Sailor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 NASILSA KESİN ŞANPİYON OLCAK O YÜZDEN KİMSE AÇMADAN İLK AÇAYIM DEDİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 TBR DAYIÇO GÜZEL BİR SEZONDU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Lige balance patch gelsin, beşiktaş bufflansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tabi Beşiktaşında hakkı arada bi sevinmek. son 12 sezonda 1 kere tadabilmişsiniz bu zevki. arada bi topiclerle kendinizi avutabilirsiniz. İzin veriyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu saatttede içilmez ki. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:09 tarihinde, Cintonik tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ben de şampiyon olmak, sevinmek istiyorum. Bana bunu çok gördün Fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Arkadaş'ın öngörüsüne hayran kaldım. inşallah şampiyon olacağız ve topac boşa gitmeyecek :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Evet çok öngörülü bir harekette bulunmuş, zira tarih vermemiş, eninde sonunda 10 yıl da 50 yıl da geçse bi kere şampiyon olursunuz o arada da uplarsınız konuyu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Sezon sonu sırf senin için ben up'lıyacam söz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Fener Şampiyon olunca sezon sonu, bende up'larım bu topici sorun değil ahahah [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:24 tarihinde, Fistan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 tamam o halde sezon sonu şampiyon olan uplar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 HAFTAYA KASIMPAŞAYI YENERSEK KESİN ŞANPİYONUZ .. OLEEEEYY !!!!11birbir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carmadon Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Burda fazlaca beşiktaş'lı var sanırım. mutlu oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: Fistan üye [şikayet et] § 12 Ağustos 2007, Pazar - 15:23 [ özel msj ] Fener Şampiyon olunca sezon sonu, bende up'larım bu topici sorun değil ahahah Olamazsa biz seni uplarız yalnız :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Olursa hepinizi ben ... (daha ne kadar uzayacak bakalım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 uhehe bu topicten sonra bu arkadaşa acımaya başladım =( coğul olmasın :) [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 17:51 tarihinde, cado tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şampiyon beşiktaş tabi ki. kimin şüphesi olabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hehe insanlar bi konyasporu zar zor yenebilince gaza gelmişler hemen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Aaa çocuk parkı açılmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 her sene 35 tane oyuncu getirip taraftara umut veren yönetimi mi suçlamak lazım yoksa sağından solundan hep destek tam destek diyen (gol yesede bir gaza getirme yapmıyor) çarşı vs beşiktaşlıları mı suçlamak lazım bilemiyorum bu thread için.. ne diyim ibb galibiyeti ile sevinecek duruma gelmişseniz,umarım başkalarının puan kayıplarından şampiyon olursunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 suçlu benim itiraf ediyorum. bütün beşiktaşlılara tek tek pm atıp gaza getirdim şampiyon olacağız diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bi forvet alırsak takım süper olucak bence. kaç yıldır istediğim oyunu sonunda ertuğrul sağlam oynatıyo valla sonuna kadar arkasında durulmalı. kaç senedir ilk defa kanatlardan oynuyoruz. bobo nobre nin yanına bi de hızlı adam eksiltebilen bi forvet alırsak über bi takıma sahip oluruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 şampiğon ne abi. fener şampiyon olsun siz şampiğon olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Kimse puan kayebtmese zaten şampiyon olunmaz. :D (hadi bu cümelyi çözün:D) Beraber uplaşırız sezon sonunda her türlü :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar