Sam Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2003 cüce ben zaten kendim oynamış ve kendi yorumumu yapmışım, onu anlatıyorum. sizin anlattıklarınızdan da birşey anlıyorsam ancak görmediğim birşeyin yorumu olabilir bu.. ben aoe'ye benzemediği için suçlamıyorum, zaten wc3 doğrudan sc'nin devamı gibi en ufak ayrıntısına kadar. onda da savunma her zaman dezavantajlıydı ama wc3'teki kadar penaltılı değildi. sıra sıra kule yapmanın elbette kendi gerektirdikleri var, birim üretir gibi kolaylıkla üretmiyorsun kuleleri. ama bu sıra sıra kuleler ben (portal scroll'um yok mesela) 30 sn'lik yoldan gelene kadar yıkılıyorsa zart diye (1-2 siege biriminin desteklediği adamlarla) o zaman bir saçmalık vardır bu işte. kaldı ki aoe'de de iki saat sürmezddi kuleleri yıkmak, trebuchet olmak zorundaydı herkeste. gerekmeyecekse neden var ki bu birimler? wc3'te ise sadece aşırı savunmacılara karşı bir anlamı var siege birimlerinin..[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Dıkkatını cektımı bılmıyorum ama sonz amanlarda orc catapultları ve mortar teamler antı light armor olarak kullnılmaya basladı oldukcada etkılıler. Uzun menzıllı bı runıtenın dusmanı yıpratmak ıcınde kullnılabılınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Saten orc taktıklerı arasında malee unıtlerın arkasına 2-3 demolisher koyuyorsun adamın ne casterı kalıo ne bıseı gercekten cok ıyı demolisherler ama kendı unıtlerınıde wurmazsan =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2003 hoş ne diiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2003 Tam deneme fırsatım olmadı ama Mortar team lerın fragmentation upgradelerıyle baya etkılmıs gıbı geldı bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2003 bak dostum 12 dk tam tamına 12 dk önce batle netten çıktım ve 1 tanesi tower defence yaptı level 8 di eleman orctu ve ezildi ben level 8 demon hunter ve level 6 keeper of grova la girince siz düşünün artık diğer lamer ise bu da orctu yaptığı güzeldi belki kaybedebilirdim ama hem tower rush yapıp hem exp alma salaklığını gösterdi :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 öle bNette ıyı oyuncu cok oldugu kadar lamerde dolu ^^ sen ftmı oynuosun yoksa roc mu bNette aka ne ?[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 roc oynuyoduk 2 güne kadar tft aldık onu oynuyom şu anda hotdat ama tft de statlar iğrenç alışamadık daha uzun sürecek gibi roca göre baya bi kasılıyorum :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 kötü oynayınca mı lamer olunuyor ? hmm battlenet çok değişmiş[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Yok arcane ole deıl kotu oynama deılde daha cok ornek werım ornegın sen gıder basenı towerla doldurursan bu bır lamerlıktır en basitinden yanı ben demıyorum bunu sadece herkes bılıyor =) yoksa her kotu oynayan lamer deıl sen gıder 1 oyun delı oynarsın 1 oyun kotu oynarsın buna lamerlık denmez =) yada baska ornek werım ben gıderım mass air yaparım sen halen gıdıpte anti air basmazsan ne olur bılıyorsun buda bır lamerlık =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Ikıncısının lamerlık oldgunua katılmıyorum. Ama tas gıbı oyunnayıp ustunun dısından delı gıbı huntressla korudugu beastmasterın ultımate ıyla ustunu dagıtması lamerlıkdır. Merak etme BNette kotu oynıyanlara lamer demıyolar :)[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Ewt lamer demıyorlar pardon noob dıolar ozur dılerım bu arada map hackcıler adamı sınır edıyor =)[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Cüce 2. katılmıyorum demışşın sana sole dıyım ben mass air gidiyorum sen bunu gorup anti air unıt basmassan nedır bunun acıklaması? tabıkı lamerlıktır oyundan anlamıosun demektır ornek werdım alınma ustune =) ama bNette bole adamlarda mevcuttur ben ne adamlar gordum bNette off off[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Hiç takım arkadasınızın sızın base 4-5 tower dıkıp size saldırmasını bole bırsey yasadınızmı ben yasamadım ama arkadas yasadı muhahah bNette cok cıns herıflerde war[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 çok kolay bi yöntem human olupadamın bas e 18 tane kuledikjebilirsin :) ama çook paran olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 warcraft'ın güzel bir oyun olduğunu düşünmüyorum. öyle efendim heroymuş özel güçmüş felan.. adam towerları patlatıo heryere 5 saatte oyun bitmio... starcraft böyle mi? değil oyun en fazla 15 dakika sürer. warcraftta 2 saat 3 saat oeuhe[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 red alert vea generals de öle aoe de öle ama herkes oıynuyo demek ki insanlar zevk alıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Head, 12 October 2003 22:44 tarihinde demiş ki: starcraft böyle mi? değil oyun en fazla 15 dakika sürer. warcraftta 2 saat 3 saat oeuhe[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- bak dostum war craft ve star craft arasında dünyalar kadar fark var bence star craft bana göre war craft t an daha hızlı bi oyun ama 15 dk süren bişi de değil ben sana replayleri göstereyim istersen Slayer boxer ve yellow un 1 saat 13 dk lık repleyleri var[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Kapatın şu çöp kutusunun kapağını ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Tam aksıne warcraftta tempo daha yuksek oyun daha cabuk bıtıyor. ama tabıkı Sc ve yıne sc hep sc herzaman sc olumune sc.[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Lind3r0th, 11 October 2003 11:49 tarihinde demiş ki: Cüce 2. katılmıyorum demışşın sana sole dıyım ben mass air gidiyorum sen bunu gorup anti air unıt basmassan nedır bunun acıklaması? tabıkı lamerlıktır oyundan anlamıosun demektır ornek werdım alınma ustune =) ama bNette bole adamlarda mevcuttur ben ne adamlar gordum bNette off off[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves lamer'ın anlamı ne zaman değişti? lamer'ın kelime anlamı nedir onu direkt çevirsen türkçe'ye?[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 lamer heralde kullanmasıan izin verilen en ağır laf onun için kullanıyo zannediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 bNette bılmeyenlere lamer yada noob denır bende bılıyorum lamerın ne oldugunu ama bNette acemılere denıyor bu arada arkadas wC oyun 2 -3 saat suruyo demıs abı ben buna gulmemmı! eger ıyı 2 oyuncu karsılasırsa max 35 dk surer oyun ama bakarsanız replaylarda ortalama 20 dk surer bazen 3 dk bazen 10 dk bılmeden konusmayalım lutfen sc ıle wc mantık olarak aynı farklılıklarda war tabı[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Umarım benım kadar bılgın wardır ve yıne umarım benım kadar bu ulkede wc gelısmesı ıcın ugrasıosundur. Baska bıse demıyorum.Zeki abicim.Keşke herkes benım gıbı lamer dese de kufur edılmese.Neyse ben kendı fıkrımı soledım. Sen zekı olda bız gerızekalı olalım anladımmı kardesım hadı gıt kumunda yuz.BIr dahada agır laflar kullanma gerızekalı ben deıl sensın modelık taslama bana bu yazıyıda edıtleme acızlık yapıp.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 +Asosyal ınsan oldugumu dusunmuyorum sadece bu oyuna kafa yoruyorum yok yanı o zaman butun progamerlar asosyal oluyo o zaman hea?Yanı sole bısede war sen sosyalsınde ne oluyo onu anlamadım alla alla bu arada 2 senedır bNete gırıyorum dıosun ben nıe senı gormedım cg gırıp mazemı kasıodun asjdfhasjdas ^^ neyse tartısmayı sewmem ama ıllakı laf atılıyor bana neden sewılmedım burda anlamadım tek yapmak ıstedıgım yardım etmek bılmeyenlerı aydınlatmak ve lamer lafına bu kadar nıe mıllet alındı anlamadım yok yanı burdakı herkes lamer yada sen lamersın fılan demedım sadece bNettekı olayı anlattım ben lamer demem genelde noob derım yada amele :) ve genelde de kımse alınmaz cunkı bNette cogu kısı ıle arkadasım he ama burda lamer lafına alınan olmuşsa ozur dılerım ama ben bole gerızekalı felan fılan laflarını hakkettıgımı sanmıyorum.+ yasımda 21 suan yanı 15 yasında bebe deılım.[hline]Türk Replay sitesi Sandwaves Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 mesela ben tower defence yapan birini görünce direk r u noob diyorum lamer demeyin noob deyin o anlar :)[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar