Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Warriora Yardım Ey Pati Ahalisi!


Wendigo

Öne çıkan mesajlar

Selamlar,

Sevgili kız kardeşim bir süredir wow oynuyor. Dranei warrior açmış ve 70 olmuş durumda. Bende uzun süredir uzak olduğum için ve hayatımda hiçbir oyunda warrior oynamamış olduğum için ona yardım edemiyorum.

Ama talent buildine ve setine baktığım zaman "olmamış" diyecek kadar da alakalıyım elbette ;)

Şimdi benim warrior patilerden dileğim lvl 70 için güzel ve iş yapacak (end game) bir tank talent buildi yazmaları.

İkinci isteğim ise gardrop ;) Guildi bildiğim kadarıyla çok über dungeonlara girmiyor. Zaten şu andaki set ve talentiyle tanklık yapamaz. Bu yüzden item önerilerinizi bekliyoruz. Silah, set ve ench. olarak...

Bana yardım etmezseniz bu kız ömrümü çürütecek. Seviyorum sizi ;)=

ps: oyuna döndüm ama acc. tranfer ettiğim için friend listim iptal. oyunda "heyo" diyiniz ki ekleyeyim ;)=
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.wowhead.com/?talent=LA0czZZcEtoIMd0est

bence budur

cruelty şart değil eğer istersenız, shield'e bonus veren talentlardan alıp crueltyie verebilirsiniz mesela. yinede imp shield block'u tavsiye ederim,

devastate cok iyi değil ama etkili işte paso atıyosun sonucta arttırıyo aggro üretme kapasiteni, lakin shield slam mutheşem bişi deli aggro yaratıyo.

imp heroic strike kesin alınmalı focused ragele birlikte 9 rage'e heroic atıyosunki, shield specle birleşince zaten bosslarda paso heroic atabiliyo oluyosun, nasılsa world cooldowndan etkilenmiyen bir skill muhteşem aggro yaratıyo.

bunun dışında bence daha cok aggro yaratan ama daha kırılgan şu build var

http://www.wowhead.com/?talent=TAZVVZcitoIzz0est

bence bu daha guzel cok daha iyi aggro üretiyo cok daha iyi aggro tutuyo, ama dediğim gibi daha kırılgan
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ya aslında yavuzum saerosum, korkup gecenım, eğer partin healer'ın dps'ın guzelse tnaklık cook zevkli, ne biliyim biz 1 priest 1 rogue 1 tank yanımıza iki random alıyodk ben super zevk alıyodum o instancelarda, yanı prot isim tabiki, ama tbc sonrası prot olmadan lvl 70 istance tanklamak imkansız değil, yaptım oldu ama öldüm öldüm, sacım ağardı
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bir warrior olarak yazayım. O zaman kardeşinin biraz 5 man atması lazım. Tanklık ve agro işini iyice kapar. Hemde repu ve normal 5 man itemlerini çeker.
http://www.wowhead.com/?talent=pV0cZZbEtsIMdfcst
2 pointte fazladan kalıyo hatta. İstediğine versin onuda. Ama yukarıdaki yeterli. Zaten 5 man tankladıktan sonra işi iyice çözer ve 10 25 likler için kendisi talent dizer.
Craft olarakta. Şimdi linkleyemeyecem ama. Bi tane kafalık var tank itemi. 3 socket 1200 bilmem ne armor. stam def rating falan veren. Onu yaptırabilir. q lardan gelen def itemlerle 5 manleri kolayca tanklar zaten. Şimdilik def rating i yüksek tutmaya baksın. 490 falan olunca dodge parry falan kasmaya başlar.
Shield block candır kandır. Onu kullansın bol bol. imp thunder clap çok faydalıdır. Kullansın. Ama dikkat etsin poly açmasın :). 5 sunderı eksik etmesin. Doldukça revenge ve shield slam çaksın. Bunlar şimdilik yeter. Zaten kendi yavaş yavaş kavrar bunları yaparak. Sonra heroic strike ve devesterate yi kullanmayada başlar.
Not: Tanklık tecrübesinin olmadığını düşünerek yazdım.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...