Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2007 selamlar, winampı hani en tepede hep üstte görüneceke şekilde ayarlayabiliyoruz ya (docked toolbar) onu yapamıyorum çünkü ayarlarda windows sekmesi aktif değil. Nasıl yapılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ctrl+a ya basarsan hep üstte olur... ama playlistteyken basma o zaman şarkıların hepsini seçiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 ama benim demek istediğim hep üstte olmsı değil böyle üstte bi br gibi duruyo yani üst derken ekranın yerden en yüksek yerini diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 önce winamp'ı compact görünüme al. o zaman aktip oluyor Docked Toolbar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 haa o üstten bahsediyon.. bilmiyom o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 winamp penceresinin herhangi bi yerine çift tıklasan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 said: winamp penceresinin herhangi bi yerine çift tıklasan? said: ctrl+a ya basarsan hep üstte olur... ama playlistteyken basma o zaman şarkıların hepsini seçiyo :) Bu ikisini yapınca istediğin şey oluyor heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Bar görüntüsü istediğin gibi ayarla (Tek çubuk, çift çubuk vs) nasıl istiyorsan. Winamp'in herhangi boş biyerine sağ click -> Options -> Always on Top. sonra bunu istediğin yere taşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Arkadaşın dediği olay o değil. Compact'a aldıktan sonra menüsünden Window Settings/Docked Toolbar/Top seçiyorsunuz. Aynı windows'un start barı gibi tepeye yerleşiyor siz mouse'u götürünce aktif oluyor hep üstte oluyor vs. Ekranın ortasında pencerelerin önünde yer kaplamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Winamp 5.x'te mi bu? Ben hala 2.x kullanıyorum mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 evet 5te Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 biri bunu adım adım nasıl yaparız yazabilir mi? bi yerden plugin fln indirmemiz lazım sanırım nerden ne indiricez fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2007 demirmaske doğru diyorsun ama window sekmesi açılmıyor o sağ tuş möenünüsnde ismi var ama içnie bakamıyosun gri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Modern Skin kullanıyorsun değil mi? Birde Compact görünüme alıyorsun? Compact'a almazsan Docket Toolbar aktif olmuyor. Compact görünüm dediğimde bu Normalde Ekranı kapla butonunun olduğu yerdeki butona basacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 aa negzel oluyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 evet oldu. Winamp'ı kapatma tuşunun yanındak ituştan küçücük yaptıktan sonra oluyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 WINAMP.COM | Forums > Winamp > Winamp Technical Support > Dock WinAmp?? docklayınca nasıl oluyor? Biri ss atarsa sevinirim. Winamp 5'e geçerim güzel bir olaysa. 5'e geçirecek kadar güzel bir olay bulamadım daha. [ Mesaj 12 Ağustos 2007, Pazar - 21:18 tarihinde, Brigand tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Ya biladerler aynı Winampten bahsediyoruz di mi? Compact nasıl, nerden, göremedim? Sonra Windows Options nerede yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 harbi nası oluyo biri adam gibi anlatsında bakalım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 compact olayını bende göremedim. Nerdeymiş bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caranlothwen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 compact için: winampın sağ üst köşesindeki kapama tuşu(x işareti) nin yanında mini mi tuş daha var ona basarsanız küçücük oluyor winamp. Daha sonra winampın üzerine sağ tıklayıp Window/docked toolbar menüsüne ulaşabilirsiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 docked olunca nasıl oluyor diye bir resim rica etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Ben mi göremiyorum window yazısını.Anlamadım ayar oldum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Winamp modern skininde çalışıyor. Classicte yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 bende diyorum niye olmuyor :) Merak eden arkadaş için görünümü. Autohide ı var. [spo] [/spo] edit: spoiler kullanımı [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 22:30 tarihinde, fir3blad3 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar