Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zigguratçıya karşı taktik?

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

düzgün konuşuyim? nerde terbiyesizliğim ? ilginç misin arkadaşım
neyse daha fazla sana anlatmakla uğraşamıcam, oyunu lütfen biraz daha iyi öğren. ondan sonra konuş. teşekkürler
[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza

[Bu mesaj LvL_Sabo tarafından 04 September 2003 19:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Defence oynayan yenilir kardeşim. Özellikle ftde iyice hayatı kaymış durumda tdcilerin her uçan birimin towera karşı bi özelliği var nerede ise. + BloodMageede AE vermişler zaten binalarada dmg koyuyo. Yeni başlayanların fln yaptığı birşeydir zigurat hedesi[hline] Never was and never will be..
Necromancery 19.07.2003 tarihinde demişki:
Çocuğu inventoryemi koyuyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

blade keşke saboyla 1v1 oynasan
hata ben host olur obsluk yaparım "seve seve"..
towerların yıkılırken görmek isteridm..
şunu dündünmü?
ordun U şeklindeki moonwellerin içinde..
peki adam basenini giişine 5 er tane towe rdikerse..
sonra ctapultlarla towerlarını yıkamya bailcak..
senin cıkman lazım..
ama bu sefer SEN yaklaşamazsın...
hiç düşündünmü?[hline]KoC
NOT: buarada istediğin akdar food limiti iyi kullan. sen baseine towreları dikersen 1 exp mexp salavat getirsin..
2 karşındaki tüm madenleri kapar sn orda beklersin.. ordusu tüm gün orda dursa ne kaybedicek?

[Bu mesaj LethE tarafından 05 September 2003 15:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bak blademaster kardeşcik
bu oyundaki en önemli şey Hero dur
sen savunma yapıp mal mal şehrinde beklerken
bilki diğer adam savunma yapmıyosa crep kescek ve herosuna bi baksaksın ki level 6 olmuş ana
aşmış skillerle senin base ine girdiğinde diyelimki nightelf
level 6 demon hunter
level 6 keeper of grove
ne yapabilcen ??
sen base ini level 2 heronla mı savuncan ?
ha bi de level olayına bakma
crep lerden çıkan itemlarda önemlidir[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

neyini değiştiriyimki
sen diyorsunki bi önceki sayfada
tower ve moonwellerle koprunan bi şehre nasıl giriceksin diyosun[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

sadece 1 2 tanesini okudum ve onlara cevap verdim
diğerlerini okumama gerek yok zaten genelde millete laf sokuyon galiba[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

yeterli ii bi savunmayı geçemez kim gelirse gelsin moon well leri ve towerlarla korunan bi orduyu yenemessin 2v2 de
aynı zamanda savunma da bi çeşit saldırı öğle düşün
expension almıcaksın demiorum ama hızlı gelişip yerini koruman fazla para harcamamaya çalışman lazım bböylece ufak haritalarda a) rakibin aç kalır b) saldırıyı püskürttüün gibi adamın kafasına bnersin
ben yeteri kada maden aldıktan sora düzgün bi yere savunmamı kurar ve senn bana dalmanı beklersem yenildiğin zaman ( ikimizde de max food limit e göre bi ordsu olduuna göre ve benm tower ve moon well lerim olduna göre ben az kayıpla seni yenince) ardından basein de bit pazarına döner

demişim önceki yazılarda
zahmet etmeyin arka sayfayı açıp okumayı
Sosyal ağlarda paylaş

blademaster oynadıın ve yendiin adamlar geri seviyeli adamlar olmalı(yeni başlayanlara yeni bir lakab)sen savunma ve tower dikerken herif mal deil sana saldırdıında çekilebilir ama ordunu gördü atıyorum huntress basıon herif human bir sürü rifleman yaptı mortar teamler bastı ayrıca gyrphron da yaptı bir sürü ama adam bunları sen ona küçük gerilla taktikleri yapsan yapamaz ama sen savunma yapıon neyse ondan sora ilk mortar teamlerle senin towerlara daldı sen çaresiz adamlarını ileri gittin herifin 3. seviye riflemanleri sen daha herife dalmadan sana büyük hasar verdiardından havadan sana daldı gyrophronlarla napcan herif senin alacaın maden dışında tüm madenleri alsa ne yapcan 3 heroyuda çıkarsa sonuncusu bile 3 level olsa napcan savunma çözüm deil savunma yapma demiom elin boş durmaya bilir sende hava birimleri ve huntress dışı birimler basabilirsin ama bilki adamda bi sürü maden var ordusunu çekebilir ikidebir tp alabilir ne kadar dayanacan sadece oyunun ömrünü uzatırsın ama adam her geldiinde herosuna exp alır öyle döner ve oyun sonunda lvl 10 herolar görürsen şaşırma[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

oynadığı adamlar eğer batle netten oynuyosa genelde level 1 2 3 üstü değildir
çünki böyle taktikte oynayanlar bu levelin üstüne çıkamazlar ki sende quick play game dediğinde bu adamlarla oynamaya mahkum oluyosun
bi kaç replay izle
www.replays.net e gir burda koreli bazı arkadaşların replaylari var istersen bunlardan biraz izle ve oyunun nasıl oynandığını gör
şimdi sen herkes bana karşı diyceksin ama benim sana karşı bi gıcıklığım yok sadece yardım
ha bide eğerki giripte replay indircem diyosan bu siteden
orda Werra klanından bi kaç kişi var onlardan indir.[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

12 riflemen 12 huntress a dalar
2 taraf ta full upgrade..
geriye 0 huntress 8 riflemen (en şanslı durumda)kalır..
bence sen tower dikmeden once damage ve armor weaknes/ressistancelarına iyice bak..
sen hem tower dikip hem exp alıp hemde adam basabiliyosan bende nightelfle sana earthquake atarım..(umarım anlarsın)[hline]KoC
Sosyal ağlarda paylaş

genelde riflemana karşı sadece hunters basacak kadar dikkatsiz değiliz
yeni patch de archer ın hemen hemen herşeye extra damage vurduğu nu bilmeyen yoktur[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...