Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Free Hugs ^^

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
begendim ben cok.yuzumde bir tebessumle izledim.video of the year secilmis ayrica.kaykayla zıplayip sarilma kismi guzeldi =)
global bi hareket olmus hatta, kore amsterdam hollywood da falan da yapmislar.

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 15:03 tarihinde, Akerfeldt tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
aman ilk izledigimde hosuma gitmisti ama münihte wannabe-freehugs'cilar görünce bir anlami kalmadi pek :P
elemanlar put gibi ehüü ehuu ehee modunda dizilmisler, bekliyorlar.
videodaki en azindan gelip soruyordu. hm gidip ''aa sarilabiliyomuyuss, cidden mii!!! sariliyim miiii.. ehii'' dicek halimiz yok sonuc itibariyle. elemanlar raconu kapamamislar.
bunlar bildigin maldi, videodaki de icten direkt. o baglamda yani.
Mesaj tarihi:
evet bu fikir orjinal olunca güzel taklitlerini gördüm ben de pek açmadı, ilki içten diğerleri ilgi çekmek içinmiş gibi duruyordu

[ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 15:56 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ya pırak ben ordaki insanların samimiyetine (Türkiyedeki) inanmadım zaten. Hepsi böyle elbise melbise şık şık giyinmiş (habere çıkacaklar ya) az fakir ya da pis gözüken biri gelse ıyy der kaçar onlar.
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Taksimde vardı böyle 3 tane kız neden yapıyosunuz diye sordum istiosan sanada sarılalım dediler bende yok saol dedim ama ciddi mrk ettim neden yapıosunuz dedim onlarda bak istiosan gerçekten sarılabiliriz dediler uzaklaştım ordan . Kızlar güzel olsa sarılırdım sdf
  • Yeni Oluştur...