Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Napabilirim ?

firatram

Öne çıkan mesajlar

Korax a mutluluklar ama benim görüşüm hala peri masalı şeklinde.. ha direk evlenirdim 10 senelik planlarımda olmamasına rağmen ama çok rasyonel düşünen bi insan olduğu için olmadı ya da Korax kadar bağlayamamışım demekki=)

avrupa'da yaşıo fln olsaydım daha kolaydı tabi ama gitmek için bile kapılarda süründüğüm bir yerden bir kızla evlenebilmek çok zor..
Sosyal ağlarda paylaş

valla ne yazık ki başa gelen çekiliyor.... bende 2003 yılında bodrum da bir rusla (hala yengeniz olur afdasfasfda) baya güzel şeyler yaşamıştım. ne yapar eder de onun yanına giderim tekrar diye çok ağlamıştım....

o zaman MSN de yoktu ICQ ile konuşuyorduk en sonunda kız düş yakamdan tipi sözler sarf etmeye başladı konu kapandı.

gel gör ki ben peşini bırakmadım ve kızı facebook ta buldum geçenlerde!!!! ama kendim eklemedim listeme, bir arkadaşıma eklettim, onun hesabından girip sessiz sedasız rontluyorum kızı....

resimlerini de koyayım dibiniz düşsün ahanda:

[spo]

[/spo]

o değil de kızın profiline baktım bu sene arkadaşlarıyla Marbella'ya gitmiş tatil yapmaya.... Kız Rusya'nın jet sosyetesi çıktı resmen....

Sosyal ağlarda paylaş

dövme güzel olmuş hakikaten, benim zamanımda yoktu o dövme orada. :P

bir de ekleme yapmak istiyorum öyle çapkın hovarda bir insan değilim.... sakın yazdıklarımdan öyle bir anlam çıkmasın. o yaz tatilde öyle denk geldi oldu... bir daha da böyle bir şey olmadı zaten.... olamadı..... bu yüzden de hala unutmuş değilim kendisini. ama o beni sokakta görse bostan korkuluğu zanneder....

kahpe dünya... böhüüüüü :P

[ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 12:19 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Diablo

Ben bu yasadıklarımda ne ;
- Rus kızıyla iliskiye girdim !
- Ne Turk kızlarıyla iliskiye girdim !

Ben bu konuda :

Gercekten bir rus kızına tahmin etmeyecegim sekilde vuruldum,karsılıklar aldım fakat acılmak icin dogru zamanı bulamadım.Belki gelecegimi etkileyecek bir insanı kaybettim.Bu nedenle su anda gercekten depresyondayım.Ruh halim zaman kavramım bozuldu

LANET OLSUN BEN BURADA KAZANAN DEGILIMKI HAVA ATAYIM BEN BURADA KAYBEDENIM KAYBEDENLER NE DIYE HAVA ATSIN !!! ISTE BELKIDE SENIN GIBI DUSUNENLER YUZUNDEN RUSLAR DAHA SICAK GELDI BANA !!!
:((((((
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...