ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bir arkadaşım zamanında tavsiye etmişti, bugün seyretme fırsatı bulabildim anca. Tomek Baginski Polonyalı bir animasyon ustası. 2002'de Katedra adlı 6 dakikalık kısa 3d animasyon filmiyle Oscar da kazanmış bir insan. 2004'te de Fallen Art isimli 5 buçuk dakikalık bir animasyon yapmış; muhteşem de olmuş. Fallen Art'ı izledim henüz, tarif etmem mümkün değil, seyredin diyebilirim. Katedra'yı da şimdi seyredeceğim. Şiddetle tavsiye ediyorum herkese. Katedra http://www.youtube.com/watch?v=gJmacqgRjO8&mode=related&search= Fallen Art http://www.youtube.com/watch?v=OHyqTuTMuGQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 O arkadaş bendim Arda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 yapma yahu:(( yalnız katedrayı seyrettim şimdi, oha helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Arda hani Lidriel tavsiye etti dicektin, anlaşmıştık o kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 tek kelimeyle bayıldım!! süper adam hastası oldum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 fallen art iyiymiş baya yaw. saçma salak gotik bi animasyon falan bekledim o isimden, "bomba"ymış ama:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 ah sonunda buldum bunu, 2 sene önce falan izlemiştim aklıma takılmıştı:) bide Don Hertzfeldt'in Rejected'ını öneririm. http://www.youtube.com/watch?v=vSb-nV8l2QY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 diğer yapımları da harika bu arada sadece bu ikisi değil. Çok güzeller cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 The System'ı beğeniyorum ben de baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 fallen art'ı daha önce birisinin tavsiyesi üzerine izlemiştim, bayılmıştım. özellikle müzik çok güzel. muhakkak emule'de felan yüksek çözünürlüklü bir versiyonunu bulun izleyin. youtube'da o kadar net gözüküyor :) muhteşem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Fallen art izledim ve . Hayran kaldım xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bir ben begenmedim herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar