-alatariel- Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bilmiyorum belki daha önceden izleyen olmuştur..aramayada inanaraktan arattım ama bulamadım...neyse ben çok begendim paylaşmak istedim. http://www.youtube.com/watch?v=vr3x_RRJdd4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 adsşfksd 2. izleyişim 2. gülüşüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Çok hoş :) Komik mi duygusal mı karar veremedim [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 14:57 tarihinde, Sensible tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 begendim ben cok.yuzumde bir tebessumle izledim.video of the year secilmis ayrica.kaykayla zıplayip sarilma kismi guzeldi =) global bi hareket olmus hatta, kore amsterdam hollywood da falan da yapmislar. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 15:03 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 süper ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Mükemmelmiş, ilk defa izledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Türkiye'ye gelsinler :) Bu arada adam Nihat Genç'e çok benziyor eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Bende onu diycektim slat. Harbi türkiyeye gelsinler. Hasan celal güzelden alışkınız zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Akp iktidarında Türkiye'ye gelirse içeri atarlar adamcağızı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 2 alman taksime gelip kucakladılar zaten milleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Türkiye' ye gelmelerine gerek yok. Siz çıkın yapın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Türkiye'de olmaz bu iş.Cüzdan, saat, telefon ne varsa alırlar sarılırken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 aman ilk izledigimde hosuma gitmisti ama münihte wannabe-freehugs'cilar görünce bir anlami kalmadi pek :P elemanlar put gibi ehüü ehuu ehee modunda dizilmisler, bekliyorlar. videodaki en azindan gelip soruyordu. hm gidip ''aa sarilabiliyomuyuss, cidden mii!!! sariliyim miiii.. ehii'' dicek halimiz yok sonuc itibariyle. elemanlar raconu kapamamislar. bunlar bildigin maldi, videodaki de icten direkt. o baglamda yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 evet bu fikir orjinal olunca güzel taklitlerini gördüm ben de pek açmadı, ilki içten diğerleri ilgi çekmek içinmiş gibi duruyordu [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 15:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
urmesque Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 türkiyede hiç de hoş olmayan görüntüler olur.. özellikle bayanlar için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ya pırak ben ordaki insanların samimiyetine (Türkiyedeki) inanmadım zaten. Hepsi böyle elbise melbise şık şık giyinmiş (habere çıkacaklar ya) az fakir ya da pis gözüken biri gelse ıyy der kaçar onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Çok güzeldi ya insana bir gülümseme veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 biz yaptık manita bile yaptık bedaa huglaştık bol bol boş olunca çıkıp 2 hug çekiyoz kız yapıyos çok iyi tavsiye ederiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 afedersinde hayatta uzun sacli pis sakalli gozluklu nihat genc tipli bi adama sarilmam 3 uncu sarisin kiz gelse sarilabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 bedava kucak yanlıs anlayıp kucak isterlerse geri cevirmeliyiz ama, icten gozukmek icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 çok hoş : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 said: bedava kucak yanlıs anlayıp kucak isterlerse geri cevirmeliyiz ama, icten gozukmek icin kucak değil sarılmak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 çok sevdim... edit: sori upladığım için. garbage de açılmış aslında bi tane daha. linke tıklayınca buraya yönlendi felan bende buraya yazmışım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JD Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Taksimde vardı böyle 3 tane kız neden yapıyosunuz diye sordum istiosan sanada sarılalım dediler bende yok saol dedim ama ciddi mrk ettim neden yapıosunuz dedim onlarda bak istiosan gerçekten sarılabiliriz dediler uzaklaştım ordan . Kızlar güzel olsa sarılırdım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2007 çok hoşmuş yaw :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar