Tyrael Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Korax a mutluluklar ama benim görüşüm hala peri masalı şeklinde.. ha direk evlenirdim 10 senelik planlarımda olmamasına rağmen ama çok rasyonel düşünen bi insan olduğu için olmadı ya da Korax kadar bağlayamamışım demekki=) avrupa'da yaşıo fln olsaydım daha kolaydı tabi ama gitmek için bile kapılarda süründüğüm bir yerden bir kızla evlenebilmek çok zor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaşları kaç lem bunların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 lan benim mesajımdaki ruslar nasıl oluyor da 5-10 sene sonra alien'e dönüşüyor da başkalarının mesajlarındaki yabancılar taş gibi kalıyor biri bana açıklasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tek kelime ÇÜŞ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 valla ne yazık ki başa gelen çekiliyor.... bende 2003 yılında bodrum da bir rusla (hala yengeniz olur afdasfasfda) baya güzel şeyler yaşamıştım. ne yapar eder de onun yanına giderim tekrar diye çok ağlamıştım.... o zaman MSN de yoktu ICQ ile konuşuyorduk en sonunda kız düş yakamdan tipi sözler sarf etmeye başladı konu kapandı. gel gör ki ben peşini bırakmadım ve kızı facebook ta buldum geçenlerde!!!! ama kendim eklemedim listeme, bir arkadaşıma eklettim, onun hesabından girip sessiz sedasız rontluyorum kızı.... resimlerini de koyayım dibiniz düşsün ahanda: [spo] [/spo] o değil de kızın profiline baktım bu sene arkadaşlarıyla Marbella'ya gitmiş tatil yapmaya.... Kız Rusya'nın jet sosyetesi çıktı resmen.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 teşekkürler =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dövme güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dimi fena deilmiş dovme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 dövme güzel olmuş hakikaten, benim zamanımda yoktu o dövme orada. :P bir de ekleme yapmak istiyorum öyle çapkın hovarda bir insan değilim.... sakın yazdıklarımdan öyle bir anlam çıkmasın. o yaz tatilde öyle denk geldi oldu... bir daha da böyle bir şey olmadı zaten.... olamadı..... bu yüzden de hala unutmuş değilim kendisini. ama o beni sokakta görse bostan korkuluğu zanneder.... kahpe dünya... böhüüüüü :P [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 12:19 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 adam goblinden kantıratak yemış varmı ötesi artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sidik yarısına donmus burası aka: "benim rusum daha güzel" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 adam resimli roman yapmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 eheh gençlik ne acayip şey, hormonlar hava uçuşuyor topik boyu :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darkness87 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şaka gibi bişey ya oku oku her sayfa ayrı komedi topiği açan eleman komiksin yani sen acı çeke dur kız yeni aşklara kucak açmıştır bence:P sen ağla dur buralarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 otelde ruslarla tanışıosun entrika oluo, aşk üçgeni falan oluo. -okumadım sallıyorum ama bu tarz şeyler olmuş galba- sizce de biraz garip değil mi? bir otelde rusla tanışırsan bunlar olmamalı. başka şeyler olmalı. hayata yeni anlamlar yeni heyecanlar eklenmeli. anlamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Siz işi pembe diziye çevirmişsiniz.Normalde bir rusla birlikte olursun biter gider , sonra tekrar gelir tekrar olursun yine gider asdasfsdyhgd Not= Bu arada halin vaktin yerindeyse yine gelir bu sefer bir daha gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: SENİN KIZI AKŞAM SİMİDİ GİBİ ÇITIIIR ÇITIR YİYOLARDIR ŞİMDİ.. made of win diyor gavur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 konu süper, mesajlar daha bi süper :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Diablo Ben bu yasadıklarımda ne ; - Rus kızıyla iliskiye girdim ! - Ne Turk kızlarıyla iliskiye girdim ! Ben bu konuda : Gercekten bir rus kızına tahmin etmeyecegim sekilde vuruldum,karsılıklar aldım fakat acılmak icin dogru zamanı bulamadım.Belki gelecegimi etkileyecek bir insanı kaybettim.Bu nedenle su anda gercekten depresyondayım.Ruh halim zaman kavramım bozuldu LANET OLSUN BEN BURADA KAZANAN DEGILIMKI HAVA ATAYIM BEN BURADA KAYBEDENIM KAYBEDENLER NE DIYE HAVA ATSIN !!! ISTE BELKIDE SENIN GIBI DUSUNENLER YUZUNDEN RUSLAR DAHA SICAK GELDI BANA !!! :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 :(((((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 :@ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 fira 1 buyuk raki + cengiz kurtoglu olmadi umit besen hade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Da svidania, dashkafa! derdi amcam... ibre vurmus 200e, unut gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sendivinin arkasından rusyaya kaç . Durduğun hata HADİ!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 @Masticore Nasıl olucak o ? Daha sadece bolgesini biliyorum orta asya taraflarında backuristan diye bir bolge yada telafuzu ben yanlıs yazdım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar