Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elektrikli motosiklet ve Chemical

Chemical

Öne çıkan mesajlar

o kadar yavaş değil, bu arada bataryalar boşmuş çekerken, onun da etkisi var, biraz önce yolda kaldım pedal bastım azıcık:b tamamen pedal ile gitmiyorsun tabi, pedal elektrik karışık oluyor. Bi defa hızlandın mı bayırı bile çıkıyorsun.
Linkteki çok güzelmiş ama türkiyede yoktur.
Evet istenmiyor böyle araçlar:)
45kmh çok güzel süratmiş elektrikli motorsiklet için, birisi ithal etse de sömürsek yaf.
Aslında çok güzel piyasa var, bu aralar yeni yeni moda oluyor ve gören herkez çok beyeniyor. Çok daha kaliteli araçlar falan gelir herhalde yakında. Zaten günün modası küresel ısınma. Şöyle kaliteli bir elektrikli motorsiklet ithal edicek birisi çok güzel para kırıcak.

[ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:01 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi yeni aküleri halledebilirsem, şu anki akülerin 12 amper / saat olduğunu düşünüyorum, yenileri 22 amper / saat ve ağırlıklar birbirine yakın, 70km falan yol gider gibime geliyor. Tabi tek seferde mi 70km yoksa zamana yayarak mı bilemiycem. 22 amperlik bir aküyü 6 saatte deşarj edersen sadece 10amper falanını alabiliyorsun enerjinin. Bütün akülerde böyle.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...