Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bladefist Aliance Guild Arıyorum


Rock

Öne çıkan mesajlar

Düz instance'a girmek için item>>Heroic yapmak için başka item>>Karazhan ve denklerini yapmak için bidaha başka item>> Bir üst seviyedekileri yapmak için başka item>>Yeni expentionla gelecekler için daha başka item

Sistem makul gözükse de kısır bir döngü var ;) Bir noktadan sonra hele rogue gibi zaten az alınan bir adamın sabrını taşırmak için bire bir. Oyunlar eğlence için yapılmalıdır. İnsana ızdırap vemek için değil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Selam, ben bu forumun en çok çile çekmiş rogue'u olarak sana yardımcı olmaya çalışayım pve konusunda;

İlk olarak bir rogue raidlerde sadece "dps" yapabilir bunu da hakkıyla yapmalıdır aksi takdirde guildde hem dps yapan hem buff veren hs ve ss veren lock ya da yemek su ihtiyacını karşılayan mage varken hiç şansı olmaz, olamaz rogueun.
Eğer iyi bir pve guildine girmek istiyorsan ve hiç gearın yoksa şunları yapman lazım, öncelikle dungeon 3 setini kasacaksın (assasination seti) sonra keyfine göre scrayers ya da aldora exalted olup weapon alacaksın. Sonra arenada en kötü 4 haftada alacağın off hand silahına sahip olacaksın. Bu arada lw kasarak netherstrike itemlerini bitireceksin (bu sana t5 üstüne kadar kullanabileceğin 3 parça sağlayacaktır) bunlarla uğraşırken zaten heroiclere girersin ufak ufak, artık gruplar gear olarak iyi olduğundan heroicte gearın kötü dahi olsa göze batmazsın. Yavaş yavaş topladığın badgelarla cloakını headini trinketlerini ringini ayarlarsın.
Tüm bunları yapman kararlı bir oyunlar maksimum 1 ayını alır kanımca. Daha sonra rogue ihtiyacı olan guildlere rahatlıkla başvurabilirsin, the Eye yapan guildlerde bir şansın olmaz belki ama gruul farmlayan guildler sana bir şans verirler büyük ihtimalle. Zaten sadece Türk guildi olsun diye yırtınma, yabancı guildler de gayet iyiler.
Bir de şu var eğer class'ının yararını gerçekten gösterebilirsen seni shamanlarla druidlerle hunterlarla bufflarlar, rogue oynamanın tadına da o sırada varırsın zaten.

Edit; mesela şu saatte drakefist için mat. farmlıyorum, dagger ve sword spec. için kasabildiğim herşeyi kastım, mace spec. denemek biraz da pvp yapmak istediğimden onun için uğraşıyorum :P .

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 05:12 tarihinde, deadwoll tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

@Densiz

Açıkçası ben rogue açtığımda(TBC öncesi) rogue pve'si bukadar zayıf değildi ve en düşük hight lvl instance 20 kişilkti. TBC geldikten sonra rogue'un pve dps'i diğer classlara göre düşük kaldı. Ayrıca imp sap talentı basmamış bir rogue normal instacelara bile alınmıyor. Kısacası TBC'nin rogueları mahfettiği görüşündeyim. Yanlışsam düzeltin.

@deadwoll

350 civar enchanting kasmış biri olarak sormadan edemeyeceğim. Leather working şart mı?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış olduğun noktalar var, imp. sap basmana gerek yok. Artık sap vurduğunda hidedan çıkmıyorsun. Ayrıca hala rogue en iyi dps classı çünkü çok iyi boostlanıyor bufflarla.

LW şart değil ama 3 parça epic iteme en kısa yoldan ve en kaliteli şekilde ulaşmanı sağlayacaktır. Ben de ilk 70 olduğumda 360 enc. 375 alch vardı charda, şu an 350bs, 365 engineering var :) .
Dediğim gibi gearın kötü olduğundan guilde almazlar büyük ihtimalle, bu yüzden drop itemleri unut derim ilk başta, craft ve heroic itemlerine yönelmen lazım. Bu da engineering, lw gibi skilleri kasmanı zorunlu kılıyor.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bu durumda epic dager için ayırdığım1.5k gidecek :( Şu mechanar farmına kısa bir süre yoğunlaşsam iyi olacak buarada sap attıktan sonra nasıl stealtthen çıkmıyorsun anlamadım. 2 Talent basmadığın sürece sap attıktan sonra stealtthan çıkıyorsun. Yeni patch'te de söylediğinle ilgili birşey göremedim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Eee yaklaşık 3 aydfan fazladır talent vermesen de sap attığında stealthtan çıkmıyorsun, yeni imp. sap sadece sap mesafesini uzatıyor.

Bu arada iteme para verme hiç bir zaman, o 1.5knın yarısıyla lw kas daha hayırlı :) . Bir de haberin olsun netherstrike seti 3 tane primal nether istiyor yani 3 kere heroic instance bitirmen lazım. Bu heroic dungeonlar benim tavsiyem; slave pens, ramparts ve mechanar olsun. Slave pens ve rampartsta işine yarayan epic itemler de var. Biraz şansla ve fazladan 1-2 heroicle 2 günde;

Lwden; 3 parça netherstrike seti,
Rampartstan; çok iyi bir off hand dagger,
Slave Pens'ten çoğu rogueun kullandığı pant.
Aldığın badgelarla da cloak olmak üzere 6 parça epic sahibi olabilirsin. Çok zor değil emin ol.

Bu arada engineeringin varsa googleları yapmanı tavsiye ederim.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Netherstrike seti mail, shaman seti.

http://www.wowhead.com/?itemset=617

Sanırım Primalstrike tan bahsediyorsun sen.

http://www.wowhead.com/?itemset=619

Ayrıca Boe craftable (ucuz) olarak şunlarada bakabilirsin.

Cobrascale Glove
http://www.wowhead.com/?item=29503
Cobrascale Hood
http://www.wowhead.com/?item=29502

Param çok diyorsan ve serverında satan varsa şunlarada bak bi.
Belt of Deep Shadows
http://www.wowhead.com/?item=30040
Boots of Utter Darkness
http://www.wowhead.com/?item=30039

Slave Pen heroic ten düşen Midnight Legguards ta iyi baya
http://www.wowhead.com/?item=30538

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 15:50 tarihinde, Aluriel tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Soruyu şöyle değiştireyim. Yukarda deadwoll'un saydığı instanceları yapmak için adam arayan bir grup mevcut mu? Şuan içinde bulunduğum guild bu konuda biraz zayıf kalıyor. 70 çok ama yarısından fazlası paladin yada rogue.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 22:29 tarihinde, Rock tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...