Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 oyun içinde? hmm rastlaşmamız zor ama Trainig groundsta dolaşıp duruyorum ben belki görürsün QAOSbringer olarak. Ama oyunun o kadar zor yanı yok ki. Zaten oyunun başında sana herşeyi anlatıyor (tipler, info box'lar vs). Yine de sana işine yarayabilicek bazı şeyleri anlatıyım. Başka bir şeye ihtiyacın olursa oyun içinde görüşebiliriz istersen... (şuna bak, oyuna yeni başladık insanlara yardım eder olduk) shift+click ile istediğin şeyin özelliklerini görebilirsin. Mesela PC karakterin levelını, özelliklerini felan yazar. Bankamatik gibi şeylerin üstüne tıklarsan shop veya mission yerin olup olmadığını yazar. Yaratıklara saldırmak için yaratığı seçiyorsun, Q'ya basıyorsun saldırıyor. Ölünce bir süre bekliyorsun. experience verdiği zaman yaratığın üstüne tıklayınca pencere açılıyor, pencerede birşeyler varsa onları alıp yaratığı lootlamış oluyorsun. Aşşada INV tuşuna bas. Yukarda da (ilk tab olması lazım) Wear tabına bas. Giysi veya silah değiştirmek için Mesela önce wear'dan kılıcı al inv'ye at. az bir süre geçcek kılıç inventory'de olcak. Sonra silah alıp (tek tık basıp alabilirsin) wear'e koy gene az bir süre geçcek bir bakçan adamının elinde silah var.. Healin için, X ile oturcan. F1'e basıp kendini işaretliycen. Sonra inv açıp ordaki treatment pack'in üstüne çift tıklıycan. Hem nano'lar (mana) hem de hit point artıcak böyle. Her level atladığında senin karakterinin işine yarıycak skillere ver puanları. Mesela asker olduysan silah skillerine verceksin puanları. Ayrıca bazı eşyalar min. skille ihtiyaç duyar. Silahların üstüne shift+click yapıp çıkan pencereyi okursan görürsün. İstersen sırf combat için HP'yi, strengthi felan arttır, gerisini bulcağın itemları kullanabilmek için skill arttırmaya ayır. Nano crystallar var. Bazıları genel bazıları class için. Medic'cen Adventurer için olan crystalları kullanamassın (shift+click yine görmek için). Bunları satabilirsin ya da atabilirsin. Ama kullanabileceklerini, üstüne sağ tuşa tıklarsın, Power tabına eklersin. Power'a basınca (tablar sağ üstte) bazı düğmeler çıkcak, time&space felan. Crystalın sağladığı power (bbd büyü) burda olması lazım. Ayaktayken kullanabilirsin bunları. Healing için yine F1 (ama ayakta) ve ordaki healing butonuna tıkla (eğer healing varsa sende). Birşey satmak işin, shopta veya vendorlarda alış veriş ederken, alışveriş kısmının üzerine sürükle bırak yöntemiyle, "sell" kısmına atıyorsun, sonla accept diyince satmış oluyorsun.[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Ehe abi sen 4 gündür Training grounds da mı dolaşıyorsun?[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 para biriktirmek için naparsın? Level 9 olduk hala ordayız.. Fare kuyruğu kesip ratboy'a satıyoruz 500 xp 500 credit alıyoruz. O kadar AO oynayan var da elimizden tutan yok ki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Akşam konuşalımda seni ben 1he blade e boğayım bari. Yannız ben oyunu açınca dalıp gidiyorum bana bi mesaj atta farkedeyim.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 nasıl mesaj gönderebiliyorduk.. (bu arada bonecrusher'ı hala düzeltemiyorum, niye ki? yazdım unvan.php'de qaosbringer diye.. Herhalde bu işe bir kere girersen çıkamıyorsun mafya usulu) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 08 October 2003 11:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Karakteriniz lvl 6-7 olduktan sonra daha fazla durmayın oralarda. Sehirlerde mission terminal denen bankamatiğe benzeyen şeyler vardır. Oralardan single missionlar alabilirsiniz. Sağ clicklediğinizde size bir menu açacaktır. Burda ortadaki ayar cubugu ile missionun zorluğunu ayarlayabilirsiniz. Tam orta sizin lvlınız demektir. Altta ise mission detaylarını ayarlayabilirsiniz. Burda önemli missionları yarat dedikten sonra her bir missionın üzerine gidip sag click yaparken harita işaretini secerek büyük haritada (P tuşu ile açılan harita)yerini görmek. Eğer mission sizinle aynı şehirde ise alın, değilse daha almayın ulaşmanız çok zamanınızı alır ve ölürseniz geri missiona gitmesi zor olur. Kendi şehriniz de bir mission bulunca accept mission secenegi ile missionu alınız. Daha sonra soldan 3. menu ile missionları göreceksiniz . tekrar sag click ile haritayı secin. Şimdi eger hata yapmamış ve kendi sehrinizde mission seçmiş iseniz YÖN göstergenizde (pusulanızda) turuncu bir nokta olarak mission binasının giriş kapısı yönü görülecektir. Missiona başlamadan önce oraya en yakın Save bankamatik aletine giderek charınızı save edin. Bunun 2 yararı var. 1. ölürseniz ordan başlıcaksınız tekrar ve 2. ise daha önceden almış oldugunuz XPler artık ölünce yok olmaz. Daha sonra pusula ile missiona gidip başlayabilirsiniz. Team misson larda ise aynı metod fakat single mission bankamatiği degil team mission bankamatiginden mission almanız veya kim alacaksa onun alması gerekir.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting [Bu mesaj Absolut tarafından 08 October 2003 12:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 bir sorum olacak da burdan soruyum dedim.. oyunda bir mission aldım. gittim doğru yere. ordaki robotları tek tek öldürdüm.. hiç açılamayan bir kapı dışında her yeri gezdim dolaştım.. iki tane nondrop item buldum.. ama görevin asıl itemi - bir eye implantı bir türlü bulamıyorum.. Eee kocaman evi temizledim ama mission bitmedi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Yerde üzerinde soru işareti olan bir küp arayacaksın. Eğer bulduysan ve mission bitmediyse o zaman item ı geri götürme mission ıdır. Mission ı aldığın terminal e git ve o item ı alıp terminale sağ tıkla[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 yerde soru işaretli bişi görmedim de şu no drop itemlar olabilir bi deneyim ben ytine de..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Missionların turleri hakkında bilgi anasyafada var. Kapıları açmak için maymuncuk lazım shoplarda satılıyor. veya mission alırken kilitli kapılar olsunmu ayarını olmasına getirin. Offf adını unuttum maymuncuk ve misson ayarındaki kelimenin.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 abi şöyle bişi var: lockpicking. yani insan çok zeki olunca çok erkenden farkediyor kitli kapıları lockpick ile açabileceğini :-P neyse saolun çözdüm olayı aldım soru işaretli kutuyu götürdüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Yanına canta al 1 2 tane onları doldurursun missiojnda. Çanta alacak paran var dimi?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 5000 param var. olmassa birkaç fare keserim 2000-3000 hemen toplarım..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 said: Bonecrusher, 08 October 2003 15:12 tarihinde demiş ki: bir sorum olacak da burdan soruyum dedim.. oyunda bir mission aldım. gittim doğru yere. ordaki robotları tek tek öldürdüm.. hiç açılamayan bir kapı dışında her yeri gezdim dolaştım.. iki tane nondrop item buldum.. ama görevin asıl itemi - bir eye implantı bir türlü bulamıyorum.. Eee kocaman evi temizledim ama mission bitmedi.. bence level 5 'ten sonra mission yerine 25'e kadar subway'i 25'ten totw'u deneyebilirisn static dungeonlarda hem oyuna daha cok isinir, hemde daha cok insanla tanismis olursun.[hline]guess you don't like my shit, eh? sue me. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 subway nerde bir de onu söylesen.. bulamadım da..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chrysaor Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Old Athenda, whompaya yakin, dovve mapin varsa yazar Subway diye. Dungeonlar level atlanmak icin cok kotu mekanlardir, sadece item toplanmasi icin kullanislidir bence.[hline]Chrysaor - The Man Soidia - Spiritual Leader Golestandt - Made Man Uklesh - Initiate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dikili Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 mission yapmak daha yararli , token toplamak önemli para icin low lvl mission yapin token toplayin ve mallari satin her seyi otomata atmayin , bir cok mal cok degerli özelikle nanolar özel silahlar bis ga1 diskin degeri 10 million ile 40 million arasi bu team mission lvl 20 ile 40 arasi bulunur veya div9 silah.. armor icin hic para harcamayin . hic önemli degil basda implantlar daha önemli , onlari sece sece alin lvl 120 den sonra para derdi kalmiyor..(genelde er kisi icin degil) yenisen martial artist en kolay , cünkü silaha gerek yok ve ucuz bi prof mallari örnegin backyard da "seyyar saticiya" satarsan 50% fazla para alirsin bi trader bulup o sizin icin satarsa( biraz güven gerek) hemen hemen iki kat para alirsiniz bide ben alman server (dnw) de oynuyorum orasi daha efendi , paraci degil amerikan server de herkes her sey icin para aliyor , orda öyle degil , ben bir clan olarak omni bile buff aliyorum her neyse simdilik bu kadar aklima geldikce bi seyler yazarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 dediklerini biraz daha detaylı anlatırsan sevinirim..[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2003 ga4 de buyout 70 flm oldu simdi :D alman serveri da almanca be ole deil mi :p[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 MA başlangıç için ucuz bir prof fakat oyun tarzına bağlı olarak iddialı isen (ki ben öyleyim :P) oyunda her oyuncu kadar para harcaman gerekir kendini geliştirmek için. Masraf sadece silahla bitmiyor oyunda. Mesela bir Manın RK da edinebileceği en iyi armorlardan biri Dragon Body olup fiyatı 200m-400m arası değişiyor ona keza en kötü Notum Tank Armor olan Light Notum Tank armor da 120m dan başlıyor. Birde eğer PvM de başarılı olmak istiyorsan MA da o kadar basit değil malesef initleri, agg/def ayarlarını parry, riposte ve evade skillerinden iyi anlaman gerekiyor ki MA demek "damage over time" demek süratin düştümü bir MA olarak hiçbir özelliğin kalmaz. Parry stick almadan eğer kendi lvl ın üzerinde bir mission ı sololamaya kalktığında yine bir sıkımlık canın olduğunu anlayabilirsin MA olarak. Ve Parry stick de yine bir init uzmanlığı resmen. Bunlar haricinde evet birçok şeyi gözönüne almadan huşu içinde oynayabilirsin ama ilerde başın ağrır.[hline]"Onzac" Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör "Story of SadButcher" There are 10 types of people in the world, those who can read binary, and those who can't. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Herkes ilk bir MA char açar ne hikmetse. Bende açmış hatta 70 olduğunda 3-4 başka char deneyip en sonunda agentta karar kılmıştım. İlk başlarda baya zordu yani MAnın heal özelliğini çok arıyordum sonra zamanla alışıyorsun kapasiteni ögreniyorsun.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 ne hikmetse ben de adventurer açtım :)[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 adventurer guseldir bence acmistim ama dusuk level charlardan nefret ettigim icin pek ilerleyemedim[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Soldier Fidel 'Ikae' Clyburn - Clan Enforcer Citirr - Clan Bureaucrat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2003 Yurtdışı bağlantı gitti mi gene?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drigeolf Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ne hikmetse ben herşeyden açıyorum nt çok kötüymüş bu arada absolut bi vuruyorlar yarı canın gidiyor(ki missionları en easyde alıyorum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar