Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Selamlar, Sevgili kız kardeşim bir süredir wow oynuyor. Dranei warrior açmış ve 70 olmuş durumda. Bende uzun süredir uzak olduğum için ve hayatımda hiçbir oyunda warrior oynamamış olduğum için ona yardım edemiyorum. Ama talent buildine ve setine baktığım zaman "olmamış" diyecek kadar da alakalıyım elbette ;) Şimdi benim warrior patilerden dileğim lvl 70 için güzel ve iş yapacak (end game) bir tank talent buildi yazmaları. İkinci isteğim ise gardrop ;) Guildi bildiğim kadarıyla çok über dungeonlara girmiyor. Zaten şu andaki set ve talentiyle tanklık yapamaz. Bu yüzden item önerilerinizi bekliyoruz. Silah, set ve ench. olarak... Bana yardım etmezseniz bu kız ömrümü çürütecek. Seviyorum sizi ;)= ps: oyuna döndüm ama acc. tranfer ettiğim için friend listim iptal. oyunda "heyo" diyiniz ki ekleyeyim ;)= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 abi en basitinden bold seti var 5 liklerden düşen onlar olur birde bs kasıp da belli başlı def veren itemler yapılıyor set tarzında silah dersen shadowmoon valleyde bir quest zinciri sonunda axe geliyordu tanklık için güzeldi talent hakkında bir fikrim yok :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 www.wow-loot.com tüm dungeon quest rare dropları var bide kot ce revered kasınca neck ve leg alabiliyor tanking için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oradaburada Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.wowhead.com/?talent=TV0cZVbZbEtohMzcest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 http://www.wowhead.com/?talent=LA0czZZcEtoIMd0est bence budur cruelty şart değil eğer istersenız, shield'e bonus veren talentlardan alıp crueltyie verebilirsiniz mesela. yinede imp shield block'u tavsiye ederim, devastate cok iyi değil ama etkili işte paso atıyosun sonucta arttırıyo aggro üretme kapasiteni, lakin shield slam mutheşem bişi deli aggro yaratıyo. imp heroic strike kesin alınmalı focused ragele birlikte 9 rage'e heroic atıyosunki, shield specle birleşince zaten bosslarda paso heroic atabiliyo oluyosun, nasılsa world cooldowndan etkilenmiyen bir skill muhteşem aggro yaratıyo. bunun dışında bence daha cok aggro yaratan ama daha kırılgan şu build var http://www.wowhead.com/?talent=TAZVVZcitoIzz0est bence bu daha guzel cok daha iyi aggro üretiyo cok daha iyi aggro tutuyo, ama dediğim gibi daha kırılgan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Kafana atıcam frostboltu görecen len "heyo"yu gay kılıklı alyans. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pha Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Loot table için Atlas-lootda güzel gibi, minimize derdi olmadan her türlü rep, pvp, instance tablelarına ulaşabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 atlas loot candır yav, bakıp bakıp iç geçiriyodum droplara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya kimse değinmemiş de, sıkılmaz inşallah kardeşin? tanklık pek eğlenceli bi iş değil hani, tecrübe ettiğim kadarıyla :p ama kasmış 70 etmiş, iş işten geçmiş artık cuce'nin gösterdiğine bakmadım da, o diyosa doğrudur :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cüce nin talent specden 2 imp demo shout çıkarıp 2 imp sunder vercen olcek bitcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cuceninki güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 cuce'nin talentinde demo shout yok zaten, sunder armor da vermiş. [ Mesaj 10 Ağustos 2007, Cuma - 00:47 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ya aslında yavuzum saerosum, korkup gecenım, eğer partin healer'ın dps'ın guzelse tnaklık cook zevkli, ne biliyim biz 1 priest 1 rogue 1 tank yanımıza iki random alıyodk ben super zevk alıyodum o instancelarda, yanı prot isim tabiki, ama tbc sonrası prot olmadan lvl 70 istance tanklamak imkansız değil, yaptım oldu ama öldüm öldüm, sacım ağardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 item olarak en başta bence bs ile yapılan defense veren felsteel seti tamamlasın hiç tank itemi yoksa, tanesini 20g civarı alabilir 3 parça set, güzel gemlerle destekleyince baya sağlam oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ben soyle yapardim: http://www.wowhead.com/?talent=pi0czZmZ0EtohMdcest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 hmm alışkanlık ben, benı verdiğim iki buildde tactical mastery var, artık cokda gerekli değil tanklar için sadece pvp için lazım bi talent kendileri, onun yerıne ona buna verirsin talentları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 sağol arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mielikki Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 herkese yardımlarından dolayı teşekkürleer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hah dandik warrior :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mielikki Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 haah pis cücee:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 anamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bana laf sokuolar :) sana deil ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mielikki Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 sana deil tabikide tek bi pis cüce var oda bilio kendini:)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 pis cüce diye bişi yoktur, muhtemelen diğer ırklar fazla temizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Bir warrior olarak yazayım. O zaman kardeşinin biraz 5 man atması lazım. Tanklık ve agro işini iyice kapar. Hemde repu ve normal 5 man itemlerini çeker. http://www.wowhead.com/?talent=pV0cZZbEtsIMdfcst 2 pointte fazladan kalıyo hatta. İstediğine versin onuda. Ama yukarıdaki yeterli. Zaten 5 man tankladıktan sonra işi iyice çözer ve 10 25 likler için kendisi talent dizer. Craft olarakta. Şimdi linkleyemeyecem ama. Bi tane kafalık var tank itemi. 3 socket 1200 bilmem ne armor. stam def rating falan veren. Onu yaptırabilir. q lardan gelen def itemlerle 5 manleri kolayca tanklar zaten. Şimdilik def rating i yüksek tutmaya baksın. 490 falan olunca dodge parry falan kasmaya başlar. Shield block candır kandır. Onu kullansın bol bol. imp thunder clap çok faydalıdır. Kullansın. Ama dikkat etsin poly açmasın :). 5 sunderı eksik etmesin. Doldukça revenge ve shield slam çaksın. Bunlar şimdilik yeter. Zaten kendi yavaş yavaş kavrar bunları yaparak. Sonra heroic strike ve devesterate yi kullanmayada başlar. Not: Tanklık tecrübesinin olmadığını düşünerek yazdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar