kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 harley'e çok gürültülü dedi adam, o gürültü kaç orgazm gücünde biliyor musun chem ? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Bunun daha scooter boyutuna yakınları var mı?Ufak bu bana göre.Bi de websitesi var mı bununla ilgili? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 arkadaki kutuyu büyüttüm kask sığsın diye biraz garip durdu gibi geldi ama elde kask ile de dolaşılmıyor kadiköyde bırakmak gerekiyor bir yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 çok gey olmuş kemikaıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paraya kıyıp adam gibi bisiklet alın abi o ne öyle 30km? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Benim aklım ayattı Chemical, ayrıyetten beyendim. Umarım zevkini alıncaya kadar kazasız belasız binersin ne diyeyim. Keşke arkada hatun atacak kadar yer olsaydı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 görünüşten kaybediyor kesinlikle. sucu motorları gibi görünüyor. evet motor sevmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 sucu motoru = direk bitti karizması aletin sdf geyik bi yana, cidden güzele benziyoda, çok yavaş gidiyor gibi ya = o hızda o yol, cidden çekilir gibi değil. tabii çevreyi koruyor, o süfer bi artısı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 şöyle bişi var daha scooter a benzeyenini sormuş biri.. türkiyede var mıdır bilmiyorum.. hep çin malı bunlar amerika destek vermiyor sanırım petrole muhtaç olmayan yatırımlara.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 o kadar yavaş değil, bu arada bataryalar boşmuş çekerken, onun da etkisi var, biraz önce yolda kaldım pedal bastım azıcık:b tamamen pedal ile gitmiyorsun tabi, pedal elektrik karışık oluyor. Bi defa hızlandın mı bayırı bile çıkıyorsun. Linkteki çok güzelmiş ama türkiyede yoktur. Evet istenmiyor böyle araçlar:) 45kmh çok güzel süratmiş elektrikli motorsiklet için, birisi ithal etse de sömürsek yaf. Aslında çok güzel piyasa var, bu aralar yeni yeni moda oluyor ve gören herkez çok beyeniyor. Çok daha kaliteli araçlar falan gelir herhalde yakında. Zaten günün modası küresel ısınma. Şöyle kaliteli bir elektrikli motorsiklet ithal edicek birisi çok güzel para kırıcak. [ Mesaj 11 Ağustos 2007, Cumartesi - 19:01 tarihinde, Chemical tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 elektrikli racing yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 elektrikli hayabusa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 NOKYA ŞARZ ALETİNE UYUMLU OLSUN HATTA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Haklıymışsın bunla ezilmezmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Da, chemichal'ın paraya ihtiyacı var gibi bir yanı yok öle 4 dolar fln :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Chem caddebostan sahilde hava mı atıyon lem elektrikli motorunla :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hah chem ben sarı olanı bekliyorum. gleince direk vericem sipraşide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Kendi akümü toplucam sanırım, 4 tane 12 voltluk kuru akü kullanıyor bildiğim kadarı ile, 17 Amper per hour 48voltluk aküsü var, büyük ihtimalle çin malı ve dandik, yeni akü seti 250ytl, aynı paraya daha kaliteli akü seti yapılabilir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Birkaç saattir akü kataloğu okuyorum. ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maelstrom Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 aküyü değiştirirken lastikleri fln da değiştir bi katkısı olur belki :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bence sen bi modeifiyeye git akü fln değiştirirken. bide yokuş çıkıyor mu bu alet? yoksa yokuşlarda pedala mı abanıyorsun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yokuşu çıkıyor kendi kadiköy iskeleden boğaya sorunsuz çıkıyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Herşeyi çok güzel ama 50KM çok az. Yani şurdan bir Sapancayı bırak, Kozyatağı Şirinevler git gel bile problem olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yavaş git emi evladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şimdi yeni aküleri halledebilirsem, şu anki akülerin 12 amper / saat olduğunu düşünüyorum, yenileri 22 amper / saat ve ağırlıklar birbirine yakın, 70km falan yol gider gibime geliyor. Tabi tek seferde mi 70km yoksa zamana yayarak mı bilemiycem. 22 amperlik bir aküyü 6 saatte deşarj edersen sadece 10amper falanını alabiliyorsun enerjinin. Bütün akülerde böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar