aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Takisciye bahişi bırak pazarlık yapıyorum. Hele geceleri 20ytl lik yolum var aşağı yukarı, 7, 8 ytl par var götürür müsün diyorum, genelde götürüyolar. Hayr derse az yürür başka taksi bulurum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Emaleth pati § 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 18:19 [ özel msj ] -------------------------------------------------------------------------------- %10 standarttır. yazıyordum ki önce davranılmış =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 TSEden belge gelmeden inanmam standart olduguna, noterden tasdikli. askeri ucret ehauehauhea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 auehauehauhe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu işin standarti yoktur, 3-5 atarsin bişiler bu bi zaman yüz olur bazen bin bazen on bazen 3-5.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 87 hesap geldiyse 8 lira 70 kuruş ayarlayıp verceksin TSEN de böle. hadi len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben hizmeti beğenirsem %10 u veririm beğenmezsem hiç vermem. Bozuğum yoksada vermem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 söylendimi bilmiyorumda artık cogu restorantta başiş hesaba ek ediliyor.. hesap dökümü geldiginde en aşşada yazan bişey var adı aklımda degil o bahşiş yüzdesi işte.kasadan alıyor garsonlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 garsoniye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: söylendimi bilmiyorumda artık cogu restorantta başiş hesaba ek ediliyor.. hesap dökümü geldiginde en aşşada yazan bişey var adı aklımda degil o bahşiş yüzdesi işte.kasadan alıyor garsonlar. Kötü sistemmiş. Restorantlarda sorun çıkar ya. Adam der ben bahşiş vermeyecem diye. Kimse de vermek zorunda değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hizmet bedeli, yasal tamamen adı bi türlü gelmiyor aklıma ama :) cüzzi bişey ama normalde 50 yiyip 10 bahşiş verecegine 50 yiyip 3-5 bişi veriyorsun [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 00:15 tarihinde, Daesu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 garsoniye işte arkadaşım yazdım yukarıda ehue, yeni çıkan birşey değil. adam başı 20 ytlden fazla vereceğin çoğu yerde vardır. olay şu ki her yerde hesaba yazmazlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ciddi ciddi ilgilendiklerini gorursem ortam da guzelse cebimde para da varsa birakirim ama kolay kolay birakmam ogrenci admiz ne bahsisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 garsoniyemi, dalga geciyon sandım ne bicim isim vermişler ehahe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Onurlu Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ben kebabcıda calısıyorum ve bahsis vermeyenlere içimden feci sayıyorum bazen(her zmn) :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 en az 5 en fazla 10 kagıt bırakırım ne ödersem ödiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bu mantıkla min 10 liralık yemek yiosn? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 nerelere gidiosunuz siz öyle beyler calısayım bari oralarda:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben hayatta bırakmam eğer hesabımda herhangi bir oranda garsoniye hedesi varsa burada fransada yapamıyorum tabii ama, memlekette arkadaşlarla gittiğim bir mekanda çok da keyifli geçen bir yemek ve alkol faslından sonra sırf garsoniye adı altında hesaba %5 mi 8 mi ne birşey ekledikleri için sinirlenmiştim. çizdim hesapta o kısmın üstünü, yeni toplamı çektirdim karttan ama servis çok iyiydi, gece de süferdi, 20% civarında da bir bahşiş bıraktık sonra garsonlara. ama önce çizildi o garsoniye, tartışıldı bolca restaurant müdürüyle garsonların "pinti eşşek" bakışları arasında, sonra çıkartıp nakit verince şaşırmıştı adamlar manyak mısın lan niye olay çıkardın o zaman diye ehu kılım garsoniye olayına, misal burada daha da kılım. adam zerre ciddiye almıyor işini bahşiş konusu pek gündemde olmadığı için. fransada servis diye bir şey yok hatta, suratsız maymunlar var pekçok yerde bahşişlerini o hesaba eklenen garsoniye vasıtasıyla kasadan alan. müşteriyi de, onun memnuniyetini de zerre takmayıp biran önce gitse, aman birşey istemese yaklaşımıyla kafana gözüne tabağı fincanı atan zibidiler. oysa eklenmese hesaba falan, bahşiş için beni memnun etmesi gerekse o şebeğin, adam gibi servis verecek, ben de memnun olacağım işletme sahibi de. niye yaparlar bu garsoniye zibidiliğini hiç anlamam, tembel / beceriksiz / suratsız garsondan başka kimseye hayrı yok ki olayın o garsoniye hedesi birde toplanır işletme kasasında ve tüm çalışanlara belli bir puan sistemine göre dağıtılır, ona da sinir olurum. yahu, ben müşteriyim arkadaşım, ben senin bak *parmakla gösterir* şu garsonunun servisini beğendim, ona hakkıyla yaptığı işini takdir ettiğim için bahşiş bırakmak istiyorum; bir zahmet şef garsonunun veya bulaşıkçının ya da diğer suratsız garsonunun kazanacağı parayı sen düşün işletme sahibi olarak, niye hem beni hem işini iyi yapan garsonunu mağdur ediyorsun ki onu da benden çıkartmaya çalışıp, di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 mekana bagli olarak birakiyoruz bahsis daha dogrusu sayiyla alakali mesela bi mekana 2 kisi gittiyek kesin daha cok bahsis birakiyoruz 20 kisi gittigimzden cok adam olunca bahsis cikmiyo bi turlu herke sbaskasi versin diye bakiyo ama genelde eger 2 kisi gittiysek 10% civarinda bi ustteki sayiyayuvarlarim yane 67 milyonsa hesap 70 mbirakirim 62 milyonsada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 "yane 67 milyonsa hesap 70 mbirakirim 62 milyonsada" bu noktada bone 67 milyonluk hesaba 70 milyon bahşiş bıraktığını farkedip mesajı yarıda kesmiş, son gittiği mekana koşuyor şu anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 AHAHAHAHAHHAHAHAHHAAHHAHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yemin ediyorum koptum :) ilk başta bende öyle anladım ama bi kaç defa okuduktan sora çözebildim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 LOL BE AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 AHAHA LORLFLL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar