Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zigguratçıya karşı taktik?

Caranlothwen

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar arkadaşlar,
Şimdi benim bir sorunum var. Bir arkadaşım w3 oynarken tek bir taktik üzerinde yoğunlaşıyor:Zigguratlı Savunma. saldırı yok creep yok sadece üssünün her yerine ziggurat yapıyor. Heroların 3ünü de çıkarıyor ama creeplere gitmiyor yani hepsi genelde lvl 1-2 oluyor. Bir de 20 tane falan abomination yaratıyor...
Şimdi benim abomination ve heroları almamda sorun yok. Savaşta pek iyi değil fakat adamın üssün ele geçirmem çok kasıyor. Hatta çoğunlukla geçiremeden canım sıkılıyor. Bu kişiyi nasıl yenebilirim?
Human olup earthquake+steam tank fikri geldi aklıma fakat ben orclarla oynamayı seviyorum. Orclar için bir fikir sahibi olan var mı? VEya night elf[hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki:
En onemli seyi soylemis sana Dracula iste
goz kontagi,
Sosyal ağlarda paylaş

bak heronu geliştir eğer NE isen sadece huntress üret adam daha zigguartları gelistirmeden sen huntress dal heron 2 olsun adam eer ambiton mudur nedir ondan basmaya kalkarsa sen kazandın!! adamın bir sürü çağa atlaması lazım sen o zamana kadar herifi yersin[hline]''I will lead them ...to their destiny.''-Thrall,Son of Durotan
Sosyal ağlarda paylaş

Sabo nun dediği gibi yap bence de , en etkili taktik olur böyle bir durumda.
Expansion dediğimiz ana üs dışındaki üs, yani adamın yayılmasını ve yeni altın kaynağına üs kurmasını engelliyeceksin[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

adamin expand etmesini engelle, yani baska bir gold mine a gdip us kurmaya baslamasini
bir sure sonra altin kaynaklari tukenir zaten
adamin son kalan ordularini yoket ssurekli
adam sonunda altinsiz kalicak
siege unitleri kurup dadanirsin cok guzel zaten belirli bi savunmasi kalmaz bi sure sonra
o ghoul lari da alirsin catir catir. Hero ile
sabir gerektiren bi sii, ama baska sansin yok nerdeyse[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Sosyal ağlarda paylaş

ne bilim dh ve archer rush yap.yani ne bilim sawunmaya geçmedn yok et.sanırım ziggiuratları upg edebilmesi için graveyard yapması gerek.girek rush..

uzarsa diğer arkadaşların taktikleri güsel

adam nasıl olsa cıkmıyormush deliğinden o zaman mountain giantları [ft sanırım ] onden sal arkadanda cataculplarla ve chimeralarla saldır

bence sawunma geçmek daha kolay ve zewkli[hline]-I shall be your eyes-
Sosyal ağlarda paylaş

Bir keresinde sinirden ağlıyordum. Adam 3 yere üs kurmuş her taraf alabildiğine ziggurat. 2 üssünü dağırtabildim ama 3. cüye geldiğimde 1.5 saat faaln geçmişti hiç adamı falan da kalmamıştı ama ben çıoktım ve adam gelip yendim dedi. Ne denir buna ya naıl yendi savaşmadı ki!!![hline]Ast Bilak Parbilakir, Suh Tangus Moipiar
Volfied, 27 August 2003 14:06 tarihinde demiş ki:
En onemli seyi soylemis sana Dracula iste
goz kontagi,
Sosyal ağlarda paylaş

onun bazeinin yakınına bi baracks at
önüne çıkış izni verme sende tureth at bu arada crep kes bu arada
sonra wich doctor bide şaman bas :)
grunt + head hunterlarla gir zaten shamanlar o sırada blodrust olayına girerler
doctorlar da healing ward olayına girsinler
al sana babalar gibi alırsın zaten
2 3 tane de scrol of healing al oke dir
yürü kim tutar seni[hline] Yalanlamak ve reddetmek için okuma! İnanmak ve her şeyi kabullenmek için de okuma! Konuşmak ve nutuk çekmek için de okuma! Tartmak, kıyaslamak ve düşünmek için oku
Sosyal ağlarda paylaş

bn annamıorum neden savunma yapanları ezmeye kalkıosunz herlade farklı taktik kullandıkları için biraz da üsttünlük şeyi faln herlade bi deneyim iki kişi oynayın biri ne olsun biri human ağaçlık bi yeride vea iki tarafı uçurum olan faln bi yerde u şeklinde moon well ve tower dikin sora ordunuzu da ortaya koyun kim girebilio muş
Sosyal ağlarda paylaş

savunma ile düşmanı kendi base ine çekip towerlar yardımıyla yenmeyi karıştırmayalım.[hline]"I love the Hong Kong style of hentai movies, but that only looks good for gays. The reason why the whole style was developed over there was because those gays were very hairy guys ... they had to learn a technique that even gays can do that are as effective as the mutant's strength. So that's where phone bills came from."
Sosyal ağlarda paylaş

önce düzgün konuş sabo sora da 4-5 tower yapcamı ve benm ordum olmadıını da kim söledi ayrıca arcane kesinlikle anlamış ben yeteri kada maden aldıktan sora düzgün bi yere savunmamı kurar ve senn bana dalmanı beklersem yenildiğin zaman ( ikimizde de max food limit e göre bi ordsu olduuna göre ve benm tower ve moon well lerim olduna göre ben az kayıpla seni yenince) ardından basein de bit pazarına döner
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...