Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Öncelikle açıldı mı bilmiyorum ama açılsa haberim olurdu mutlaka.. Spidee de kaldığımız akşam, bir arkadaş bunu gösterdi bize. Bir "şarkıcı"nın yaşayabileceği en kötü durum budur heralde. Böyle rezalet ben ömrü hayatımda görmedim. Bakın valla neler oluyor videoda, aşk var, romantizm var, entrika var, ihanet var, kısaca hayatın ta kendisi var.. Aynen böyle(O_o) 100. kez falan izliyorum şu anda, paylaşmak istedim.. http://www.youtube.com/watch?v=EVUmygubDbM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Hahah çok feci patlamış ses :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 hahaha aslan parçası bunlar aslan.bir şarkıları vardı ilk çıktıklarında yar yar diye o geldi aklıma haha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 fena madara olmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 oww kötü olmuş vala :) alttaki yorumlarda süfer her zamanki gibi ya, mesela yk cılar ve cankancılar diye iki farklı grup olduunu örendim bugun ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 haha şuna dönmüş : http://www.youtube.com/watch?v=qFoWz4fiwCE en azından maynard mikrofon atıp özür diliyodu , bu elemanda geçiştiriyo aklıncada feci patlamış cidden lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 yanlız dikkat edin arkadan kız girdimi normal ses tonunu yakalıya bildi belki çok sesliliğpie alıştığı işçin böyle tek başına becerememiş olabilir parçayı söylerken.. bi yandanda ses gidiyor ilk başlarda buda gayet normal bişey herkezin başına gelebilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 uzahuzaozahızahızah öldüm ya, yedi bitirdi parçayı ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 canqan'ın yorumlarını okuyun said: allahın malları ibneeler şerefsizler cankanın attı adımlara o cıkan her sesin teline kurban olun varyua sizin sonunuz varya o ölen genc sanatcılardan beter olsun allah sizin belanızı versin ibo sizin ananızı..... tmm mı şerefsizler "Y"alaka"K"öpek YK nında yaptıı bu nankör hırsız şerefsizin ta kendisidir ama siz göreceksiniz gelin lan şerefsizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 harbiden fanları varmış cankanın yorumları komple okuyunca videoyu izlemeyi falan unuttum o denli ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 oha abi oha cankan92 nickli tipin yazdığı yorumlar nedir, felaket, dünyanın sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ölmeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 said: HAKLI OLAN DELİKANLI MEYDANI HAKSIZLARA BIRAKMAZ ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 oha nasıl bir felsefik akımdır o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 kötü olmuş ya , yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 oo ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 öeh :D abi o ne ya.öldüm bittim resmen rezil kepaze olmuş,hayır türkiyede müzisyen olmasa deki boğazım kurudu çıkamadım.Herif notayı bulamadım demiyoda boğazım kurudu diyo,hoş gerçi o belki boğazı kuruduğundan falan çıkamadığını düşünüyoda olabilir,kulağı olmadığından değilde :D rezalet,orkestrada sapıtmış biara,bi kısım fa'da kalmış bi kısım mi'ye geçmiş,sonra fa# olunca bi kısım mide kalmış falan ahah aradaki cevaplar hala mi'den :D bunun gibi müzik katili şerefsizlere az bile bu.Daha bide sorsan 1 numaralı adamdır kendisi(gerçi o konuda ajdarın eline kimse su dökemez ama,kafa göz giresim geliyo her görüşümde herifi) Edik:Allah bizi ajdar ve cankandan korusun.. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 03:40 tarihinde, Korax tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 DaanCeGirl: said: KimiN Ne Olduqu BeLLi :)) BosferiN CanKan'ciLar İsmaiL YkcıLarda Beyin Yok :)aNLama KıtLığı Var OnLarda Kim ne Derse DesiN! CanKan 4-EveR! :) :)))) ;) [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 04:12 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yorumlar cankandan daha efsane. adamı ne savunmuşlar be, helal olsun sdf. cankan92 ftw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Biri: said: Cankan = Alien vs Predator Aglıyorum burada gülmekten karnım büklüm büklüm oldu. Acayip bomba yorumlar var. Biri çopk ciddi giriyor sonuna dogru kopuyor kayışı, acayip dengesiz tipler ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 youtube un en efsane yorumu tanrı zeuslarını s..yim dir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sizin ananızı ******, cankana ibnelik yapanların anaısnı ******. Müzisyenler ibnelik yapıyo orda. Bu insanlar cankanı piyasadan silmek için yapıyolar bunu.*2 satır küfür daha* Bu nası bi azimdir abi. Kıskandım cankanı, bizi dünyada bu kadar sevip koruyan bi allahın kulu yok.. ///_o [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 04:43 tarihinde, Lidriel tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 cankanın 1-2 şarkısını bilirim.apaçiler ama nadir güzel şarkıları var ismail yk.robot ama çok sağlam şarkılarıda var ne kadar dalga geçilesede bombabomba şarkısı bile güzel.ve çok dinlendi geçen yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ehuh,o albüm kayıtlarının yapıldığı bi stüdyoya kulaksız bi insanıda soksanız albüm yapılabilir.Ha tabi 1 haftada olmaz 1 ayda olur belki ama oradaki imkanlarla olur yani.Banu alkanın çıplak ses söylediği bi parçası var,muhtemelen o iğrenç kayıt hala bilgisayarımdadır,albümdekiyle bi alakası yok yani.Kaldıkı cankan yine banu alkandan iyi söylemiş ehuh :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 MAlem söyleyemiyosun şarkıyı niye kasıyosun be adam? Sesinin yettiği şarkıları söyle.. Adam tam söyleyemeyip sesi deiştirdiği yerde, arkadaki saz çalana bakın. Böyle bir WTF bakışı görmedim ömrümde :D:D:D:D:D:D [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 18:13 tarihinde, aktiftablet tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar