmiyosan git adamı dellendirme alallaa msn ver lan versene msn bleda!!!11 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bleda senın sevıyene ınıp bende senı reddemem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Prawler: Ben defolup gidicem die hep diorum asıl gitmeyende kabahat :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar