Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ramazan Geldi...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
koy ataiste
koy sataniste
koy putpereste
koy hepsi got olsun
ramazan ayi mubarek olsun

Bu bjkliler acayip adamlar yahu.
Fenerli olduguma bin teşekkür yarabbi.

Youtube

Edit : hedesi calismiyormus, link olarak duzelttim.

[ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 05:17 tarihinde, Baluu tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aç karnına sakız çiğnerseniz, mideye fake vermiş olursunuz. bak yemek yiorm ama nah misali. pepsin pepsinojen dalgalarıyla asit boşuna mideye aragazı verir. bu da bünyeye ve mideye gayet zarar verir. sakız=after yemek saygılar...
Mesaj tarihi:
said:
aç karnına sakız çiğnerseniz, mideye fake vermiş olursunuz. bak yemek yiorm ama nah misali. pepsin pepsinojen dalgalarıyla asit boşuna mideye aragazı verir. bu da bünyeye ve mideye gayet zarar verir. sakız=after yemek saygılar...

Anca bu kadar bilimsel anlatılabilrdi
Mesaj tarihi:
bende gayet heyecanlıyım.ama bu kadar güzel bir şeyin sadece ramazanda çıkması sonra bulunamaması çok gıcık bişi.hoş ramazanda çok tatlı geliyo adama sonrasında pek te aramıyorsun :)
Mesaj tarihi:
abi koymayın yemek memek , o adana bitirdi beni ehe .

hayırlı ramazanlar herkese .
bu koşuşturmayı ,bu toplu hareketi ,insanlar arasındaki dayanışma ve yardımlaşmayı görmek gerçekten çok mutlu ediyor beni .
Mesaj tarihi:
=)

bizim davulcuyu yıllardan sonra ilk defa sevdim ,değişik tempolarda çalıyordu,ezan vaktinden 1.5 saat önce ve yarım saat önce çaldı ,dans ede ede kalktım valla sahura .
  • Yeni Oluştur...