Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ama bir open world hissi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 evet haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 ben de sırayla hepsini oynayayım dedim. biri oynadım baya iyiydi ama ikinci bire çok benzediği için arka arkaya oynamak için fazla sıkıcı geldi o yüzden bilemiyorum. üç ise direk masterpiece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2017 sostizm said: Hortlatacağım başlığı ama bütün franchise'ı aldım indirimde nereden başlasam diye bakıyorum şimdi listeye.... Bioshock Remastered kuruyorum ilk çıkandan başlayıp oynayayım diyorum bakalım. Bu seriye GOAT diyenler vardı. SKYRIm Witcher Fallout serisi ile v.b. kıyaslanıyor. Bakalım bende de zamanında sizde yaptığı etkiyi yapabilecek mi? remastered çok crash yiyor falan diyolardı steam reviewlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 ilki bas yapit. ikinci underrated. ucuncu patato. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 nasıl potato ya infinite Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 1 3 baya iyi. 2 tekrqrdan ibaret. vasat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2017 level designi tek koridor ve cift koridor olmak uzere ikiye ayrilan bir oyun infinite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar